Zainteresowania
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Zainteresowania
Czym się interesujecie Panie i Panowie?;) Oczywiście oprócz dla Panie:facetami ; dla Panowie:dziewczynami )
Moje zainteresowania to:
-informatyka;
-matematyka;
-motoryzacja;
-w wolnych chwilach(jest ich mało) gram na keyboardzie.
A Wy ?
Moje zainteresowania to:
-informatyka;
-matematyka;
-motoryzacja;
-w wolnych chwilach(jest ich mało) gram na keyboardzie.
A Wy ?
Lancer
hmmm ja mam wiele zainteresowań i za mało czasu aby wpełni się nimi wszystkimi zajmować ale wymieniając te wieksze to będzie :
- historia - uwielbiam mniam mniam
- gitara - mam nawet własny amatorski zespół
- sklejanie modeli samolotów, samochodów, statków itp
- kick boxing - od niedawna ale już teraz ostro trenuje
no i to by było wsio jeżeli chodzi o te wazniejsze
- historia - uwielbiam mniam mniam
- gitara - mam nawet własny amatorski zespół
- sklejanie modeli samolotów, samochodów, statków itp
- kick boxing - od niedawna ale już teraz ostro trenuje
no i to by było wsio jeżeli chodzi o te wazniejsze
Let me be the one that shines with You in the morning when You don't know what to do
Pomijajac charakter tego powyzej to mam nadzieje ze nie piszecie maili pod ten adres Pewnie koles chce komus nieprzyjemnie zrobic.
Ale jak tak, to ja ci radze cos innego! O wiele skuteczniejsze! Jak kogos nie lubisz, masz jego maila i chcesz mu zrobic niezbyt dobrze to zamiast pisac takie cos na forum (malo skuteczne) wejdz na jakies gejowskie strony i dodaj maila do subskrypcji! Gwarantuje ze na tego maila dozywotnio bedzie przychodzic kilkanascie smieci dziennie
Poza tym sa jeszcze roznego rodzaju MailBombery czyli programy wysylajace po np 10000 maili na jakis adres. Wazne ze idzie w nich ustalic adres zwrotny, czyli to gdzie ma isc odpowiedz i od kogo bedize widoczne ze przyszly. Po wiecej na temat psucia komus zycia w necie odsylem na www.haker.com.pl/forum i naprawde, inne rzeczy sa bardziej skuteczne
Ale jak tak, to ja ci radze cos innego! O wiele skuteczniejsze! Jak kogos nie lubisz, masz jego maila i chcesz mu zrobic niezbyt dobrze to zamiast pisac takie cos na forum (malo skuteczne) wejdz na jakies gejowskie strony i dodaj maila do subskrypcji! Gwarantuje ze na tego maila dozywotnio bedzie przychodzic kilkanascie smieci dziennie
Poza tym sa jeszcze roznego rodzaju MailBombery czyli programy wysylajace po np 10000 maili na jakis adres. Wazne ze idzie w nich ustalic adres zwrotny, czyli to gdzie ma isc odpowiedz i od kogo bedize widoczne ze przyszly. Po wiecej na temat psucia komus zycia w necie odsylem na www.haker.com.pl/forum i naprawde, inne rzeczy sa bardziej skuteczne
- Dziki Wilk
- Pasjonat
pare uwag nie dawajcie w profilach swojego meila i gg też nie radze a podpowiadanie temu gnojowi jest nie na miejscu więc maverick skasuj to posta (gówno) póki tego nie przeczytal
Moze sie wtedy odczepi od forum Tym bardziej ze te sposoby co podalem sa naprawde skuteczniejsze. A maila to chyba nikt nie podawal. Tzn nie zaznaczal opcji udostepniania maila.
A posta skasowac nie moge, moze admin jezeli uzna za stosowne. Poza tym ja wyznaje wolnosc informacji
lubie jezdzic rowerem
hmmm... lubie wiele rzeczy ale chyba najbardziej lubie jezdzic rowerem (poza miastem) to mnie najbardziej relaksuje. Szkoda ze pora roku teraz nie sprzyja temu :-( ale co tam - do wiosny niedaleko
Wróć do „Wszystkie inne tematy”