Atak klonów

Tu można wypowiadać się na wszystkie inne tematy jakie przyjdą Wam do głowy.
Posty w tym dziale nie są naliczane.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 25 gru 2006, 10:55

namnożyło się na ulicach tych czubowych butków :D Noski czy nie noski, szpice - jedna liga, IMO :D
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Grace

Postautor: Grace » 25 gru 2006, 13:12

Ja chodzę tylko w szpilkach, ale z krótkim noskiem, i lubie bez udziwnień, gładke, skorzane( zimą), na lato zamsz jest fajny. Nie nosze okrągłych, kowbojskich nie mam, ale one sa juz lepsze od kwadratow, czy okraglych czubkow. Niech będzie, że się nie znam i jestem lafiryndą.

[ Dodano: 2006-12-25, 13:13 ]
TedBundy pisze:namnożyło się na ulicach tych czubowych butków

Namnozyło to się Ted tandeciarstwa. oczywiscie "IMO"....
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 25 gru 2006, 13:38

TedBundy pisze:Noski czy nie noski, szpice - jedna liga
Tesziu nosek to zakonczenie buta i moze byc okragly szpic badz kwadrat :D
Awatar użytkownika
jamaicanflower
Maniak
Maniak
Postautor: jamaicanflower » 25 gru 2006, 20:02

moon pisze:TedBundy napisał/a:
Noski czy nie noski, szpice - jedna liga

<hahaha> Widzę, Tedy, że oboje jesteśmy specjalistami w tej dziedzinie <glaszcze>
Podczas świątecznych porządków, zabrnęłam aż do pozostałości z wczesnych lat podstawówki i muszę się przyznać, że ze zdjęć szczerzą się w uśmiechu same klony - wszystkie dzieci w grubych, wełnianych sweterkach, na których wielki nadruk z Królem Lwem, Pocahontas, Dalmatyńczykami itd. + geterki. Na jednym z takich zdjęć, w pierwszym rzędzie, siedzi mała Sabinka w krwisto czerwonych geterkach z piętkami i bluzie z Pocahontas <niepewny> Jednak istnieje przynajmniej jeden powód, by wywalać pamiątki <rotfl2>
// Life is...
zatraconyŚwiatNagichSłów,PudłoStarychMyśli,
WysypiskoLudzkichSił
iZałzawionyKrzakPytań
międzyMarzeniami,ASnem
chcęWiedziećPierwszaJakiJestŚwiatBezNocy
jakiŚwiatBezNocy
więcWyjęSzeptemDoWieczornegoMilczenia
...but a dream //
Awatar użytkownika
Miltonia
Weteran
Weteran
Postautor: Miltonia » 25 gru 2006, 22:35

Noski spuczaste zawsze beda modne, bo to kalsyka. Ale nie wydluzony czub, tylko sposob zakonczenia. Takie sa klasyczne szpilki i zawsze klasyka beda.
Niezaleznie od mody, pewien kanon w dyplomacji, swiecie biznesu, obowiazuja zawsze. Moda uliczna to pewne przerysowanie.
Kowbojki, duze czuby, obwiazywanie kostek i wyzej, to tylko nieeleganckie fantazje na temat. Takie bazarowe reminiscencje tego, co naprawde jest modne i eleganckie.
Zeby wiedziec, co naprawde jest modne, trzeba miec do tej mody dostep. Nie ma u nas w sklepach Jimmiego Choo, Blahnika, Diora. Nie ma z czego sciagac. Choc czasami sie udaje. Takie sieci jak Zara, H&M maja jakosc odbiegajaca od dobrej, ale styl swiatowy. Na tym warto sie wzorowac myslac o tym, co jest modne.

Male, delikatne zaokraglenie jest klasyka. Rowniez buty niezwykle. Mam takie od 10 lat i ciagle sa na topie.

