kolor oczu
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
kolor oczu
jaki kolor oczu wam sie podoba? Ja mam brazowe oczy ale szczerze mowiac zawsze chciałam miec niebieskie. A wam jakie oczy sie podobają?
- I*Z*U*$*K*A
- Entuzjasta
Mam niebieskie, choc kolorem podchodza pod kolor siwy. Niektorzy sie nawet o to sprzeczaja jaki on wlasciwie jest
Podobaja mi sie bardzo o blekitniutkie, ale to naprawde taki charakterystyczny niebieski... sa sliczne, choc u niewielu spotykane.

Podobaja mi sie bardzo o blekitniutkie, ale to naprawde taki charakterystyczny niebieski... sa sliczne, choc u niewielu spotykane.
* W szaleńczej wichurze znajdę Twój szept
W wzburzonym morzu oblicze Twe
W gwieździstym niebie oczu Twój blask
W słodyczy miodu pocałunków smak
Nie ważne kiedy, i tak znajdę Cię
W ślad po twych stopach pójdzie mój cień
W wzburzonym morzu oblicze Twe
W gwieździstym niebie oczu Twój blask
W słodyczy miodu pocałunków smak
Nie ważne kiedy, i tak znajdę Cię
W ślad po twych stopach pójdzie mój cień
- KsiążeRytm
- Entuzjasta
- Weteran
- Weteran
Mam piwne, ale mi zjaśniały (kiedys ciagle były sprzeczki czy mam czarne czy piwne - nie szlo rozpoznac).
Bardzo ciekawie to wyglądało jak byłam mała, bo miałam bardzo jasny blond włosów.
A u facetów lubie różnież brażaowe choć nie kolor jest ważny (już bardziej wielkośc), ale to żeby mnie wciągały jak wir.
Bardzo ciekawie to wyglądało jak byłam mała, bo miałam bardzo jasny blond włosów.
A u facetów lubie różnież brażaowe choć nie kolor jest ważny (już bardziej wielkośc), ale to żeby mnie wciągały jak wir.
A ja mam zielone oczka. A podobaja mi się piwne. Ale tylko u Pań ![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
-
- Bywalec
- Zaglądający
- Uzależniony
moj kolor oczu to chyba najbardziej typowy dla blondynki czyli niebieski.czasem są ciemniejsze czasem jasniejsze.a u facetów najbardziej podobają mi sie takie jaśniutenkie niebieskie <mmmmmm> P.s.i chociaz moj chłopak ma piwne to i tak sa piekne <aniolek2>
W walce o lepsze życie czas mija mi. Od narzekania nie wyzdrowiał jeszcze nikt. Załamałeś się - to wykopałeś sobie grób. Chcesz odpoczywać, to nie czekaj tylko coś w tym celu rób
Wróć do „Wszystkie inne tematy”