Koko pisze:To Dziennik, ale nie schodzi jak ciepłe bułeczki
Coś wymyślę może...

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Sir Charles pisze:Aha - pzostałe tygodniki polityczne nie dorastają Polityce do pięt, ostatnio się przekonałem.
gracja pisze:GW jest zbyt upolityczniona.
Maverick pisze: naturalnych przyczyn GW nie ma czego promowac, bo zadna z partii w sejmie nie kieruje sie jakimis idealami czy naukami ekonomicnzymi (poza zasada "teraz my")
TFA pisze:To ciekawe ze zadna z kobit tutaj nie czyta babskich gazet z ciuchami, kosmetykami itd.
TFA pisze:Fakt ? szkoda pieca na to
Ciekawski pisze:A to przypadkiem nie jest już od dość długiego czasu "Men's Health" ?
Men's Health" ?
Maverick pisze:Ja to w ogóle twierdze, ze gazety dla kobiet to powinni za darmo rozdawac na ulicy obok "Metra" czy "Echa".
moon pisze:A babaskie?I tak wiem wiecej od tego co tam napisza. Wiec po cholere kase wydawać?![]()
przejrzalam z ciekawosci Vive (byly tez gazety i tygodniki w stylu Polityka - ale wszystkie je czytalam juz wczesniej). I zastanawiam sie, po cholere wydawac na cos takiego kase? Same bzdury, ploty, troche fot, jakiestam marne wywiady, masa reklam. Jednym slowem beznadzieja
mrt pisze:"Wprost"
cubasa pisze:mrt pisze:"Wprost"
Ja tez od czasu do czasu czytywalem (mama przynosila z pracy). Ale stwierdzilem ze są jak chorągiewka na wietrze. W zaleznosci od partii, ktora rzadzi oni przybierają wowczas pozycję "pro-" (vide chociażby "czlowiek roku": j.kaczyński)
cubasa pisze:Ale stwierdzilem ze są jak chorągiewka na wietrze
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 169 gości