Auta sprowadzane.
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Auta sprowadzane.
Czy waszym zdaniem opłaca się sprowadzać samochody z Niemiec, na handel i do użytku własnego???
Wszytsko zależy od możliwości finansowych. Trzeba pamiętac o tym, że tzw. tańsze auto, może w rzeczywistości stać sie droższe w eksploatacji (gdy okaże się, że połowa części nie nadaje się do dłuższej eksploatacji). Jeśli z drugiej ręki, to chyba lepiej kupić auto pochodzące z salonu w Polsce, nie przywiezione. Mamy wtedy jakieś szanse prześledzić jego historię.
I co Ci da ta historia
? za samochód serwisowany musisz zapłacić i to dobrze (mało kiedy jest inaczej ) a i tak sie psują i tak (samochody ) Wiec wole sprowadzic z Niemiec wymienic co trzeba na nowe , a i tak mam taniej nizli tu krajówkę ! no i nie jest takie zgnite ! :564:
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Tylko slepiec nie odrózni auta popowodziowego
no to ja jestem slepcem oswiec mnie
a z instalacją gazowa z Holandi , no to sobie takie sprowadz , a potem podyskutujemy
znam kilku ludzi co przyprowadzilie z holandi sobie auta, a i same instalacje wiec nie wiem z czym problem
"Kochaj i szalej nie pytaj co dalej bo potem juz tylko niebo."
Sama instalacja to co innego ! nizli zamontowana juz w samochodzie , brak serwisu na miejscu itd, itd. Tam stosują inne instalacje niz u nas (w wiekszosci)
Co do oswiecania , wybacz , nie jestem tu od tego ! :564:
Co do instalacji gazowych , to problem jeszcze przed nimi ! :547:
Co do oswiecania , wybacz , nie jestem tu od tego ! :564:
Co do instalacji gazowych , to problem jeszcze przed nimi ! :547:
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Wróć do „Wszystkie inne tematy”