Mandaryna Wiśniewska w akcji - musicie tego posłuchać :)
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Mandaryna Wiśniewska w akcji - musicie tego posłuchać :)
Pewnie słyszeliście, a może nie o tym: http://www.onet.pl/84f A tutaj link do ściągnięcia: http://unicity.pl/szydell/Mandaryna.mp3
Ja na razie wstrzymuje się od komentarza
Ja na razie wstrzymuje się od komentarza
- Sir Charles
- Weteran
SANCHEZ pisze:A tutaj link do ściągnięcia: http://unicity.pl/szydell/Mandaryna.mp3
tu tez to jest http://media.putfile.com/mandaryna2
soul of a woman was created below
Boże drogi. Ale Wy macie problem. Przecież to od dawna było oczywiste, że Ona nie umie śpiewać, a wszyscy zachowują się jakby nie wiadomo co odkryli. Ja miałam okazję posłuchać Jej śpiewu na żywo, bo byłam na Jej koncercie. Jak zagłuszą muzyką, to aż tak nie słychać Zajmijcie się czymś pożytecznym, a nie podniecacie się jakąś niedojrzałą pomarańczą...
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
sophie pisze:Eee tam, wzielo mnie dopiero w drodze do domu
To znaczy dopoki siedzialam bylo ok
rany, tez tak mam.
1 proba, wstaje
2 proba, wychodze na swierze powietrze.
jesli proby 1 nie przejde, to nie ma mowy o 2.
People are all the same
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you
- I*Z*U*$*K*A
- Entuzjasta
Andrew pisze:to samo jest z Madonną i wieloma innymi wokalistami ,nawet fredim Mercurym
Troszke przesadziles... Madonna naprawde ma glos (a przynajmniej miala) o Mercurym juz nie wspominajac...
Jesli juz kogos chcesz wymienic to trzeba napisac Britney Spears, Christine i cala reszte pop'owej ferajny dla nastolatek
- ___ToMeK___
- Uzależniony
nie biorac pod uwage tego co spiewa oraz calej otoczki Christina naprawde ma glos i, co najwazniejsze, prezentuje go w calej okazalosci w trakcie koncertow. Mialem przez przypadek okazje widziec dwa teledyski z dwoch roznych koncertow i trzeba przyznac, ze nie spiewala z playback'u.
Ale co do FM to sie nie moge nie zgodzic: facet mial swietny glos (i zaje*iste piosenki, nie to co teraz (99/100 to piosenki o milosci ))
Ale co do FM to sie nie moge nie zgodzic: facet mial swietny glos (i zaje*iste piosenki, nie to co teraz (99/100 to piosenki o milosci ))
0101010001101111011011010110010101101011001000000100011101100101011100100110101101100101
-.-. .. . -.- .- .-- --- ... -.-. / .--. .. . .-. .-- ... --.. -.-- -- / -.- .-. --- -.- .. . -- / -.. --- / .--. .. . -.- .-.. .- / ---... .--.
-.-. .. . -.- .- .-- --- ... -.-. / .--. .. . .-. .-- ... --.. -.-- -- / -.- .-. --- -.- .. . -- / -.. --- / .--. .. . -.- .-.. .- / ---... .--.
Mav ...wcale nie przesadziłem , jak i pisze fakty co do np. Madonny
po drugie ! nie da sie poprawnie spiewać i tanczyć ...to po prostu nie mozliwe !!!! kazdy kto ma o tym pojecie i sie troche na tym zna ...to wie ! stad i nagranie Mandaryny , wszyscy tanczący spiewają z plejbeku !!i wielkie mi chalo
Fredi mał swietny głos , jak i piosenki , to fakt to moj ulubiony wokalista jak i zaspół , obok , icehause ,ACDC mówic o tamtych czasach , ale modyfikowany komputerowo też troche !
po drugie ! nie da sie poprawnie spiewać i tanczyć ...to po prostu nie mozliwe !!!! kazdy kto ma o tym pojecie i sie troche na tym zna ...to wie ! stad i nagranie Mandaryny , wszyscy tanczący spiewają z plejbeku !!i wielkie mi chalo
Fredi mał swietny głos , jak i piosenki , to fakt to moj ulubiony wokalista jak i zaspół , obok , icehause ,ACDC mówic o tamtych czasach , ale modyfikowany komputerowo też troche !
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Wróć do „Wszystkie inne tematy”