Wina
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Wina
Witam, szukam jakis porzadnych serwisow o tematyce "WIN". Nie szukam sklepow online ale porzadnych "przewodnikow" z poradami gdzie i mniejwiecej za ile mozna kupic.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
" ...the truth is out there... "
- taka_jedna
- Maniak
- Maniak
mam niedługo urodzinki, moze coś przyślesz? Najlepsze wino jakie piłam to było na ognisku, robione w domu znajomego mojego faceta W ogóle wino (nawet za 4 zety) działa na mnie mocno...hm...libidogennie
"Bierz od świata to, co Ci daje, ale nie domagaj się tego, czego Ci dać nie chce. Natomiast prosić możesz zawsze."
- Personal Jesus
- Zaglądający
Wino...hm kiedyś się piło i to nawet w duzych ilościach...teraz raczej stronie od alkoholu...jeszcze tylko wyzbędę się ciągot do innych nielegalnych używek i będę idealna partia na męża...ta marzenia :554:
..."You never talk
We never smile
I scream
You're nothing
I don't need you any more
You're nothing"...
We never smile
I scream
You're nothing
I don't need you any more
You're nothing"...
mam kolege ktory pija takie wina, oczywiscie nie codziennie.
jak bylem nad morzem i pytam sie co mu przywiez to mowi ze chce wino z bad morza zwykle najtansze, jak powiedzial musi powrownac smaki i wiedziec co pija tamci, wszakze wino winie nie rowne
jak bylem nad morzem i pytam sie co mu przywiez to mowi ze chce wino z bad morza zwykle najtansze, jak powiedzial musi powrownac smaki i wiedziec co pija tamci, wszakze wino winie nie rowne
"Kochaj i szalej nie pytaj co dalej bo potem juz tylko niebo."
- ___ToMeK___
- Uzależniony
czy pijacie winko do na codzien (np do obiadu)? A jesli tak, to jakie Wam smakuja najbardziej?
Mi osobiscie smakuja wina hiszpanskie i kalifornijskie. Moze znacie jakies inne godne polecenia?
czy pijacie winko do na codzien (np do obiadu)? A jesli tak, to jakie Wam smakuja najbardziej?
Mi osobiscie smakuja wina hiszpanskie i kalifornijskie. Moze znacie jakies inne godne polecenia?
0101010001101111011011010110010101101011001000000100011101100101011100100110101101100101
-.-. .. . -.- .- .-- --- ... -.-. / .--. .. . .-. .-- ... --.. -.-- -- / -.- .-. --- -.- .. . -- / -.. --- / .--. .. . -.- .-.. .- / ---... .--.
-.-. .. . -.- .- .-- --- ... -.-. / .--. .. . .-. .-- ... --.. -.-- -- / -.- .-. --- -.- .. . -- / -.. --- / .--. .. . -.- .-.. .- / ---... .--.
___ToMeK___ pisze:A ja mam takie pytanko:
Kiedys dosyc czesto pijalam wino do obiadu (jak jeszcze mieszkalam z rodzicami - moja mama to lubi). Najchetniej Chianti (wloskie) lub jakies kalifornijskie (np Chardonay), czasem zdarzalo sie chilijskie. Moja mama od powrotu z Australii rok temu ma teraz fiola na punkcie tamtejszych win i jak bywam w domu tez czasem pije. Niezle sa. Ale... we wszystkich winach wazny jest rocznik! Bo moze byc swietna marka itd, a rok kiepski... Ja sie nie znam, ale moja rodzicielka ma wszystko w 1 palcu na ten temat
a ja uwielbiam swojsie wina, mój mąz robi przepyszne przerózne winka. Mam dość fajna piwnicę, która jest bardzo pilnowana przez "mężczyznę mojego zycia", winka stoją poukładane rocznikami i smakami. Najlepsze jest z ryżu i rodzynek mniammm albo z nektarynek i brzoskwiń mówi Wam pychotka
"...Najlepszym przyjacielem jest ten , kto nie pytając o powód twego smutku , potrafi sprawić , że znów wraca radość..."
- Sir Charles
- Weteran
tanie wina kiedys sie pilo tzn. generalnie liceum wygladalo tak: 1 klasa piwo 2 wino 3 wodka (pod koniec trzeciej zaczelismy sie o siebie martwic ) ale przynajmniej od poltora roku nie mialem w ustach taniego wina. Natomiast winko takie zwyczajne to owszem owszem bardzo lubie, czerwone polwytrawne, do tego fajeczka albo dobry papieros i.... mmmm... Ostatnio odkrylem wina moldawskie ktore maja swietna relacje cena/jakosc jezeli wiecie o co mi chodzi (zazwyczaj po ok kilkanascie zlotych)
www.wino.art.pl -serwis winny
Prędzej na wiosnę zamilkną ptaki, niż kobieta oprze się czułym zalotom młodego mężczyzny.
Owidiusz
Owidiusz
Wróć do „Wszystkie inne tematy”