Ja bym obstawial za Wlochami ,Hiszpania lub Francja. Chociaz nie mozna przekreslac gospodarzy i oczywiscie dobrze grajacych Anglikow
EURO 2004
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
EURO 2004
Pytanie do wszystkich kibicow! Jaka druzyna waszym zdaniem zostanie Mistrzem Europy na tegorocznych mistrzostwach??
Ja bym obstawial za Wlochami ,Hiszpania lub Francja. Chociaz nie mozna przekreslac gospodarzy i oczywiscie dobrze grajacych Anglikow
A ja jako damski kibic obstawiam na Anglie lub Hiszpanie chociaż intuicja podpowiada mi, że te zespoły nie wygrają. No ale jak będzie zobaczymy. Chociaż sama nie będe oglądała mecze to mój ukochany już się szykuje do nich. Zapowiada się troche samotnych wieczorów
.
A tak na marginesie, do kiedy trwają mistrzostwa europy ?
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
Triniti19 pisze:A ja jako damski kibic obstawiam na Anglie lub Hiszpanie chociaż intuicja podpowiada mi, że te zespoły nie wygrają. No ale jak będzie zobaczymy. Chociaż sama nie będe oglądała mecze to mój ukochany już się szykuje do nich. Zapowiada się troche samotnych wieczorów.
do 2 lipca!
Maverick , Niemcy nie moga wygrac z Węgrami u siebie a Ty sadzisz ze wygraja Mistrzostwa Europy? Moim zdaniem oni z grupy nie wyjda. Tym bardziej ze maja w grupie Czechow i Holandie. Poza tym nienawidze niemcow
-
- Zaglądający
- Uzależniony
Ja i tak stawiam dalej na Anglie. Mam nadzieje, że chociaż teraz pokażą swoją prawdziwą klase. Szwecja rzeczywiście pokazała na co ją stać i może ona będzie czarnym koniem mistrzostw.

Ja i tak stawiam dalej na Anglie. Mam nadzieje, że chociaż teraz pokażą swoją prawdziwą klase. Szwecja rzeczywiście pokazała na co ją stać i może ona będzie czarnym koniem mistrzostw.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
Mozna powiedziec ze szwecja ladnie sie zaprezentowala ale tylko wysokim wynikiem na ktory tak naprawde nie zasluzyli sobie bulgarzy Dwie dziwne interwencje sedziego tez mialy wplyw na mecz no i co najwarzniejsze brak wykorzystanych sytulacji przez bulgarow No ale na tym polega futbol aby wykorzystac to co sie stworzy i szwedzi to zrobili
Jesli chodzi o sedziow to za wiele tych pomylek kolejny przyklad wczorajszy mecz Rosja Portugalia Chyba sedziowanie jednak powinno byc jak w hokeju 2 sedziow i techniczny mozliwosc sprawdzenia z tasmy 
Zygam osobami nie szanujacymi cudzej prywatnosci
!!!!!!!!!!!!

Chyba sedziowanie jednak powinno byc jak w hokeju 2 sedziow i techniczny mozliwosc sprawdzenia z tasmy
Tu się zgadzam. Nie byłoby takich pomyłek i "widzimiesie" sędziów. Często też dochodza do tego osobiste sympatie i presja miejsca.
Powinni juz dawno to zmienić.
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz,
ale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump

Dzisiaj Anglia gra z Portugalią, trzeba trzymać kciuki za Anglików
Troche mi żal Włochów bo widać było że w meczu (jeżeli się pomyle to sorki) Dania- Szwecja dwóm stroną chodziło o remis 2:2. I gdzie tu gra fair?
Troche mi żal Włochów bo widać było że w meczu (jeżeli się pomyle to sorki) Dania- Szwecja dwóm stroną chodziło o remis 2:2. I gdzie tu gra fair?
-
- Uzależniony
Pracowalem w duzym Puie podczas teo meczu! Kurcze Angole to naprawde uwielbija ogladac mecze! Mlodzi starzy, bez wyjaktu, dopinguja spiewaja, komentuja. po prostu zyja pilka nozna. Pierwszy raz widzialem taka euforie po zodbyciu wyrownujacej bramki na 2:2 prze angoli... a na koncu placzi rozczarownie. A syf zostawiali po sobie?! nawet nie wyobrazacie sobie.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”