Może to już widzieliście ale jest niezłe.
10% kobiet uprawiało sex w pierwszej godzinie swojej pierwszej randki;
20% mężczyzn odbyło stosunek w jakimś zaskakującym miejscu;
36% kobiet akceptuje nagość;
45% kobiet preferuje ciemnych mężczyzn z niebieskimi oczami;
45% kobiet ma doświadczenia z seksem analnym;
70% kobiet preferuje poranny sex;
80% mężczyzn nie uczestniczyło w relacjach homoseksualnych;
90% kobiet lubi sex w lesie;
99% kobiet nigdy nie kochało się w biurze.
Wnioski: Statystycznie rzecz biorac, łatwiej o stosunek analny,
wczesnym rankiem, z nieznajomą kobietą, w lesie - niż o udany sex w biurze,
pod koniec dnia.
Morał: Nie zostawaj do późna w pracy. Nic dobrego Ci się tam nie
przydarzy!
Smieszne o seksie.
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Statystyka zaskakująca... dorzuce coś od siebie...jest to zwykła a raczej niezwykła historyjka która wydarzyła sie jakiś rok temu...Otóż:
Wraz z moją dziewczyną wybraliśmy sie w góry...wiadomo górskie powietrze i te sprawy..wkońcu doszło do tego że skończył nam sie zapas gumek..noo i trza było do sklepu lecieć..więć poszedłem do spożywczaka bo raczej tam gdzie bylem trudno o apteke itp...ale mniejsza z tym..podchodzi ekspedientka i pyta co podać??Ja odowiadam Durexy ..zwykłe...Ona zerwała sie i szuka,szuka,szuka.....nagle podchodzi i odpowiada...no niestety baterie sie już skończyły...
..myślałem wtedy że dosłownie nie wytrzymam ze śmiechu jak to można pomyśleć że durexy to baterie...ludzie są nieuświadomieni na maxa...a ja do dziś zlewam się śmiechem z tej sytuacji...
Wraz z moją dziewczyną wybraliśmy sie w góry...wiadomo górskie powietrze i te sprawy..wkońcu doszło do tego że skończył nam sie zapas gumek..noo i trza było do sklepu lecieć..więć poszedłem do spożywczaka bo raczej tam gdzie bylem trudno o apteke itp...ale mniejsza z tym..podchodzi ekspedientka i pyta co podać??Ja odowiadam Durexy ..zwykłe...Ona zerwała sie i szuka,szuka,szuka.....nagle podchodzi i odpowiada...no niestety baterie sie już skończyły...
Codziennie upadam...
codziennie się waham...
codziennie podpieram...
Ale dźwigam cały mój świat
I dźwigać będę.....
codziennie się waham...
codziennie podpieram...
Ale dźwigam cały mój świat
I dźwigać będę.....
Wróć do „Wszystkie inne tematy”