Potrzebuję pomocy
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Potrzebuję pomocy
Czy ktoś dałby rade "namierzyć" mi te dwa numery (są to najprawdopodobniej budki telefoniczne), lub przynajmniej powiedzieć jak to zrobić?
48 802 20 23
48 802 20 37
Potrzebuję miasto i jakby się dało to ulicę, bądź budynek w jakim się znajdują.
Bardzo proszę opomoc
48 802 20 23
48 802 20 37
Bardzo proszę opomoc
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
Od jakiegos czasu, jak dokladkolwiek dzwonisz, musisz wybrac kierunkowy, nawet dzwoniac do Wwy z Wwy.
Swoja droga, jesli 48 byloby w tym przypadku kierunkowym Polski, to gdzie kierunkowy miasta, hmm?
A poza tym, kierunkowy do Polski w Polsce? (mowa o stacjonarnym, jak sie ma ludzi zapisanych w komorce to inna sprawa) Cos nie teges![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Swoja droga, jesli 48 byloby w tym przypadku kierunkowym Polski, to gdzie kierunkowy miasta, hmm?
A poza tym, kierunkowy do Polski w Polsce? (mowa o stacjonarnym, jak sie ma ludzi zapisanych w komorce to inna sprawa) Cos nie teges
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
- pani_minister
- Administrator
- Weteran
Tyrese pisze:Czy ktoś dałby rade "namierzyć" mi te dwa numery (są to najprawdopodobniej budki telefoniczne), lub przynajmniej powiedzieć jak to zrobić?
48 802 20 23
48 802 20 37
Bardzo proszę opomoc
Kierunkowy 048 to całe byłe województwo radomskie.... Szczerze mówiać nie spotkałem się z numerem początkowym 802xxxx w Radomiu...
Ale dzwoniąc na podane numery z tel. kom. dostaję komunikat, że "wybrany został numer do budki telefonicznej"... Więc nie pozostaje nic innego jak dzwonić i liczyć, że ktoś w końcu odbierze.....
Wróć do „Wszystkie inne tematy”