moon pisze:Jakby Ci za to powiedzieli że jesteś piękny to bys podziekował albo po prostu sie ucieszył
wątpię, próżności nie ma we mnie za grosz
moon pisze:A ten topic jest także do oceny mordek
a nie do obejrzenia twarzy ludzi, którzy tworzą posty???? Nie u oceny tu wg mnie chodzi, a o zwykłą ciekawość

moon pisze:Jak dla mnie Foxy zawsze tutaj błyszczy.
jak psu kojones, uhehehehehe....
foxy_lady pisze:btw. uroda to nie wszytsko, liczy sie caloksztalt mister Tedi.
nie narzekam na swoją urodę.

Akceptuję siebie w 100 proc. A jeżeli komuś coś dalej nie pasuje, niech zachowa zabawne komentarze dla siebie, bo przestanę być taki miły, jak dotychczas....chodzisz po naprawdę cienkim lodzie....wywołując upiory z przeszłości...
Olivia pisze:A guzik prawda! To Ty chcesz błyszczeć, a tymczasem matowiejesz!
Może to niue jest Bravo, ale każdy ma prawo wypowiedzieć swoje zdanie. Widać Casanova ma też antyfanki i nie wszystkie niewiasty ulegają Jego urokowi... Takie zycie!
najpierw niech przejdzie kurs taktu i kultury osobistej, zanim zacznie formuować poglądy, bo na razie kiepsko to wygląda, hihihi...... Ja pracuję piórem i swoim mózgiem, nie jestem modelem i bardzo mnie to cieszy:) Nie mam z tego powodu żadnych pieprzonych kompleksów, bo znam swoją wartość

A tak BTW - wiesz, jak prezentował się na rycinach prawdziwy Giacomo Casanova? - polecam poszukać, nastąpi potężne zdziwienie:)
sophie pisze:Foxy nielatwo zgasic
mnie również
sophie pisze:Tu raczej pewnie chodzi o urazone meskie ego
by "urazić" me ego, trzeba głębszego i bardziej przemyślanego komentarza, niż prostackie -jesteś brzydki, Ted- Na razie mam z tego wszystkiego niezłą brechę, hehehehe
Olivia pisze:Wy po prostu jesteście zazdrosne, że taki chodzący ideał nawet na Was nie spojrzy, więc co macie pisać?
myslisz, że tą złośliwością mnie dotkniesz?

Zły obiekt, po mnie spływa all jak po kaczce, trafiłaś jak kulą w płot, sorry
Dobrze, kochani - możecie teraz miażdżyć i flekować mego posta, gdyż do wieczora Teda nie będzie. Zatem mówię : NARAAAAAAAAAA!!!!!!