Nie nalezy slepo podazac za moda. qalbo sie ktos na niej zna, albo niech wybiera klasyke. Inaczej balansuje pomiedzy tandeta a smiesznoscia, a zaden przechyl nie jest juz w tym przypadku dobry. A nawet srodek skali.

Moda jest nie po to, zeby kupowac buty za 1000$, ale po to, zeby wiedziec, co jest modne, co moze byc dla nas, na co zwracac uwage, jesli moda w ogole nas interesuje.

http://www.footcandyshoes.com/
http://www.eluxury.com/
"a miłość tylko jedną można wszędzie spotkać
przed grzechem i po grzechu zostaje ta sama"
Awatar użytkownika
Bash
Weteran
Weteran
Postautor: Bash » 26 gru 2006, 14:57

Powiem Wam, że ostatnio jechałem autobusem. Przyglądałem się stojącym kobietom. I doszedłem do wnosku, że autor tematu ma racje.
Moze to ja jestem dziwny, ale na pewno wczesniej wzrocę uwagę na dziewcznę "inną" od wszystkich. Nie taką z pasemkami, (blond włosy of kors) :D.
Od zawsze pasnojune mnie "inność", szeroko pojąta w przkonaniach, wyglądzie (tym wewnętrzym i zewnątrznym). prosta puenta, moda nie idzie w parze z moim gustem :)
Prawdę trzeba wyrażac prostymi słowami.
Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 26 gru 2006, 15:26

Bash pisze:Nie taką z pasemkami

no faktycznie, te pasemka przesądzają o wszystkim <hahaha>
ale wy jesteście prości :)
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
Awatar użytkownika
Bash
Weteran
Weteran
Postautor: Bash » 26 gru 2006, 15:33

no faktycznie, te pasemka przesądzają o wszystkim

lollirot, Dobrze wiesz o co mi chodzi :)
Pasemka są ladne, to nie przesądza o wszystkim. Ogólny styl jest ważny...
PS. Czyżby lollirot masz pasemka ? :D
Prawdę trzeba wyrażac prostymi słowami.
Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 26 gru 2006, 15:36

Bash pisze:Czyżby lollirot masz pasemka ?

nie, nie mam :)
a niczego mi nie brak
Awatar użytkownika
pani_minister
Administrator
Administrator
Postautor: pani_minister » 26 gru 2006, 15:43

Miltonia pisze:http://www.eluxury.com/

Obrazek Obrazek
<widzemilosc>

Jeszcze niech mi raz Ted powie, ze nosek w czubek skresla na wstepie buta (a zarazem kobiete go noszacego), to patrzac zakochanym wzrokiem na te zdjecia bez wahania wbije mu obcas od szpilki :D
Ostatnio zmieniony 26 gru 2006, 21:51 przez pani_minister, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 26 gru 2006, 15:48

Ted widze, ze masz duzy problem z zaakceptowaniem babsikej mody na buty, to dziwne, przeciez to nie ty w tych butach chodzisz :]
Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 26 gru 2006, 16:45

pani_minister pisze:<widzemilosc>

śliczne <browar>
a niczego mi nie brak
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 26 gru 2006, 17:33

a mi sie te podobaja, tylko, ze bez tych dyndadeł, bo bym sie o nie zabiła chyba
Obrazek
Te tez sa ładne
Obrazek
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 26 gru 2006, 21:48

No wlasnie, trzeba rozroznic nosek zakonczony ostro, nie zaokraglony od spiczastego na dlugosc polowy buta.
Grace

Postautor: Grace » 26 gru 2006, 21:50

Maverick pisze:No wlasnie, trzeba rozroznic nosek zakonczony ostro, nie zaokraglony od spiczastego na dlugosc polowy buta.

otóż to!
Awatar użytkownika
wwing
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: wwing » 26 gru 2006, 22:43

Miltonia pisze:Nie ma u nas w sklepach Jimmiego Choo, Blahnika, Diora. Nie ma z czego sciagac.

