Ktos by sie spotkal w Wwie?
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Ja jeszcze wtrącę mimochodem, ze piwo w Fermencie jest po 7 zł, natomiast po okazaniu legitymacji studenckiej 5,5 zł.
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
- Sir Charles
- Weteran
charlie81 pisze:Phi. Ja wczoraj (piatek!) pilem Warke w knajpie, w centrum miasta po 3 zl. Zapraszamy
Hehe. Dlaczego u Was jest tak tanio? Ja tez tak chce
Elspeth pisze:koldunami
kołtunami
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
- Sir Charles
- Weteran
- Weteran
cubasa pisze:ze piwo w Fermencie jest po 7 zł, natomiast po okazaniu legitymacji studenckiej 5,5 zł.
Kolejny pomód dlaczego warto studiowac <aniolek2>
cubasa pisze:Dlaczego u Was jest tak tanio? Smutny Ja tez tak chce Usmiechnij sie!
W "Wedkarzu" też tak było...
charlie81 pisze:Zapraszamy
Spokojnie,spokojnie jeszcze tam na pewno zawitam
- ksiezycowka
- Weteran
To ja Ci jeszcze polecam stosunkowo niedrogi (,bo u nas od 9 do 15 zł.) "B 52", 3 rodzaje likierów, w tym Bailey's, 20 ml Kahlua (likier kawowy), 20 ml Cointreau (pomarańczowy). Pija się zazwyczaj podpalany (zwłaszcza Panowie), zaś nie podpalany króluje wśród Pań. :-)
P.S. Fish a no zmiana..., spaliśmy "godzinę dłużej"
Wiem słowo jak krem
krem na zmarszczki w mojej głowie.
krem na zmarszczki w mojej głowie.
Koko pisze:To ja Ci jeszcze polecam
Już mi nic nie polecaj. Jak wróciłam, wypiłam herbatę, to wywołało efekt zwrotny, ale od razu minęły mdłości, poczułam się lepiej i poszłam spać. Niedawno wstałam, prawie jak nowo narodzona
fish pisze:A jak to zrobiłaś
A wiesz, takie małe czary mary <magik>
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
mrt pisze:a że Oliwia się napatoczyła i Jareczek na złą drogę wyrywania prezenterek sprowadził, to ja już się nie poczuwam, bo już dawno zdążyłam wrócić do domu
Mnie przy tym nie było... Ja byłam w domu o 23... I wypraszam sobie napatoczanie...
"Miarkuj złość.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”