Jak zaskoczyc kobiete :* :)

Tu można wypowiadać się na wszystkie inne tematy jakie przyjdą Wam do głowy.
Posty w tym dziale nie są naliczane.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Razel
Początkujący
Początkujący
Jak zaskoczyc kobiete :* :)

Postautor: Razel » 23 lis 2006, 21:58

no wiec mam taki problem moj zwiazek robi sie troche monotonny i to nie chodzi o to ze moje uczucie maleje :) wrecz przeciwnie ale chce zaskoczyc moja dziewczyna lecz nie wiem jak .... chodzi tu o jakies male prezenty niedrogie , a nawet powiem lepiej jak zaskoczyc Ja zeby mnie to nic nie kosztowalo :) :* gdzie moglbym ja zabrac itp itd ... jestem niedoswiadczony w tych tematach , mam 18 lat i bardzo mi na niej zalezy wiec prosze o pomoc :* dzieki :)
Awatar użytkownika
kot_schrodingera
Weteran
Weteran
Postautor: kot_schrodingera » 23 lis 2006, 22:19

Razel, ależ to proste. nawet ja cos wymyślę:zabierz ją na gocarty, na sushi, do bary tlenowego, do salonu masażu ( nie tajskiego). Kup jej maskotkę, książkę, koronkowe majtki, złotą rybkę, kaktusa. Rozsyp na jej łóżku płatki róż
Patrz, Kościuszko, na nas z nieba raz Polak skandował.
I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.
/Konstanty Ildefons Gałczyński/
Awatar użytkownika
Bash
Weteran
Weteran
Postautor: Bash » 23 lis 2006, 22:20

Ja nie rozumiem takich ludzi.
Juz sam związek, jest czyms co powinno dawać odskocznie od codziennych spraw. jeśli jest monotonnie, to znaczy, ze nie potrafisz być facetem.
Za firko, to możesz gary myć. Niestety, kobieta kosztuje, zabierz ją czasem do kina, do restauracji etc...
Prawdę trzeba wyrażac prostymi słowami.
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 23 lis 2006, 22:23

Bash pisze:Niestety, kobieta kosztuje

nader niewiele :] Kosztować może paczka fajek :]

A co do zaskoczenia : zrób jakieś odjechane danie i ją zaproś :) Gwaratuję,że się ucieszy.
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Awatar użytkownika
Wujo Macias
Maniak
Maniak
Postautor: Wujo Macias » 23 lis 2006, 22:29

Bash pisze:Ja nie rozumiem takich ludzi.
Juz sam związek, jest czyms co powinno dawać odskocznie od codziennych spraw. jeśli jest monotonnie, to znaczy, ze nie potrafisz być facetem.
Za firko, to możesz gary myć. Niestety, kobieta kosztuje, zabierz ją czasem do kina, do restauracji etc...

Piekna teoria,w praktyce nie ma tak fajnie, monotonnia przychodzi i to jest normalka.
Awatar użytkownika
Bash
Weteran
Weteran
Postautor: Bash » 23 lis 2006, 22:31

TedBundy pisze:A co do zaskoczenia : zrób jakieś odjechane danie i ją zaproś Gwaratuję,że się ucieszy.

Dla mnie pomysłem za 100 punktów, jest kolacja na dywanie :))
Prawdę trzeba wyrażac prostymi słowami.
Awatar użytkownika
Pegaz
Weteran
Weteran
Postautor: Pegaz » 23 lis 2006, 22:36

Kwiatka jej kup..zabierz do kina..ile to trzeba..
Ile jest wart świat pełen grubych krat?
lithuniel
Początkujący
Początkujący
Postautor: lithuniel » 23 lis 2006, 22:47

napisz wiersz, przygotuj jej ulubione danie, zadbaj o nastrój róże, świece, nastrojowa muzyka, jeżeli jesteście już na tym etapie znajomości to postaraj się o wolne mieszkanie, by po kolacji przygotować jej wspaniałą kąpiel - polecam płatki róż dodane do wody i olejek do kąpieli, najlepiej różany lub rozmaryn. mojej dziewczynie zawsze sie podobało, a było świetną niespodzianką zwłaszcza wtedy gdy miała kiepski lub męczący dzien.

pozdrawiam
Pokaż mi Boże jak żyć by przeżyć
życie jak człowiek a nie jak zwierzę
Pokaż mi proszę w co warto wierzyć
bo ja już dzisiaj w nic nie wierzę
Razel
Początkujący
Początkujący
Postautor: Razel » 23 lis 2006, 23:05

wiec po pierwsze o do niektorych ... kwiaty i kino to w dzisiejszych czasach norma .... wlasnie o to chodzi ze kwiatki i kino juz jej sie znudzily i to nie chodzi o to ze ja nie wiem jak to sie robi ..... ale o to ze ona jest coraz to bardziej wymagajaca i nie wiem juz jak ja moge zaskoczyc .. kwiatki spoko cieszy sie .. kino niestety na to czasami jest braku funduszy .........