poniekad sie zgadzam choc inspirowanie sie projektantami z gornej pulki jest tez bardzo ryzykowne.. będąc w tym roku w Paryzu owszem moglam sie naogladac kaskady kobiet paradujacych w markowych ciuchach od stop do glow ale czasem to widzialam takie "elementy" ze az sie przykro robilo.. Projekty najdrozszych i najbardziej znanych maja to do siebie ze sa czesto nadwyraz ekstrawaganckie i nie chodzi mi o delikatne zaznaczenie swojej indywidualnosci ale o spora przesade..

ale niektore z tych kobiet to owszem klasa sama w sobie <aniolek>
Awatar użytkownika
KAROLA
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: KAROLA » 29 gru 2006, 21:14

Bash <browar> to tak jak ja. zawsze zwracam uwage na ludzi ktorzy w jakis sposob sie wyrozniaja - i kobietki i mezczyzni. Moj skarb np. nosi czesto na szyi cos takiego:

http://aukcja.onet.pl/show_item.php?ite ... 9650#photo

mrrr ; ] alez mi sie to u facetow podoba! i nie jest, wbrew trendowi na emo takie popularne.
Tongue is dumb from all the drugs
Thank God! I Can't react!
Awatar użytkownika
unlucky_sink
Maniak
Maniak
Postautor: unlucky_sink » 29 gru 2006, 21:21

toż to obrzydliwe. No ale skoro tobie się podoba :) co to ma do klonów?

EDIT: No właśnie, że nic nie ma do klonów. Kontynuujcie główny wątek :]
Ostatnio zmieniony 29 gru 2006, 22:16 przez unlucky_sink, łącznie zmieniany 2 razy.
"Mężczyzna kolo 30 czy 40 nie wiąże się z mlodszą kobietą dla jej jędrnego ciala i przeklutego języka. To czysta propaganda. Wiąże się z nią, by móc stać się tym,kto spieprzy jej życie." T. Parsons
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 29 gru 2006, 21:40

unlucky_sink pisze:toż to obrzydliwe.

a tez mi sie nie podoba
juz wiem na podobnym tylko cieńszym mam przymocowany koreki od wanny :P
Awatar użytkownika
unlucky_sink
Maniak
Maniak
Postautor: unlucky_sink » 29 gru 2006, 21:45

Dzindzer pisze:juz wiem na podobnym tylko cieńszym mam przymocowany koreki od wanny :P
<hahaha> jesli to bedze modne to jakies nozyce, na szyje i zespawac :D
"Mężczyzna kolo 30 czy 40 nie wiąże się z mlodszą kobietą dla jej jędrnego ciala i przeklutego języka. To czysta propaganda. Wiąże się z nią, by móc stać się tym,kto spieprzy jej życie." T. Parsons
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 29 gru 2006, 22:09

MIal;am policzyc kozaczki w ktorych sa spodnie jak pojade na zakupy. Otóz poprzez sama podroz ok 15 minut tramwajem i dojscie do centrum naliczylam z 20. W srodku gdzie kolo 30stki stracilam rachube ale mniej niz 50 na pewno nie bylo ;)
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 29 gru 2006, 23:41

moon pisze:MIal;am policzyc kozaczki w ktorych sa spodnie jak pojade na zakupy. Otóz poprzez sama podroz ok 15 minut tramwajem i dojscie do centrum naliczylam z 20. W srodku gdzie kolo 30stki stracilam rachube ale mniej niz 50 na pewno nie bylo
Haha, otoz to, dziewczyny bez gustu, bez wlasnego zdania, bezwzglednie podporzadkowane modzie ulicznej (bo w normlaniej modzie to juz dawno niemodne jest pewnie).
To taki typ dziewczym z ktorym po 2 zdaniach wyczerpalyby mi sie tamaty do rozmowy.
Awatar użytkownika
Jawka
Weteran
Weteran
Postautor: Jawka » 30 gru 2006, 10:09

