NIe podoba mi sie. A ten z Kulfonem tez jest tragicznyZaq pisze:A co powiecie o moim?
Tez mi sie tak zdaje wlasnieYasmine pisze:Ktos taki mial
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Bo tamten byl duzo lepszy i nie powinnas byla zmieniac.mrt pisze:Ja też mam nowy, a wszyscy mają gdzieś
Jest ok ;Psoulvibrates pisze:nie wiem czy sie wam podoba ale mi bardzo
Yasmine pisze:Hardcore, a Ty nie miales takiego wczesniej ?
Ktos taki mial
już mi się znudziłsoulvibrates pisze:Hardcore :ten z ryba byl fajniejszy taki hm pozytywnie zakrecony
Dzindzer pisze:A Ted ma znowu nieładny avart.
bardzo podobna ta pani do Ciebie co rownoznaczne jest z tym, że się podoba. Poprzedni byl spokojny, kojarzyl mi się ze spokojem, mądrością, dojrzalością, a ten z mądrością i silną osobowością- no i podobna do Ciebie jest-zostawić prosze tak jak jestmrt pisze:Ja też mam nowy, a wszyscy mają gdzieś
TedBundy pisze:bo jestem bardzo niemiły i jeszcze bardziej nieładny
TedBundy pisze:A co jest nie tak z prezydentem Allende?
unlucky_sink pisze:Hardcore, widzialam na gronie, z niczym mi sie nie kojarzy-no moze tylko z dziwakiem. jestes dziwakiem?
moon pisze:Bo tamten byl duzo lepszy i nie powinnas byla zmieniac.
Ale ja już dwa lata na niego patrzyłam! Niedobrze mi się robiło, jak na forum wchodziłamDzindzer pisze:tez tak mysle, jakos ten mi sie gryzie z Toba, a tamten to byłas dla mnie cala Ty, cos w nim cholera było
Chyba był...moon pisze:Jedno: Po prostu jest
moon pisze:Ja zmienilam zeby do paseczka pasowal Bo pryz poprzendim paseczek nadto razil.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 330 gości