Witam!
Chciałem się podzielić pewną wiadomością.Otóż w ostatnich dwóch tygodniach przebywałem w soboty i niedzielę w pewnym pubie.Tymczasem w tę srodę zakupiłem telefon komórkowy.Dzisiaj od rana ktoś usiłuje się do mnie zadzwonić chociaż nikomu nie podawałem numeru telefonu.Około godziny 14 telefon zadzwonił ponownie,usłyszałem miły głos kobiecy: "cicha wielbicielka."Zamieniliśmy kilka słów,powiedziała,że numer jakoś zdobyła,oraz,że widziała mnie w tym pubie.Uzgodniliśmy,że się w najbliższym czasie spotkamy.Umówimy się telefonicznie,na razie wysyłamy do siebie SMS-y.Ico wy o tym sądzicie?Czy to żart,czy rzeczywiście komuś wpadłem w oko.Chyba się domyślam komu,ale tego nie jestem pewny.POZDRAWIAM.
Cicha wielbicielka
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Nie blokujcie go !!!! z czego sie bede smiał ! :547: nich sobie pisze , póki nie obraza i nie wulgaryzmuje jest oki ,
ps. nie cierpie jak mi ktos pisze po Angielsku na polskich stronach !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mogę napisac po łacinie i co wtedy
?? :566:
zapewniam iż swiat zrozumie Cię
i zapewne wielu forumowiczów chciało by wiedziec też kim jesteś
?
ps. nie cierpie jak mi ktos pisze po Angielsku na polskich stronach !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mogę napisac po łacinie i co wtedy
zapewniam iż swiat zrozumie Cię
i zapewne wielu forumowiczów chciało by wiedziec też kim jesteś
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
moim zdanuiem to nie ma znaczenia czy to będzie polski czy łacina czy angielski :555:
w ogóle ten text jest fajjny
cya
And I don't want the world to see me
'Cause I don't think that they'd understand
When everything's made to be broken
I just want you to know who I am
'Cause I don't think that they'd understand
When everything's made to be broken
I just want you to know who I am
Re: Cicha wielbicielka
WIESŁAW pisze:Witam!
Chciałem się podzielić pewną wiadomością.Otóż w ostatnich dwóch tygodniach przebywałem w soboty i niedzielę w pewnym pubie.Tymczasem w tę srodę zakupiłem telefon komórkowy.Dzisiaj od rana ktoś usiłuje się do mnie zadzwonić chociaż nikomu nie podawałem numeru telefonu.Około godziny 14 telefon zadzwonił ponownie,usłyszałem miły głos kobiecy: "cicha wielbicielka."Zamieniliśmy kilka słów,powiedziała,że numer jakoś zdobyła,oraz,że widziała mnie w tym pubie.Uzgodniliśmy,że się w najbliższym czasie spotkamy.Umówimy się telefonicznie,na razie wysyłamy do siebie SMS-y.Ico wy o tym sądzicie?Czy to żart,czy rzeczywiście komuś wpadłem w oko.Chyba się domyślam komu,ale tego nie jestem pewny.POZDRAWIAM.
jesli tak bylo to sie spotkaj a jak nabijasz sobie ilosc postow to nabijaj dalej ale nie klam:) i tyle
Wróć do „Wszystkie inne tematy”