Maverick pisze:To taki typ dziewczym z ktorym po 2 zdaniach wyczerpalyby mi sie tamaty do rozmowy.
:) Oczywiście, bo spodnie wciągnięte w buty to wyznacznik tego co człowiek sobą reprezentuje....
"(...) pomyśl... co za głupiec z niego-
mówi, że umiera z mego powodu....
zupełnie jakbym była chorobą"

Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 30 gru 2006, 10:50

Jawka pisze:Oczywiście, bo spodnie wciągnięte w buty to wyznacznik tego co człowiek sobą reprezentuje....

jeden z wyznaczników :D
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/

http://michalpasterski.pl/

http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Awatar użytkownika
wÓdeczka
Bywalec
Bywalec
Postautor: wÓdeczka » 30 gru 2006, 11:20

Ja też liczyłam w czasie zakupów. I szczerze keidy doszłam do 30 to mi się odechciało. Rozumiejąc ,że licza się tylko te,które mają wepchnięte spodnie w buty,bo jakby dodać te,które podwijają spodnie,żeby było widac buty( bo do butów się nie mieszczą) to chyba mało która miała normalnie założone spodnie :|
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 30 gru 2006, 11:22

TedBundy pisze:jeden z wyznaczników
Jak ja bym miala tak oceniac to bym Cie burakiem Ted nazwac musiala patrzac jak sie ubiasz. A nie jestes nim przeca. Czlowiek to cos wiecej niz stroj :)
Poza tym chcialam dodac tylko ze nie wszystkie z tych co naliczylam mialy jakies normalne dzinsy wcisniete pomarszczone i oble. Niektore wygladaly naprawde swietnie a mialy ja na spobe dziewczyny stanowczo strojem wyrozniajacym sie jesli chodzi o oryginalnosc tylko ze spodnie w kozakach - jedyne podobienstwo.

[ Dodano: 2006-12-30, 11:24 ]
jamaicanflower, i byly jedne z tego plemienia!
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 30 gru 2006, 12:07

TedBundy pisze:jeden z wyznaczników :D

no to jak bylam na swieta w lesie to bardzo mało soba reprezentowałam, bo wcisnęłam spodnie w butki.
A z drugiej strony, kiedy wiekszośc łazila ze spodniami na butach to czy to wedlug was nie oznaczalo slepego podazania z moda i braku indywidualizmu ??
Awatar użytkownika
natasza
Weteran
Weteran
Postautor: natasza » 31 gru 2006, 10:06

moon pisze:Jak ja bym miala tak oceniac to bym Cie burakiem Ted nazwac musiala patrzac jak sie ubiasz. A nie jestes nim przeca. Czlowiek to cos wiecej niz stroj
Poza tym chcialam dodac tylko ze nie wszystkie z tych co naliczylam mialy jakies normalne dzinsy wcisniete pomarszczone i oble. Niektore wygladaly naprawde swietnie a mialy ja na spobe dziewczyny stanowczo strojem wyrozniajacym sie jesli chodzi o oryginalnosc tylko ze spodnie w kozakach - jedyne podobienstwo.

I tu jest sedno sprawy. Pięknie pociagniete klawiaturą od samego poczatku do końca. <browar>
"Można być w kropli wody światów odkrywcą. Mozna wędrując dookoła świata przeoczyć wszystko."
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 31 gru 2006, 10:12

Dajcie sie ludziom ubierac - nosic tak jak chcą - jak im pasuje , wszak nie szata zdobi czlowieka , jak i ..."nawet kołek ubrac modnie i postawic go przy scianie - wnet kolejka za nim stanie "
schludność , czystosc - przede wszystkim !! reszta to rzecz gustu . <przytul>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 31 gru 2006, 18:32

Co się tak tych spodni w kozakach uczepiliście? Jak są modne oficerki do spodni tak właśnie noszone, to jak mają chodzić?

Wróć do „Wszystkie inne tematy”