Proszę o wyluzowanie, głębokie wdechy i inne ch.m.dzikie węże.
A szczególnie o merytoryczną dyskusję NA POZIOMIE

Se dodam: MTeam nie tylko działa ze zgłoszenia. Jeśli coś sam wywęszy, też działa.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Imperator pisze:Rada jest prosta: jeśli wejdziesz między wrony, musisz krakać tak jak one. Czyli jednym słowem ktoś kto przyjdzie i będzie odmienny od zaaklimatyzowanych do danej grupy to powinien sam odejść albo zostać zignorowany
TFA pisze:ciekawe ilu z was nagielo swoje prawdziwe zdanie tylko po to zeby nie zostac zaszczutym, cos jak chlopaki na lawce pod blokiem, jak ktorys nie wyznaje zasady "CHWDP" to w.p.i.e.r.d.o.l i sie na podworku nie pokazuj.
TFA pisze:ciekawe ilu z was nagielo swoje prawdziwe zdanie tylko po to zeby nie zostac zaszczutym, cos jak chlopaki na lawce pod blokiem, jak ktorys nie wyznaje zasady "CHWDP" to w.p.i.e.r.d.o.l i sie na podworku nie pokazuj.
maroon pisze:Dyskusja jest na tyle pozbawiona sensu, że mogę spokojnie stwierdzić, że wszyscy, którzy się dopisali w tym temacie to placki - łącznie ze mną. ;-) Zgłaszanie syfu oraz kasowanie postów to czynności tak normalne jak spłukiwanie po sobie wody w klozecie - nie ma się czym chwalić, ale trzeba to robić, bo utoniemy w oceanie gówna.
zenon pisze:Jak ccesz mogę Ci podesłać, co jakiś gówniarz zmoderował mi za " niski poziom intelektualny postu..."
maroon pisze:Jak dla mnie moderator może wycinać bez podawania wymyślonego powodu, ani nawet bez powiadamiania o tym fakcie, co mnie to obchodzi.
Sir Charles pisze:Przeczytasz jutro
Mona pisze:Albo "bo zupa była za słona"
a swoją drogą to macie jakąs tabelę jak przyznawać ostrzeżenia?? jakiś schemat?? czy robicie to tak, na wyczucie??sophie pisze:To sie chlopie obudziles Za godzine ostrzezenie Ci zejdzie.
I dostaniesz nowe
no właśnie, ale jakie?? bo ja jakoś ich nie widzę... jedna osoba dostaje ostrzezenie za post nie na tamat, inna za obrażanie kogoś gdy podobnie pisząca osoba- a czasem nawet łagodniej dostaje od razu bana.sophie pisze:Mamy swoje zasady.
moon pisze:Jawka, to kto i ile dostanie zalezy od danego moda tak naprawde tylko. Jedni surowiej to karza inni to
Mysiorek pisze:Moderuję w przerwie między przewijaniem
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Agnieszka i 215 gości