Ciezki mi tu temat zadales - oba auta są fajne i bedziesz z nich zadowolony jesli kupisz zadbane egzemplarze .
By sie wypowiedziec bardziej konkretnie musial bym sie tymi autami pzrejechac i obejrzec na zywo , ale nie ma takiej mozliwosci , wiec bede pisal tak . Puma - jak dla mnie ma za slaby silnik , co innego gdyby to był ten 1.6 o prawie 140 koniach , a tak ? wielkie mi sportowe auto , co to go limuzyna wyprzedzi , chyba , ze na osiagach ci nie zalezy , to rozumiem !
Ale też Puma to fiesta , wiec ciasno w srodku
Zdecydowanie wybrał bym ja hyundaia ! Dlaczego ? bo ma mocniejszy silnik - który co prawda nie powala , ale bedzie mniej palił niz ten w Pumie słabszy , wiekszy jest hyundai i mi sie bardziej w srodku podoba , a dla mnie srodek wazniejszy niz zewnatrz , zawieszenie hyundaia , tez mi bardzo pasuje na miasto , na trasie troche jest inaczej , ale wiekszosc wszak bedziesz jezdzil w miescie
Puma _ co to za auto , jak siedzisz w nim i masz wrazenie jak bys siedzial w fiescie

choc wyglad zewnetrzny jest bynajmniej dla mnie rewelka , ale i tak hyundai ładniejszy . to tyle