Dobór partnera wg podobieństwa do rodzicow ??
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
-
- Bywalec
Dobór partnera wg podobieństwa do rodzicow ??
Slyszalem ze podobno partnera podobno podswiadomie dobiera sie na podobienstwo rodzica plci przeciwnej , czyli w moim przypadku mojej matki. Co do sfery psychicznej to moge sie zgodzic choc do konca sam nie wiem , ale co do urody ni cholera. Przede wszystkim moja partnerka jest brunetka a moja matka blondynka i raczej maja wiecej przeciwienstw niz podobienstw a zauwazylem ze taki typ urody mi sie podoba. Probowalem porownac ja z uroda ojca (hehe fajnei brzmi
) ale tez nic z tych rzeczy(oprocz koloru wlosow...)??? o co chodzi??
-
- Bywalec
sprostowanie: chcialbym sie dowiedziec czy to tylko jakas glupia plotka z tym wzorcem partenra wedlug starych czy jakas teoria czy to jest juz udowodnione naukowo...
Zenek, stary flirciarzu

Jest to udowodnione przez psychologow ale nie zawsze i nie u wszystkich wystepuje.Czesto jest tez tak ,ze syn "przejmuje" zachowania ojca a corka matki.
"Babcia Weatherwax nigdy się nie gubiła.
Zawsze doskonale wiedziała, gdzie się znajduje,
czasem tylko nie była pewna, gdzie jest wszystko
inne."
Zawsze doskonale wiedziała, gdzie się znajduje,
czasem tylko nie była pewna, gdzie jest wszystko
inne."
-
- Bywalec
staram sie jak moge<strongman>
tarantula pisze:Jest to udowodnione przez psychologow ale nie zawsze i nie u wszystkich wystepuje.Czesto jest tez tak ,ze syn "przejmuje" zachowania ojca a corka matki.
hmmm trza poszukac cos o tym , w kazdym razie dzieki <browar>
Wróć do „Wszystkie inne tematy”