przygotować jej wspaniałą kąpiel - polecam płatki róż dodane do wody i olejek do kąpieli, najlepiej różany lub rozmaryn.
CHETNIE :) niestety nie mam wanny :D ;p ale to nie jest glupi pomysl zeby kiedys wleciec jej do domu :) gdy jej nie bedzie i zrobic taki motyw :)

wiec przypominam ja mam 18 lat ona 17 .... i cierpie na brak finansow :( ..... a ja ja tak kocham :( :*

wez sie puknij czlowieku :P ... fakt to jest cos niezwyklego ale tu potrzeba czasami wyobrazni :)

Czekam na dalsze propozycje jak narazie lithuniel dal pomysl gorzej bedzie z realizacja ale dla chcacego nic trudnego :) chodzi tutaj o zwykle glupoty typu obklejenie szkoly nalepkami KOCHAM CIE ...jakies durne a zarazem niezwykle rzeczy ktore moga ja uradowac
Awatar użytkownika
amazonka
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: amazonka » 24 lis 2006, 10:50

Razel pisze:chodzi tutaj o zwykle glupoty typu obklejenie szkoly nalepkami KOCHAM CIE ...jakies durne a zarazem niezwykle rzeczy ktore moga ja uradowac

Czizzas! Na czoło sobie naklej lepiej;/ Debilny pomysł jak dla mnie.

Wierszy też nie pisz. Chyba że faktycznie jesteś poetą i się na tym znasz.

Jasne, że czasem z kasą jest ciężko, zwłaszcza mając kilkanaście lat. Ale wystarczy pomyśleć a na pewno jesteś w stanie zrobić swej dziewczynie miłą niespodziankę. Ty ją znasz. Co ona lubi? Może upichcisz jakieś dobre ciacho (mama pomoże?), albo poczytaj trochę o masażu i zrób jej jakiś mistrzowski, albo jakąś płytkę jej nagraj z Waszymi ulubionymi kawałkami, albo np. wywołaj jakieś Wasze zdjęcie i zrób jakąś ramkę, albo zabierz dziewczynę w jakieś ciekawe miejsce (to nie musi kosztować...) albo najzwyczajniej w świecie powiedz jej, że dziś jest jej szczęśliwy dzień i że oto zostałeś na dzień jeden jej służącym i ma Cię do swojej dyspozycji. Bądź aktorem, wczuj się w rolę... albo zagrajcie w zupełnie innej "sztuce"? Powodzenia. Tylko na litość... nie obklejaj szkoły durnymi serduszkami.
Awatar użytkownika
shaman
Weteran
Weteran
Postautor: shaman » 24 lis 2006, 22:44

amazonka pisze:Tylko na litość... nie obklejaj szkoły durnymi serduszkami.
<hahaha> <hahaha>

Autorze: piszesz, jakbyś traktował swoja dziewczyne jak laleczke z The Sims. Kwiatki=works, kino-nuuda.

- wymaluj na ścianach domu sprayem napisy "Jump in", "Sex Zone" etc. i porób strzałeczki prowadzące od napisów do kabiny prysznicowej.

- naucz się tak zachowywać podczas wyjścia do kina, żeby się nie nudziła -_-

w/g mnie to rób co Ci serce podpowiada. oklej szkołę serduszkami.
Awatar użytkownika
Pegaz
Weteran
Weteran
Postautor: Pegaz » 24 lis 2006, 23:18

Razel pisze:kwiaty i kino to w dzisiejszych czasach norma ...

Po pierwsze..jeśli raz zrobisz swojej pannie dużą nie spodzianke i nie powtórzysz tego za jakiś czas twoja panna stwierdzi że wasz związek wpada w rutyne.. po drugie:
shaman pisze:- naucz się tak zachowywać podczas wyjścia do kina, żeby się nie nudziła -_-
a i kwiaty można wybrać różne..wręczyć w jakiś ciekawy sposób ale do tego trzeba wyobraźni..
Ile jest wart świat pełen grubych krat?
Zenon_Zmyłer
Bywalec
Bywalec
Postautor: Zenon_Zmyłer » 25 lis 2006, 11:40

hmm wyslij pocztą czekolade z ladna kartka i napisz "milego dnia i smacznego"..... ostatnio tak zrobilem, zmiescisz sie w 7 zl gora a efekt wiekszy niz wycieczka na Hawaje i brylanty :D
Awatar użytkownika
Imperator
Moderator
Moderator
Postautor: Imperator » 25 lis 2006, 11:43

shaman pisze:- wymaluj na ścianach domu sprayem napisy "Jump in", "Sex Zone" etc. i porób strzałeczki prowadzące od napisów do kabiny prysznicowej.
- naucz się tak zachowywać podczas wyjścia do kina, żeby się nie nudziła -_-
w/g mnie to rób co Ci serce podpowiada. oklej szkołę serduszkami.

Shaman weź schowaj sobie te rady do butów, ok? Ja na miejscu tej laski, jakbym się dowiedziała, że jakiś gach okleja serduszkami szkołę i przez co śmieci to bym mu z liścia pociągnęła. <diabel>
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Awatar użytkownika
shaman
Weteran
Weteran
Postautor: shaman » 25 lis 2006, 13:44

a co ma "- naucz się tak zachowywać podczas wyjścia do kina, żeby się nie nudziła -_-" do babrania sie klejem w szkole?

jak ma pomysł to niech wykona, może na forum trafi sprawozdanie :D

może zacznę dopisywać [ironia] przy postach <zalamka>

Wróć do „Wszystkie inne tematy”