Haro pisze:Ja np. podczas orgazmu mam takie dziwaczne uczucie. Mam takie trzy mocne szarpniecia calym cialem, zaczyna mi latac jedna noga jak kroliczkowi w Bambi i pozniej wystrzeliwuje

Ihaaa
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Sir Charles pisze:Haro pisze:Ja np. podczas orgazmu mam takie dziwaczne uczucie. Mam takie trzy mocne szarpniecia calym cialem, zaczyna mi latac jedna noga jak kroliczkowi w Bambi i pozniej wystrzeliwuje![]()
Ihaaa
Haro pisze:Olivia pisze:A ktoś Cię o to prosił?
Swinia sie prosi.
Ja to zrobilem ze swojego dobrego nazelowanego serca
moon pisze:Czy ktos moglby mi spisac terminarz bo ja sie zdaje poumawilam na rozne rzeczy ale sporo tego bylo wiec mi sie pokrecilo i juz nic nie wiem.
Dzindzer pisze:moze i masz iles tam podswiadomosci, ale brak Ci swiadomosci
Ciekawski pisze:Uprasza się o zamknięcie tematu. Nie wspieramy akcji "Niepełnosprawni umysłowo - pełnosprawni na forum".
tanebo pisze:nie martw sie, to predzej czy pozniej miniepaula19 pisze:jestem taka szczęśliwa....
pani_minister pisze:A w ogole wiesz, o jakiego rodzaju fetyszystkę Ci chodzi? Czy może być jakakolwiek, powiedzmy taka, która kręcą np. wysokie kieliszki firmy Krosno i dobranocki z Colargolem?
Hyhy pisze:Chyba w ogóle kazdy mysli o seksie a duza czesc to nawet robi
lollirot pisze:kobra1020 napisał/a:
Moja była jak gdzieś jechaliśmy sama wyciągała go ze spodni w autku bo ładnie pachniał
Imperator pisze:Jeden facet posuwa babkę, babka liże drugiemu odbyt, a ten drugi zapina tego pierwszego. Babka nie może robić laski temu drugiemu, bo nie miałby czym zająć tego pierwszego. Chyba że również by tamtego lizał. Może po jajeczkach?
Mona pisze:Fantomista napisał/a:
czesc, jestem nowy, fajne forum.
cześć, jestem stara, ale też myślę, że fajne to forum
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 308 gości