Ktos by sie spotkal w Wwie?
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
- ksiezycowka
- Weteran
Co do dnia, dopasuje sie, ale jestem za pubem w Centrum, do gniazda nie ide
Ostatnio zmieniony 28 paź 2005, 20:21 przez foxy_lady, łącznie zmieniany 1 raz.
People are all the same
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you
- ksiezycowka
- Weteran
Mozemy kupic piwo i isc do parku tylko qwa troche zimno
Ja bym cos wymyslil zebym znal puby ale ich nie znam
Na polach mokotowskich jest cos takiego jak merylin to chyba jakas pubodykoteka ale nie wiem bo tez nie bvylem tylko wiem ze znajomi tam wpadaja:>
A w centrum tez nie chodze po pubach censored chodzmy na pizze
Poza tym na pl.konstytucji pracowalem i tam nie bylo zadnego bara
Nie wiem qzwa tak w obrebie 2-3 przystankow metrem od centeum jestem w stanie wpasc:D w sumie jak piwo bedzie drogo to duzo nie wypije i tyle tak 6 zeta max by moglo kosztowac bo sory ale za 7 ciezko sie przelyka a za 9 to juz censored w ogóle sie nie da
Znam jeden spelunowy barek obok ronda starzynskiego tam czasem wpadalem na piwko za 3.50 lux browar i lux towarzystwo
Generalnie ja jestem za miejscem gdze jest MALO ludzi gdzie spokojnie zmiesci sie te 10-15 osob(pewnie wiecej nas nie bedzie) i jest w miare fajny klimacik blisko centrum.
Kiedys bylem w pubie lokomotywa ale to jest male jeszcze jak tam ktos bedzie to juz w ogóle
censored Wawa jest taka duza, naprawde nie ma tam normalnego miejsca gdzie na luzie mozna wypic piwko i pogadac? Jest jeden fajny pub w blue city taki czarny fajny spory ale kto tam censored bedzie jechal
Dzieciaki myslcie
Ja bym cos wymyslil zebym znal puby ale ich nie znam
Na polach mokotowskich jest cos takiego jak merylin to chyba jakas pubodykoteka ale nie wiem bo tez nie bvylem tylko wiem ze znajomi tam wpadaja:>
A w centrum tez nie chodze po pubach censored chodzmy na pizze
Poza tym na pl.konstytucji pracowalem i tam nie bylo zadnego bara
Nie wiem qzwa tak w obrebie 2-3 przystankow metrem od centeum jestem w stanie wpasc:D w sumie jak piwo bedzie drogo to duzo nie wypije i tyle tak 6 zeta max by moglo kosztowac bo sory ale za 7 ciezko sie przelyka a za 9 to juz censored w ogóle sie nie da
Znam jeden spelunowy barek obok ronda starzynskiego tam czasem wpadalem na piwko za 3.50 lux browar i lux towarzystwo
Generalnie ja jestem za miejscem gdze jest MALO ludzi gdzie spokojnie zmiesci sie te 10-15 osob(pewnie wiecej nas nie bedzie) i jest w miare fajny klimacik blisko centrum.
Kiedys bylem w pubie lokomotywa ale to jest male jeszcze jak tam ktos bedzie to juz w ogóle
censored Wawa jest taka duza, naprawde nie ma tam normalnego miejsca gdzie na luzie mozna wypic piwko i pogadac? Jest jeden fajny pub w blue city taki czarny fajny spory ale kto tam censored bedzie jechal
Dzieciaki myslcie
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "
hyhy e(L)o
hyhy e(L)o
moon pisze:A i skoro Cubasa taki mądry,że w centrum to niech poda jaki pub
Obrażalska ;P
Do Nory nie chcę, bo tam wscieklizna (no chyba ze gra Norah Jones D ), a z kolei wSzwalni maja skażone igły <aniolek2>
(joke )
Ostatnio zmieniony 28 paź 2005, 21:15 przez cubasa, łącznie zmieniany 1 raz.
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
Hyhy pisze:Jest jeden fajny pub w blue city
Do domu jechalbym ze 2h, hehe
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
A ja chcę do Fermentu, bo chcę spróbować drina "Orgazm". Zresztą nie powiem z kim
Merlin? Daleko do Metra, nein. No i please, w piątek, bo w sobotę kiepsko to widzę...
Merlin? Daleko do Metra, nein. No i please, w piątek, bo w sobotę kiepsko to widzę...
Ostatnio zmieniony 28 paź 2005, 21:29 przez Olivia, łącznie zmieniany 1 raz.
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
foxy_lady pisze:to blisko mnie. miejsce srednie, ale moze byc, bo lokalizacja dobra
Ptaszkowi tez bedzie odpowiadalo ,bo mieszka obok Ja mysle, ze tez dalbym jakos radę. Do Centrum nocnym i z Centrum do siebie
[ Dodano: 2005-10-28, 21:30 ]
Aha, w piatek za tydzien rowniez mi pasuje.
- ksiezycowka
- Weteran
Mi pasuje w piatek od 19 mniej wiecej w centrum bym byl, wole sie tam z wami spotkac niz szukac jakiegos miejsca:>
DO ktorej chcecie posiedziec w tym pubie? Bo moze bym sie jakos w wwie zagniezdzil na noc piatek/sobota?
DO ktorej chcecie posiedziec w tym pubie? Bo moze bym sie jakos w wwie zagniezdzil na noc piatek/sobota?
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "
hyhy e(L)o
hyhy e(L)o
- ksiezycowka
- Weteran
<szok>
Hyhy pisze:DO ktorej chcecie posiedziec w tym pubie?
Góra do ostatniego busa. A o której ostatni sie okaże jak miejsce będzie, bo nie wiem czym jechać będę.
Hyhy pisze:Bo moze bym sie jakos w wwie zagniezdzil na noc piatek/sobota?
To jest dobry pomysł
Atomówka pisze:przy Fermencie
Moż ebyć tylko jaka to ulica czy coś?
[ Dodano: 2005-10-29, 14:11 ]
Poczytałam sobie opinie tego lokalu <rofl3>
http://warszawa.pogodzinach.pl/info.php ... MENT%20PUB
Można iść DD
- ksiezycowka
- Weteran