Co Was wkurza?
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
Oj wolne umieeeeee.... <serduszka> Ale z drugiej strony kto nie umie wolnych?Olivia pisze:Ale z tego co pamiętam, to wolne umie.
Ale mi si ejakos lepiej z Cubusiem tanczy. No i moj srednio tanczyc lubi.
[ Dodano: 2006-10-14, 14:18 ]
No i wkurza mnie to ze Cubus nie odwiedza nas i mi linkow nie zarzuca od dawna no!
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
- Zaglądający
Wkurza mnie, ze boli mnie ramie, ze jutro jest poniedzialek i znowu bede musiala cos robic, ze nie mam swojego mieszkania, tylko wynajmuje i w nim jest taka brzyyydka szafa
"Mój panie, na cóż tłumaczyć durniowi, że jest durniem. Przecież jego dureństwo na tym właśnie polega, że nie ma o nim pojęcia."
- ksiezycowka
- Weteran
ze spodobaly mi sie spodnie, na ktore teraz choruje, sa drogie a w cale nie mialam zamiaru spodni kupowac tylko po bluzke szlam
ogole ze czasem ciezko na mnei rozmiar ciuchow znalezc szczegolnie jak sa wyprzedaze ;/
ogole ze czasem ciezko na mnei rozmiar ciuchow znalezc szczegolnie jak sa wyprzedaze ;/
reaguję na magiczne dźwięki i trzaski z winylowej płyty. Bob Marley śpiewa pieśń, Niesie treść pełną miłości,
Która wypełnia cale pomieszczenie. Nie zauważam wrogich spojrzeń, Nie słyszę złych słów - Rozmyta.
http://rycerze.wp.pl/?ac=vid&vid=176166738
Która wypełnia cale pomieszczenie. Nie zauważam wrogich spojrzeń, Nie słyszę złych słów - Rozmyta.
-
- Pasjonat
wkurza mnie, że tak okropnie potrzebuję się przytulić, a mąż w pracy do późna dziś
wkurza mnie, że rozkłada mnie przeziębienie, a ja nie mam na nie czasu.
i jeszcze mnie wkurza, że nie mam do obejrzenia żadnego filmu
wkurza mnie, że rozkłada mnie przeziębienie, a ja nie mam na nie czasu.
i jeszcze mnie wkurza, że nie mam do obejrzenia żadnego filmu
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
-
- Weteran
- Weteran
- Weteran
Mam to samo ale juz metode tez. Tzn tak mi wycinaja pelnomocnicy. Czasem juz nawet telefonu nie odbieraja. Wtedy nagrywam sie i mowie to to i to jest do dupy. Albo przyjedziesz i to poprawisz albo tego nie wprowadze. A jak ja tego nie wprowadze to szef go zabijeElspeth pisze:A Ty musisz czekać na Jaśnie Pana, bo pilnie np czekasz na jego podpis itd. <wsciekly>
ze do lekarza czeka sie w dluuugiej kolejce a jak cie juz przyjmie to gówno sie dowiesz i wychodzisz w gorszym stanie niz przed wizyta u niego bo dochodzi jeszcze zmeczenie, sfrustrowanie, bezsilnosc, poczucie zmarnowanego czasu, przerazajaca msyl o wzycie w szpitalu, milion skierowan na dodatkowe badania i swidrujace w glowie zdanie - leczenie tylko operacyjne
Ostatnio zmieniony 17 paź 2006, 18:03 przez larena, łącznie zmieniany 1 raz.
reaguję na magiczne dźwięki i trzaski z winylowej płyty. Bob Marley śpiewa pieśń, Niesie treść pełną miłości,
- ksiezycowka
- Weteran