Najsympatyczniejszy Forumowicz
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
po przeczytaniu tego topicu od razu przyszla mi na mysl yasmine-zawsze mila i udziela konkretnych odpowiedzi,zawsze mozna na nia liczyc,w dodatku jej avatary...
koljne osoby to mariusz,imperator i cubasa...w porzadku na luzie ludzie, ale jednak dla yasmine maksymalna ocena...pozdrawiam moja ulubiona forumowiczke...
[ Dodano: 2006-01-24, 03:14 ]
a swoja droga to wrocilem do Was po dlugiej przerwie,jakos tak wyszlo ze nie zagladalem,ale na szczescie spotkalem tutaj znow ta sama grupke...mam nadzieje ze bede mial okazje czesciej tutaj bywac... <browar> pozdr for all
koljne osoby to mariusz,imperator i cubasa...w porzadku na luzie ludzie, ale jednak dla yasmine maksymalna ocena...pozdrawiam moja ulubiona forumowiczke...
[ Dodano: 2006-01-24, 03:14 ]
a swoja droga to wrocilem do Was po dlugiej przerwie,jakos tak wyszlo ze nie zagladalem,ale na szczescie spotkalem tutaj znow ta sama grupke...mam nadzieje ze bede mial okazje czesciej tutaj bywac... <browar> pozdr for all
jak by były inne załozenia, typu kogo najbardziej lubimy i jaka cecha/cechy nam najbardziej w kims odpowiadaja, to ja bym sie rtozpisała. Bo czesto bardzo kogos lubimy, cenimy ale ni cholery nie podchodzi pod okreslenie sympatyczny, i tak sobie troche to zmieniłam.
Sorki musiałam pomarudzic, bo mam chyba paskudny dzien
Sorki musiałam pomarudzic, bo mam chyba paskudny dzien
Dzindzer pisze:jak by były inne załozenia, typu kogo najbardziej lubimy
Ale przecież to jest prawie jednoznaczne z tym do kogo czujesz najwiekszą sympatię.
Myslalem, że przylozycie sie bardziej do tych wyborow
BT pisze:Dzindzer napisał/a:
jak by były inne załozenia, typu kogo najbardziej lubimy
Ale przecież to jest prawie jednoznaczne z tym do kogo czujesz najwiekszą sympatię.
a to ja bardzo duzo człowieków lubie, ale powieksze liste
Olivia która lubie bardzo, choc w inny sposób niz czucie sympatii
Paskudnik Tadziu, który cholera nie wiem czemu po głowie mi chodzi, do tego jescze tupie
Olivia pisze:Zapomniałam dodać Imperatora!!! Ale fopa... jezor Czy jak się to tam pisze...
Nie wybaczę Ci tego.

Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
- milenka :)
- Bywalec
- Weteran
- Uzależniony
Osobiste typy: Sophie, Yasmine, Charles, Gracja, Fish... tak na pierwszy ogień.
Łatwiej by mi było z ludźmi, którzy mnie irytują, ale przez grzeczność nie podam. Piszący w dziale "Wydarzenia" i tak wiedzą. 
Siła charakteru i hart ducha są czynnikami decydującymi. Na sile charakteru opiera się żołnierska pewność siebie.
- blacknessie
- Pasjonat
Olivia pisze:A ja uważam, że powinniśmy zorganizować konkurs z jakimś większym polotem...
Imperator pisze:A ja proponuję dać sobie spokój z tym czymś.
A na czym ma polegac ten większy polot? Na tym, że konkurs zorganizuje ktoś kto ma 3000 postów? Jak chcecie...
Jeszcze kilka osób dosłało swoje typy i mógłbym zamieścić klasyfikację, ale skoro chcecie wybory z większym polotem to wyników nie zamieszczę żeby nie psuć zabawy i wypaczyć wyniku.
- Sir Charles
- Weteran
- Pasjonat
Jak dla mnie "sympatyczny" jest pojęciem względnym. Dla jednych może się kojarzyć z byciem miłym w każdej sytuacji, służącym pomocą, a ja wytypowałam tak dlatego, że:
Mrt - z jej postów bije życiowa mądrość i jakieś takie nieopisane dla mnie ciepło
Sir Charles - lubię jego sposób wypowiedzi, trafne spostrzeżenia. Jak trzeba pomoże, z innej strony myślę że w granicach rozsądku potrafi przywrócić co niektórych do pionu (czyt. nakopać do d***
)
Dzindzer - jest po prostu cholernie SYMPATYCZNA, mimo ciętego czasem języka, zupełnie odmiennym poglądom. Jak dla mnie ogromna indywidualistka, ale cenię ludzi za indywidualizm.
No i to by było na tyle
<browar>
Mrt - z jej postów bije życiowa mądrość i jakieś takie nieopisane dla mnie ciepło
Sir Charles - lubię jego sposób wypowiedzi, trafne spostrzeżenia. Jak trzeba pomoże, z innej strony myślę że w granicach rozsądku potrafi przywrócić co niektórych do pionu (czyt. nakopać do d***

Dzindzer - jest po prostu cholernie SYMPATYCZNA, mimo ciętego czasem języka, zupełnie odmiennym poglądom. Jak dla mnie ogromna indywidualistka, ale cenię ludzi za indywidualizm.
No i to by było na tyle
"Człowiek jest odpowiedzialny nie tylko za uczucia, które ma dla innych, ale i za te, które w innych budzi."
Wróć do „Wszystkie inne tematy”