opisz osobę powyżej
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
- ksiezycowka
- Weteran
Dżindżer fajną ma dupcię na avku. W rzeczywistości na pewno też piękna.
Nie znam jej jeszcze dobrze, ale jej posty rokują nadzieję na fajną dziewczynę. 

Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Impek- nie wiem czy oceniac wg postow czy ogolnie opisac Cie rowniez spoza forum
w kazdym razie sympatyczny chlopaczek z Ciebie, chociaz mam czasami wrazenie ze troche pogubionyw pewnej kwestii. Podoba mi sie to ze myslisz przyszlosciowo, nie nalezysz do osob ktore sa nastawione na branie. Starasz sie robic cos zeby miec jakies perspektywy. Poza tym jestes czlowiekiem z pasja
To tak tylko po krotce jak Cie widze. Nie wiem w sumie jak bardzo mija sie to z prawda
Edit-> Koko - sympatyczna, mila i kojarzysz mi sie z jednej strony z jakas eteryczna istotka ale jednoczesnie chyba twardo stapajaca po ziemi z Ciebie kobietka, dasz sobie rade w zyciu!

Edit-> Koko - sympatyczna, mila i kojarzysz mi sie z jednej strony z jakas eteryczna istotka ale jednoczesnie chyba twardo stapajaca po ziemi z Ciebie kobietka, dasz sobie rade w zyciu!
Ostatnio zmieniony 07 sty 2006, 22:53 przez Elspeth, łącznie zmieniany 1 raz.
Non! Rien de rien... Non ! Je ne regrette rien !
Elspeth - piękna, miła i inteligentna dziewczyna o gorącym sercu i umyśle. Na razie ma powody do zmartwień ale się skończą. Niespodziewanie lub bardziej spodziewanie. Oby dążyła wytrwale do zbudowania domu na skale, którego nic nie jest w stanie ruszyć. 
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Sebastian - Nie mam zielonego pojęcia kim jest, jakie wiersze pisze, czy też kto go tu przysłał, ale zdjęcie oka ma bardzo tożsame z moim (z tymże na gronie) oraz wydaje się godnym szacunku człowiekiem 
Nigdy nie dyskutuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Yasmine - też już niemal nieodzownie kojarzy mi się ze stałymi bywalcami forum, pamiętam ją - podobnie jak Kermit "Od zawsze". Widziałem jej foto, choć mało dokładne, bo na awatarze. Wygadana, błyskotliwa.
Nigdy nie dyskutuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Yasmine, niestety życzeń ode mnie nie dostała, bo akurat nie było mnie tej nocy, ni dnia na Forum, za co niniejszym przepraszam, i szczerze żałuję, bo jest b. sympatyczną nieTypową kobietką, która nie jeden raz uśmiech na mą twarz przywołała. Potrafi powiedzieć co myśli, bez zbędnęgo ęą, a to się chwali
I wbrew pozorom zna się nie tylko na zakupach
edit: Ciekawski, nie znam Pana, a z avatara przypomina mi kolegę, więc chyba zamilknę...
edit: Ciekawski, nie znam Pana, a z avatara przypomina mi kolegę, więc chyba zamilknę...

Wiem słowo jak krem
krem na zmarszczki w mojej głowie.
krem na zmarszczki w mojej głowie.
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
Moon - jedna z najsypatyczniejszych osob z tego forum. Swietnie sie z nia zgadza i swietnie sprzecza. Idealnie zlosliwa, tak jak lubie 
off// w razie potrzeby kontaktu pisac na zlotooka_kotka@o2.pl
złotooka kotka, studiuje w Warszawie. Rozsądna, potrafiąca trafnie określić przyczynę problemu i dać złotą radę. Wydaje mi się, ze nie ma poczucia humoru 
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
cubasa, facet od wszystkiego, potrafi znalezc nawet to co nie istnieje
poczucie humoru ma tylko nie ujawnia ;P

poczucie humoru ma tylko nie ujawnia ;P
off// w razie potrzeby kontaktu pisac na zlotooka_kotka@o2.pl
- ksiezycowka
- Weteran
Malutka, milutka, fajniutka, z ładnymi oczętami. Ładnie się do mnie smieje
zabawowa dziewczyna. I w ogole zupelnie inna niż na forum. Taka superowa <buziaczek>
Malutka, milutka, fajniutka, z ładnymi oczętami. Ładnie się do mnie smieje
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
Wróć do „Wszystkie inne tematy”