SYLWEK 2006/2007
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Jisus skrzynka browca i jest impra "uwielbiam" takich kolesi. Poźniej pewnie leża i nie sa świadomi odliczania...
Za to następnego dnia przechwałki co to za impra!!! była a jakie towary zarwałem. Problem w tym że niestarczyło sił na zachowanie pionu.
Za to następnego dnia przechwałki co to za impra!!! była a jakie towary zarwałem. Problem w tym że niestarczyło sił na zachowanie pionu.
Iść przez życie tak, aby ślady twoich stóp przetrwały Cię
Mr freeze pisze:Jisus skrzynka browca i jest impra "uwielbiam" takich kolesi. Poźniej pewnie leża i nie sa świadomi odliczania...
eee... a co to ma do tematu? emocje na wodzy, synku.
a ja - z jakąś większą ekipą znajomych - chatka w górach albo na mazurach.
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
jadę do Zakopca najprawdopodobniej. Albo w 2 pary, albo w jedną. Alternatywą jest domówka w K-cach, albo w Sosnowcu, zobaczymy. Ale optuję za górami ![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Nie mam zielonego pojęcia gdzie i z kim będę spędzać Sylwka. Wiem jak bym chciała spędzić i będę się starała żeby to wypaliło. Ale to jeszcze dwa długie miesiące
Poza tym od końca listopada zmienia mi się radykalnie sytuacja finansowa i nie wiem czy będę mogła sobie pozwolić na jakiś wyjazd 

Non! Rien de rien... Non ! Je ne regrette rien !
- ksiezycowka
- Weteran
- Maniak
a w tym cos jest.userman pisze:po co myslec nad sylwestrem 2 miechy przed ? najlepsze wyychodza spontany i juz nie raz sie o tym przekonalemzaczne sie zastanawiac po swietach albo dopiero 31 grudnia popoludniu
Ja to widze tak:
Jakas domowka, potem

Potem to juz tylko mix

Fajnie by bylo kogos przeleciec, ale akurat tu mam jak w banku, ze nici z tego wiec zwyczajowo bedzie sylwek spod znaku zacnej najebki i experymentowania z uzywkami.
I tak bedzie zajebiscie
- Wstreciucha
- Weteran
Najprawodpodobniej wyląduje w Krakowie. Nic wiecej nie zaplanowałam jeszcze, a ze mam siostre w Krakowie, to nocleg i jedzonko mam zagwarantowane 
Miłość to nie staw, w którym można znaleźć swoje odbicie. Miłość ma
przypływy i odpływy. Ma też swoje rozbite okrety, zatopione miasta,
ośmiornice i skrzynie złota i pereł. Ale perły leżą głęboko...
przypływy i odpływy. Ma też swoje rozbite okrety, zatopione miasta,
ośmiornice i skrzynie złota i pereł. Ale perły leżą głęboko...
- anioł stróż
- Bywalec
Sylwek zapewne w domku spedze, sam bo cozzrobic skoro sie jest samemu:(((( a do klubu gdzie pelno bydla nie chce isc
"gdy śpiew ptaków uroczo gawędzi,
gdy z nieba pada śnieg,
gdy cisza jest taka, że słychać bicie serc,
gdy spojrzę w daleki brzeg,
gdy spogladnę na zdjęcie Twe
czuje radość i siłę ze poznałem Cie"(lolo)
gdy z nieba pada śnieg,
gdy cisza jest taka, że słychać bicie serc,
gdy spojrzę w daleki brzeg,
gdy spogladnę na zdjęcie Twe
czuje radość i siłę ze poznałem Cie"(lolo)
ja jeszcze nic zaplanowanego nie mam, moze zrobie cos w domku (ale jak sobie przypomne ile sprzątania ostatnio bylo po jednej malej domowce to mi sie odechciewa), albo ze znajomymi wynajmniemy sale (u nas to sie nazywa świetlica wiejska, lub tez dom rolnika) i tam cos zrobimy dla wiekszego grona..
"To jest tak, że gdy mam co chcę,
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
Ja dla odmiany w tym roku pojde na bal sztywniakow, ale podobno bedzie z kim pic
Cholipcia chciałabym się gdzieś wybrać na jakiś bal sylwestrowy, na który można by się "odpindrzyć". Kreacje sylwestrowe są tylko nie ma okazji żeby je założyć. Kto mnie zabierze na bal?
Non! Rien de rien... Non ! Je ne regrette rien !
- kot_schrodingera
- Weteran
TedBundy pisze:jadę do Zakopca najprawdopodobniej.
Też miałam taką propozycję, jednak mój facet zalicza Sylwestra w Zakopanem do tej samej kategorii co wakacje w Ustce

"Jeśli traktujesz życie ze śmiertelną powagą, nie licz na wzajemność" [A. Mleczko]
Nie wiem.Szukam narazie.Zreszta planowane nigdy mi jeszcze nie wyszly.Od dobrych kilku lat tylko spontany.W zeszlym roku dwa dni przed Sylwkiem zalatwialismy ze znajomymi wejsciowki do klubu.
"Babcia Weatherwax nigdy się nie gubiła.
Zawsze doskonale wiedziała, gdzie się znajduje,
czasem tylko nie była pewna, gdzie jest wszystko
inne."
Zawsze doskonale wiedziała, gdzie się znajduje,
czasem tylko nie była pewna, gdzie jest wszystko
inne."
- Wujo Macias
- Maniak
- Weteran
- Weteran
Tak, a jak sie zostawia plany na ostatni moment to roznie wychodzi.
Ja pewnie znow bede skazana na jakas domowke. Ot spontan, bo bez planow wlasnie.
Choc rok temu to przynajmniej wiedzialam, z kim tego Sylwestra spedze, teraz pojecia nie mam.
Ja pewnie znow bede skazana na jakas domowke. Ot spontan, bo bez planow wlasnie.
Choc rok temu to przynajmniej wiedzialam, z kim tego Sylwestra spedze, teraz pojecia nie mam.
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
- ksiezycowka
- Weteran
Skazana?Mia pisze:Ja pewnie znow bede skazana na jakas domowke.

Mi wystarczy zebym znala choc z jedna osobe na jakiejs imprezie. Reszte mozna poznac ;PMia pisze:Choc rok temu to przynajmniej wiedzialam, z kim tego Sylwestra spedze, teraz pojecia nie mam.
Bardziej to mnie zastanawia czy ja w Wawie zostane czy mnie znow gdzies nie wywieje.
Ile trwa zalatwianie paszportu?

moon pisze:kazana? Ja na domowkach sie w sumie najlepiej bawie
Ja na ostatnich dwoch z rzedu, nie bawilam sie fajnie. Ale ogolnie nic przeciw nie mam. Bywalam i w klubach i na balach i na domowkach
moon pisze:Bardziej to mnie zastanawia czy ja w Wawie zostane czy mnie znow gdzies nie wywieje.
od lat nie wyjezdzalam w Sylwestra, chcialabym
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
- ksiezycowka
- Weteran