Tak na serio to wg mnie jak ktoś ma penisa i jaja (oczywiście od urodzenia) już jest męski. Co nie oznacza, że nie może być tchórzem, ciotą, chamem, idiotą, brudasem itd.
A i kobiety są niemęskie też
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Albo sam sobie go spusciOrbital pisze:Niemęski jest facet, który na pytanie: Chcesz wpi*erdol? Odpowie: Nie. hehe![]()
TFA pisze:ale balsam ?
Hyhy pisze:Glupie porownanie - czy facet ktory napierdoli pol dyskoteki zadajac pytanie czy chcesz wpierdol i uzyskujac odpowiedz tak, jest meski? Bo jak dla mnie nie ma mozgu i jest debilem:>
Michalek pisze:Apropo: jestem w posiadaniu kremow, balsamow, peelingow, zeli... i uwazam ,ze jestem jak najbardziej meski
Brudny Harry i inni faceci pokroju Eastwooda juz dawno nie sa na topie... teraz wyglad ma bardzo duze znaczenie
Piotrek GRUBY pisze:JAPONKI !
Michalek pisze:Apropo: jestem w posiadaniu kremow, balsamow, peelingow, zeli... i uwazam ,ze jestem jak najbardziej meski
TFA pisze:Niedlugo bedziemy sobie paznokcie malowac, no bo to przeciez ladne i takie zadbane
paula19 pisze:Meskim nie jest facet:
(...)
paula19 pisze:Mi się czarne japonki na nogach faceta podobają.
Elspeth pisze:musi od czasu do czasu wiedzieć co to jest brud, pot i zmierzwina fryzura.
Piotrek GRUBY pisze:JAPONKI
TFA pisze:Ja nigdzie nie napisalem ze balsam dla faceta jest niemęski, jest po prostu zbedny i niepraktyczny, chyba ze ktos naprawde caly sie depiluje, ale dla mnie to juz przesada.
TFA pisze:Niestety meskei stopy juz z natury sa brzydkie
paula19 pisze:golący nogi
oczywiście, że są.... ale są też bardzo niewdzięczne. Dużo kobiet też ma brydkie stopy a mimo to w nich chodzi... a to już niesmaczne jest. Widziałam ostanio na przystanku faceta-chłopaka w japonkach a za paznokciami miał żałobę--- fujjjjmegane pisze:Japonki sa sexy![]()
megane pisze:Japonki sa sexy
megane pisze:A od kiedy to balsamu do ciala uzywa sie do depilacji?
Czym sie rozni meska skora od kobiecej? ;] nie wysusza sie albo nie podraznia? Pfff. Czemu uzywasz w takim razie wody po goleniu? Przeciez jest zbedna
megane pisze:Moj facet ma ladne stopy. A kosmetyczki co tydzien nie odwiedza... ;]
Czy ogolenie przez faceta pach jest czyms co powoduje u faceta spadek meskosci?
lollirot pisze:i żadnych cech osobowości! cóż to, paulo?
TFA pisze:Niestety meskei stopy juz z natury sa brzydkie i eksponowanie stop przez wiekszosc panow przyprawia mnie o wymioty i tyle. A japonki pasuja do meskich stop jak rozowa kokardka do fiuta
Michal23 pisze:Czy ogolenie przez faceta pach jest czyms co powoduje u faceta spadek meskosci?
paula19 pisze:Mój facet ma ładne stopy... i nie widze w nich nic obrzydliwego... wręcz bardzo mi się podobają...
TFA pisze: Tu juz nie chodzi o orzydliwe czy nieobrzydliwe, tylko meskie i smieszne. Dla mnie japonki na nogach faceta sa smieszne i tyle.
Joasia pisze:W japonkach, klapkach, sandałach widać całe stopy. A jak były takie upały w lipcu to mają cały czas w zakrytych butach chodzić? Przecież to masakra...
paula19 pisze:Zależ gdzie ubiera te japonki...
TFA pisze:Tu juz nie chodzi ze widac cale stopy, ale o sam krój japonek, dla mnie to jest cos takiego jak by facet zalozyl szpilki, slowo daje, ten sam efekt dla mnie.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 171 gości