TFA pisze:och jakie to uciazliwe ze jestem taka piekna i wspaniala, bo wszyscy faceci mnie zaczepiaja i chca zaciagnac do lozka"
to tez znam
<browar>
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
TFA pisze:Hehe albo nieraz kobiety narzekaja "och jakie to uciazliwe ze jestem taka piekna i wspaniala, bo wszyscy faceci mnie zaczepiaja i chca zaciagnac do lozka" Niby narzekanie, a gleboko we wnetrzu wielka radosc i satysfakcja ze wszyscy faceci je adoruja i rosnie ich pewnosc siebie i morale Swoja droga to w rozmowach w toku ostatnio bylo wlasnie o takich pieknych kobietach i ich "problemach" i tam psycholog ladnie je sprowadzal na ziemie hehe
TFA pisze:"och jakie to uciazliwe ze jestem taka piekna i wspaniala, bo wszyscy faceci mnie zaczepiaja i chca zaciagnac do lozka
Nikola pisze:Ale ja bym chciała urosnąc jeszcze kilka cm
Yasmine pisze:Jak dla mnie bomba
broken18 pisze:To było pytanie retoryczne, ja tam sie dobrze w swoim ciele czuję. Jak sie nie podoba komuś to nie patrzeć![]()
tiferet pisze:Moja psiapsiuła wazy ponad 90 kg i nie widziałam laski, która miałaby takie branie
Maverick pisze:Bo kobiety tego kalibru zeby w ogóle nie umrzec dziewicami sa dostepne dla przecietnego (kazdego) faceta niczym supermarket. Normalna laska to przy nich sklep za komuny gdzie nic nie mozna dostac i trzeba czekac 2 dni w kolejce
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 236 gości