Co Was wkurza?
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
ostatnio z nia rozmawialem w trakcie rozmowy zadzwonil jej telefon domowy.kolezanka do niej zadzwonila......i...."sorki kochanie zadzwon za 30 min dobrze " <wsciekly> a co to ja jestem telekomunikacja polska s.a. czy jak?? <wsciekly>Dzindzer pisze:Sepik to może sie umówcie na jekies godziny dzwonienia. Chociaz mnie tez by opadły ręce jak bym ciagle to słyszała, bo jak czasami to bym nie robiła problemu
"Nie ma spać,
Nie ma oddychać
Żyć nie ma"
Nie ma oddychać
Żyć nie ma"
jak widze posty do autorstwa ktorego przyznaje sie ... to cos mnie normalnie bierze
jak mozna byc tak wkurzajacym ?
dalem ignora bo nie moge juz tego czytac - popraw sie ... ! i zadnych privow
Edit: Tak jak nie lubie cenzury, tak tego skryptu miało nie być!! /sophie
jak mozna byc tak wkurzajacym ?
dalem ignora bo nie moge juz tego czytac - popraw sie ... ! i zadnych privow
Edit: Tak jak nie lubie cenzury, tak tego skryptu miało nie być!! /sophie
Ostatnio zmieniony 06 paź 2006, 17:06 przez Bender, łącznie zmieniany 1 raz.
Cyniczny zlosnik i przesmiewca (C)
- pani_minister
- Administrator
przyznaję, że dałam się wypuścić jak dziecko
Ostatnio zmieniony 06 paź 2006, 14:31 przez pani_minister, łącznie zmieniany 1 raz.
- pani_minister
- Administrator
nic tylko wypic ten kolejny kieliszek wodki ja juz chyba zamowie tira z tej rozpaczypani_minister pisze:No cóż... dał ignora, więc już się nie dowiem, co Bendera tak wkurza i co mam w sobie zmienić, żeby już go nie irytować
I nie dowiem się też, dlaczego sądził, że będę chciała privować
A skoro kierunek zmian nie został nawet mgliście mi zarysowany, obawiam sie ze wszystko zostanie po staremu
"Nie ma spać,
Nie ma oddychać
Żyć nie ma"
Nie ma oddychać
Żyć nie ma"
No cóż... dał ignora, więc już się nie dowiem, co Bendera tak wkurza i co mam w sobie zmienić, żeby już go nie irytować
A skoro kierunek zmian nie został nawet mgliście mi zarysowany, obawiam sie ze wszystko zostanie po staremu
Nie gniewaj się autorko tych słów, ale lepiej bym tego nie wymyślił.
Nie gniewaj się autorko tych słów, ale lepiej bym tego nie wymyślił.
ale wkoło jest wesoło
Ja tez łyknelam to jak mloda
Az przeglądnelam moje ostatnie posty aby zobaczec co z nimi nie tak Pomysł rewelacyjny <browar>
Az przeglądnelam moje ostatnie posty aby zobaczec co z nimi nie tak Pomysł rewelacyjny <browar>
Miłość to nie staw, w którym można znaleźć swoje odbicie. Miłość ma
przypływy i odpływy. Ma też swoje rozbite okrety, zatopione miasta,
ośmiornice i skrzynie złota i pereł. Ale perły leżą głęboko...
przypływy i odpływy. Ma też swoje rozbite okrety, zatopione miasta,
ośmiornice i skrzynie złota i pereł. Ale perły leżą głęboko...
- Sir Charles
- Weteran
- Weteran
- Weteran
Szit wlaze na grono spojrzec co tam sie dzieje [mojej szkoly] a tu "ruszyly fakultety" - Jakie do jasnej i ciezkiej cholery fakultety?Fakultetow dla 2 roku mialo nei byc. Ok patrze 3 do wyboru - jedno gorsze od drugiego i wsyztskie w zajeboistej porze centralnie w srodku niedzilei!A ja w niedzilee mam tylko jedne zajecia ktore koncze o 10.30 i co mam jechac na wpoldo druga?censored ich! A najlepsze jets to ze pierwsze zajecia sa pojutrze. Ciekawe ilu ludiz nie bedzie bo nikt nic o tym nie mowil. W ogloszeniach w extranecie i wiadomosciach zamieszczanych przez wykladowcow i dziekanat nic nawet nie ma!
