Ja tylko uszy i nosek
Ale takie tematy juz byly...
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Yasmine pisze:W miejsach intymnych to musi cholernie bolec
mrt pisze:Ostatnio miałam okazję przyjrzeć się na żywo kolczykom na mniejszych wargach. Wygląda to po prostu brzydko. Po prostu nie da się dostrzec w tym niczego ładnego.
Wstreciucha pisze:Do tego zastanawiam sie czy to w ogóle sprawia jakas przyjemnosc, czy jest podniecajace Bo jesli ktos robi to dla ozdoby, jako element bizuterii, no to chyba wylacznie dla siebie, ewentualnie dla partnera sexualnego
Co kto lubi i jak woli. Ale prawda jest taka, że "łysa" np. na zdjęciach wychodzi z reguły beznadziejnie. Bo nie ma zachowanej pewnej równowagi, proporcji w wyglądzie. I nikt nie każe zapuszczać się całkowicie, ale trójkąt jest najlepszy. Sam trójkąt, przystrzyżony.Wstreciucha pisze:mrt pisze:Przy czym była wygolona na zero, co wyglądało dość idiotycznie, bo łyso jak w przedszkolu
dzieki
casaa pisze:Yasmine pisze:zeentra napisał/a:
ja wole jak mam zero paznokci bo przynajmniej sobie mozna bezpiecznie podlubac tu i owdzie : ).
e to sie ciesze,ze sama nie jestem .
hehehe cieszymy sie razem bo ja tez nie przepadam za dlugimi paznokciamiDD
bubu pisze:casaa pisze:Yasmine pisze:zeentra napisał/a:
ja wole jak mam zero paznokci bo przynajmniej sobie mozna bezpiecznie podlubac tu i owdzie : ).
e to sie ciesze,ze sama nie jestem .
hehehe cieszymy sie razem bo ja tez nie przepadam za dlugimi paznokciamiDD
No wlasnie mozna sobie podlubac w nosie albo w dupce
mrt pisze:To ktoś tu w ogóle ma długie?
bubu pisze:hehehe cieszymy sie razem bo ja tez nie przepadam za dlugimi paznokciami
No wlasnie mozna sobie podlubac w nosie albo w dupce
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 90 gości