silence pisze:Ale ja bym tak nie wyszla...bo Ty jestes sliczna..jak juz mowilamA ja mam racje i koniec
silence zdziwilabys sie co fotografia moze.Naprawde ja jestem osoba przecietna na max.Przyjezdzaj do mnie to zrobie Ci takie ze hej <browar>
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
silence pisze:Ale ja bym tak nie wyszla...bo Ty jestes sliczna..jak juz mowilamA ja mam racje i koniec
tarantula pisze:silence zdziwilabys sie co fotografia moze.
tarantula pisze:Naprawde ja jestem osoba przecietna na max.
tarantula pisze:Przyjezdzaj do mnie to zrobie Ci takie ze hej <browar>
TFA pisze:Ja tylko powiem ze bylo diabelsko
thirdeye pisze:wrrr tez nie widzialem a paluszki tego nie lubia
moon pisze:Lawrence napisał/a:
Moon, przeciez dla Ciebie lysiejacy sa gorsi niz rudzi - skad ta zmiana??
Miales chusteczke wiec nei bylo widac
Elspeth pisze:Całuśne były nie tylko do zdjęć, a jaki szoł odstawili myOJJJJ moi drodzy jest czego pozazdrościć, zwłaszcza tych dwóch kobiet w bikini
W innych wariantach osobowych tez takowe byly ;P Szit nie wiem cxzy chce to ogladacImperator pisze:Kubuś... aleś miał normalnie... takie dwie sroczki śliczne, całuśne...
Zazdroszczę.
Ale tylko na fotkach bo ja lubie wlaskac wloski i przeczepywac raczka.TFA pisze:To teoretycznie lysi maja u Ciebie szanse, tylko by musieli sobie ta chustke na stale przyszyc do glowy albo na super glue przykleic
A mnie ominalHardcore pisze:a 3 facetów opalających swoje wynegliżowane klaty to też widok godzien pozazdroszczenia przez wszystkie niemal cizie
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 194 gości