moon pisze: to ich drzewo ukochane. Co jak korzenie krety zarly umierało.
no

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
blacknessie pisze:A gdzie Sigma i Pi?
Wstreciucha pisze:"przybysze z Matplanety"
Lawrence pisze:Rety - ja sie na tym wszystkim wychowalem, ale jeszcze nikt nie wkleil [chyba ze przoczylem] screenu z MUPPET SHOW - to byl dopiero klimat....dziadki w lozy, Zwierzak, Szwedzki kucharz, Laboratorium Muppetow z Bikerem :0, spiewajace kury, doktor Złoty Ząb [jazz man], Floyd saksofonista, mis Fazi, Swinie w Kosmosie dowodzone przez Kapitana Dziwnokotleckiego,
No i Fraglesi - alternatywa Jima Hensona do Muppetow - wiedzma Ple Ple, Dodgersi stale cos budujacy, Gorgi ktorym fraglesi zawsze kradli z ogrodka marchewki, pies Sprocket - klimat nieziemski
blacknessie pisze:Mam na kasecieMam nadzieję że nie skasowałam...
A moją ukochaną bajką były Kucyki... "My little pony" - łza się w oku kręci
blacknessie pisze:Dowiem się, sprawdzę czy działa, pożyczę drugi magnetowid i jeśli wszystko będzie ok to wyślę
Mam nadzieję że chodzi nam o to samo... zaczyna się jak Duffy'emu odbija palma na bezludnej wyspie czy cuś takiegoNie pamiętam bo z 8 lat nie oglądałam.
Jutro sprawdzę wszystko
ptaszek pisze:części "Pana Kleksa".....
Lawrence pisze:warner umiescil w tej kreskowce wszystkie wazniejsze postaci swoje, lacznie z Kojotem i Strusiem.......
blacknessie pisze:A moją ukochaną bajką były Kucyki... "My little pony" - łza się w oku kręci
mrt pisze:Jeszcze oranżadka w proszku, której nikt nie rozpuszczał, tylko wszyscy żarli. W język tak fajnie szczypała.
mrt pisze:I napoje w woreczkach
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Agnieszka i 197 gości