paintball
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
- FlyingDuck
- Pasjonat
Ktoś z Was tego próbował? Jeśli tak, jak wrażenia?
Co warto o tym wiedzieć? W sobotę chcę się wybrać, ale zastanawiam się czy jest to warte kasy jaką trzeba wydać na pożyczenie munduru i kulki.

Ja grałam w paintball
było świetnie
Na poczatku troszke się bałam, jak dostane kulką, ale szczerze mówiąc nie trzeba się bać
Troszke poboli i przestanie:) na pewno warto, polecam. Mam tylko jedną rade, jak będziesz grał, to lepiej mniej zamknięta buzie:) bo jak dostaniesz w maske, niedobry smak:P:P:P
Bądź twardy i tyle 

Ja tez sie bawilem i przyznam ze z poczatku jako tako mi to frajde sprawialo ale ze pozniej nie czulem przyjemnosci ze strzelania z czegos co przypomina bron kosmitow to sie na ASG przezucielm bo i realniej ale jak sie czlowiek wciagnie to moze na to sporo kasy przesrac bo u mnie juz na sam sprzet poszlo powyzej 10 tysiakow....wracajac do PB na pewno jest to cos przyjemnego i wartego sprobowania a ze czasem zaboli to da sie przezyc...aha i polecam wziac jakies rekawiczki bo dostac w kostki na rekach to moim zdaniem najgorsze co moze sie zdazyc

- ksiezycowka
- Weteran
- Pasjonat
- Pasjonat
Hehe, za 1,5 miesiąca moje życie prywatne zostanie na pół roku amputowane. Czekają mnie praktycznie dwa semestry w jednym, do tego dojdzie pewnie praca - wszystko we Wrocku
Choć może trochę czasu na odwiedziny Opola się znajdzie
Zobaczymy
[dobra, ale to jest chyba offtop ;-P]
Choć może trochę czasu na odwiedziny Opola się znajdzie

[dobra, ale to jest chyba offtop ;-P]

Wiecie cokolwiek może na temat kursu na instruktora paintball'a?
Szukałem w internecie tak jak i na temat dotacji i kila rzeczy się znalazło, pytam bo może ktoś robił lub wie dokładniej o co chodzi i może zechce pomóc.
Szukałem w internecie tak jak i na temat dotacji i kila rzeczy się znalazło, pytam bo może ktoś robił lub wie dokładniej o co chodzi i może zechce pomóc.
W roku pańskim 1314
patrioci ze Szkocji, zagłodzeni i w mniejszości, zaatakowali pola Bannockburn,
Walczyli jak waleczni poeci,
Walczyli jak Szkoci
i wywalczyli sobie wolność.
patrioci ze Szkocji, zagłodzeni i w mniejszości, zaatakowali pola Bannockburn,
Walczyli jak waleczni poeci,
Walczyli jak Szkoci
i wywalczyli sobie wolność.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”