Jaka jest wina partnerów?

Tu można wypowiadać się na wszystkie inne tematy jakie przyjdą Wam do głowy.
Posty w tym dziale nie są naliczane.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Awatar użytkownika
Damian
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Damian » 01 sie 2004, 14:43

krzys pisze:ZAWSZE TAK JEST !!! ZAWSZE , ALE TAM GDZIE SĄ LUDZIE NORMALNI I W MIARE ROZSADNI , PROCENTOWY ODCHYŁ MOZE SIE WACHAC +,- 15%

:511: Krzysiu... a jaki jest wzór na obliczenie winy każdego z partnerów?

Do tego piszesz "zawsze". A jeśli jest super związek, bardzo udany... pewnego dnia ona jedzie na delegację, tam się upija i poznaje faceta... tylko jeden numerek, później nic. Wina leży tylko po jej stronie... A może on też jest winny? Np. za to, że nie pojechał z nią? ;)
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 01 sie 2004, 14:48

SA WINY NA KTÓRE MAMY WPŁYW I SĄ TAKIE NA KTÓRE WPŁYWU NIE MAMY !!
gdyby jej w łozku niczego nie braklowało nie szukała by tego gdzie indziej , a tak !! ;)

jest super zwiazek , bardzo udany ,,, no przestan bo znowu me nadgarstki tego nie przezyją !! za stary jestem na takie teksty !! sam przeczytaj jak to brzmi !ten Twoj post

:564:
A tak na marginesie co wielkiego sie stało, oprucz tego ze ucierpiała czyjas meska duma ze Pani sie przespała z innym , gdyby tego nie wiedział kochał by ja do konca zycia , aleskoro wie , no to ja pierdole , nie da siez tym zyć , konieczny rozwód ! tak tak czym predzej !! ;)
Ostatnio zmieniony 01 sie 2004, 14:53 przez Andrew, łącznie zmieniany 1 raz.
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Damian
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Damian » 01 sie 2004, 14:50

Krzysiu... ona tego nie szukała. Po prostu była tak zalana... a jakiś gagatek to wykorzystał. Co o tym myślisz?
pracocholik
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: pracocholik » 01 sie 2004, 14:54

Przejaskrawiłeś - można powiedzieć że wina leży poza związkiem.
Awatar użytkownika
Damian
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Damian » 01 sie 2004, 14:56

Krzysiu.... dopisujesz do swojego posta, zamiast odpowiadać pod moim.

Duma... według mnie ważniejsza jest w tym przypadku szczerość, niż duma faceta. Nigdzie nie napisałem, że od razu ma być rozwód. Po prostu nie zgadzam się z Twoją teorią procentową na temat winy partnerów w związku...
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 01 sie 2004, 14:56

Damian pisze:Krzysiu... ona tego nie szukała. Po prostu była tak zalana... a jakiś gagatek to wykorzystał. Co o tym myślisz?

rozjebało mi nadgarstki !...................! pisac sie wiec nie da , to jest powalający tekst !! Ona nie winiątko , facet swinia , dlaczego sie łudziłem iz moze byc inaczej !! chyba za stary jestem na to forum ! Zalana powiadasz ...... widac tak miało byc , przeciesz mogła nie pic , "kobieta zalana censored sprzedana !" :D to sie ma we krwi , to sie nie dzieje przypadkowo !!
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 01 sie 2004, 14:58

Damian pisze:Krzysiu.... dopisujesz do swojego posta, zamiast odpowiadać pod moim.

..
jak ja pisałem mojego to ty swojego tylke iz Twój sie poierwszy pojawił !! to nie było celowe !!!
Awatar użytkownika
Damian
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Damian » 01 sie 2004, 15:00

Oj... żeby ochronić swoją chorą teorię procentową potrafisz obrazić wiele kobiet. Widocznie tylko takie znasz... Nieważne. Nadal uważam, że podział procentowy 50%/50% z błędem +/- 15% to głupota. Często wina leży po obu stronach, ale nigdy nie można tego oceniać w taki sposób...
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 01 sie 2004, 15:00

Damian pisze:Krzysiu.... dopisujesz do swojego posta, zamiast odpowiadać pod moim.

Duma... według mnie ważniejsza jest w tym przypadku szczerość, niż duma faceta. Nigdzie nie napisałem, że od razu ma być rozwód. Po prostu nie zgadzam się z Twoją teorią procentową na temat winy partnerów w związku...

Acha CZYLI TY UWAZASZ IŻ WINNA JEST TYLKO ONA !!! cóz masz do tego pełne prawo , tak samo ja do tego co sam pisze ! :564:
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 01 sie 2004, 15:02

Damian pisze:Oj... żeby ochronić swoją chorą teorię procentową potrafisz obrazić wiele kobiet. Widocznie tylko takie znasz... Nieważne. Nadal uważam, że podział procentowy 50%/50% z błędem +/- 15% to głupota. Często wina leży po obu stronach, ale nigdy nie można tego oceniać w taki sposób...

Nigdzie nie obraziłem zadnej pozadnej kobiety !!!!! Ty sam zreszta podałes ten przykład !! gdzie doskonale sie sprawdza to co ja zacytowałem , wiec czemu kobiety by miały sie obrazac !!??????? Jak bedziesz starszy , byc moze zmienisz zdanie ! ;) ;) ;)
i co sugerujesz piszac iz tylko takie znam ! To ty znasz takie ! sam o tym piszesz ! :P
Ostatnio zmieniony 01 sie 2004, 15:04 przez Andrew, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Damian
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Damian » 01 sie 2004, 15:04

krzys pisze:Acha CZYLI TY UWAZASZ IŻ WINNA JEST TYLKO ONA !!! cóz masz do tego pełne prawo , tak samo ja do tego co sam pisze ! :564:

Oczywiście. Na pewno nie można w tym przypadku mówić o winie jej partnera, który na jej skok w bok nie miał żadnego wpływu.

Jasne, że Ty możesz to oceniać, jak chcesz... nikt Ci tego nie zabrania.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 01 sie 2004, 15:05

Damian pisze:
krzys pisze:Acha CZYLI TY UWAZASZ IŻ WINNA JEST TYLKO ONA !!! cóz masz do tego pełne prawo , tak samo ja do tego co sam pisze ! :564:

Oczywiście. Na pewno nie można w tym przypadku mówić o winie jej partnera, który na jej skok w bok nie miał żadnego wpływu.

Jasne, że Ty możesz to oceniać, jak chcesz... nikt Ci tego nie zabrania.

Jak to nie miał wpływu ????? widocznie miała braki w sexie !!! a to juz wpływ jej partnera !
Awatar użytkownika
Damian
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Damian » 01 sie 2004, 15:06

Krzysiu... mój przykład dotyczył jednej kobiety, nie wszystkich - zauważ to. Ciekawe, ile naszych forumowych kobiet było zalanych i od razu "sprzedały" swoją...

Bardzo Cię proszę, nie odpisuj już. Na ten temat mamy bardzo różne poglądy, więc moglibyśmy to ciągnąć do wieczora...

TEMAT PROCENTÓW UWAŻAM ZA ZAMKNIĘTY.

Wróć do „Wszystkie inne tematy”