Szit wlaze na grono spojrzec co tam sie dzieje [mojej szkoly] a tu "ruszyly fakultety" - Jakie do jasnej i ciezkiej cholery fakultety?Fakultetow dla 2 roku mialo nei byc. Ok patrze 3 do wyboru - jedno gorsze od drugiego i wsyztskie w zajeboistej porze centralnie w srodku niedzilei!A ja w niedzilee mam tylko jedne zajecia ktore koncze o 10.30 i co mam jechac na wpoldo druga?censored ich! A najlepsze jets to ze pierwsze zajecia sa pojutrze. Ciekawe ilu ludiz nie bedzie bo nikt nic o tym nie mowil. W ogloszeniach w extranecie i wiadomosciach zamieszczanych przez wykladowcow i dziekanat nic nawet nie ma!
Olivia pisze:Co wiesz o życiu pszczół jak nigdy w ulu nie byłaś, dziecko?
a ty studiowałas dziennie?
to nie jest kwestia, tego, co studiuje i czy studiuje -wkurzalam was tymi tekstami o platnych studiach juz wczesniej. Moje studia sa ciezkie, jak mi sie cos nie uda -zaczne jeszcze raz. Niewatpie, ze Wy macie tak samo. Ja wam daje prawo do wlasnego zdania, moge liczyc na to z waszej strony?
Dzindzer pisze:tylko musisz sie liczyc z tym, że to zdanie moze kogos irytowac
tak jak i wy
Dzindzer pisze:az tak ciezkie nie sa, nie przesadzaj juz
jesli nie studiowalas to
Olivia pisze:Nie, dlatego nie wypowiadam się na tematy o których nie mam pojęcia.
Olivia pisze:Grunt, że praca jest, w swoim zawodzie...
no ja praktyki zawodowe tez juz mam w zawodzie, czyli az takie zle dzienne nie sa
A nie wkurza mnie w sumie nic, no poza motorniczym, ktory zamknal mi drzwi przed nosem
Gosia... pisze:no ja praktyki zawodowe tez juz mam w zawodzie, czyli az takie zle dzienne nie sa
Jakbym ze ścianą rozmawiała. A czy ja cos takiego napisałam?
A mnie wkurza moje szefostwo. Wkurzają mnie, bo Ich lubię w sumie i jak coś wywiną niemiłego, to mi przykro.
I wkurza mnie, że w sobotę budzę się o 7...
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
-
- Weteran
Mnie maz wkurza ktory juz po raz setny, chyba, oglada Hellsinga i podnieca sie jak dziecko nad nowa zabawka. Ile mozna do jasnej cholery Non stop jakies wystrzaly, krzyki, jeki slysze
Przy okazji, ja jestem na dziennych
Gosia... pisze:czyli az takie zle dzienne nie sa
Przy okazji, ja jestem na dziennych
off// w razie potrzeby kontaktu pisac na zlotooka_kotka@o2.pl
- ksiezycowka
- Weteran
Olivia pisze:jak ktoś pisze "z kąd" albo "zaczoł"...
az sie zestrachałam, czy ja tak gdzies nie napisałam
Kino durne mnie wkurza. POoszłam sobie na film, niby taki lekki i przyjemny, a tu dupa, sie wnerwiłam w tym kinie. a byłam na "Diabeł ubiera sie u Prady". Durne zakonczenie. Filmik taki do poogladania, lekko nudnawy, ale to zakończenie, tandetne takie no
Wróć do „Wszystkie inne tematy”