papapa wszystkim
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
- unlucky_sink
- Maniak
to mój ostatni post na forum:) 3majcie się cieplutko wszyscy papapatki
"Mężczyzna kolo 30 czy 40 nie wiąże się z mlodszą kobietą dla jej jędrnego ciala i przeklutego języka. To czysta propaganda. Wiąże się z nią, by móc stać się tym,kto spieprzy jej życie." T. Parsons
- KsiążeRytm
- Entuzjasta
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
- unlucky_sink
- Maniak
Yasmine pisze:Jak ja nie lubie jak ktos mowi pa i odchodzi. Czemu ?!
mariusz pisze:CZEMU ODCHODZISZ????
Yasmine, -bo nie wiedziałam jak to napisać. Po prostu pare spraw mi się nie układa, muszę zasięgnąć pomocy specjalisty(będę chodziła na terapię). Nie chce teraz nikomu radzic, nie mam po prostu głowy do wypowiadania się-składania odpowiednich zdań. Jak sobie poukładam to wrócę.
3majcie się- buziaki **
"Mężczyzna kolo 30 czy 40 nie wiąże się z mlodszą kobietą dla jej jędrnego ciala i przeklutego języka. To czysta propaganda. Wiąże się z nią, by móc stać się tym,kto spieprzy jej życie." T. Parsons
nie lubisz nas?:(
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
- Leanan Sidhe
- Entuzjasta
- Maniak
Andrew pisze:To do psychologa czas sie udać ...póki nie jest za puzno !
ale do kogo ta uwaga była skierowana? DD Do tych co opuszczają forum? czy do tych co nie widzą sensu ? DD <browar>
- ksiezycowka
- Weteran
- Uzależniony
Leanan Sidhe pisze:ptaszek pisze:często nie widzę w ogóle sensu zabierania głosu w dyskusji.... szkoda
Nie tylko Ty Ptaszku ...
Tez mialem 3 takie okresy aktywnosci, ze tak to nazwe: po zalogowaniu rok temu, po sesji zimowej i teraz latem . Tak jest, ze przychodzi czas, kiedy czlowiek jest nasycony pisaniem i wydaje mu sie, ze nic nie wniesie do dyskusji.
Na innym forum, ktore niemal codziennie odwiedzam i je czytam, sam nie napisalem nic od ladnych paru miesiecy, a w dyskusjach dotyczacych rzeczy mnie najbardziej interesujacych - pewnie od ponad roku
0101010001101111011011010110010101101011001000000100011101100101011100100110101101100101
-.-. .. . -.- .- .-- --- ... -.-. / .--. .. . .-. .-- ... --.. -.-- -- / -.- .-. --- -.- .. . -- / -.. --- / .--. .. . -.- .-.. .- / ---... .--.
-.-. .. . -.- .- .-- --- ... -.-. / .--. .. . .-. .-- ... --.. -.-- -- / -.- .-. --- -.- .. . -- / -.. --- / .--. .. . -.- .-.. .- / ---... .--.
kurek pisze:ze wzgledu ostatnie wydaznia i na dzialania wielkiego cara agnieszki
zegnam wszytskich
bylo fajnie ale sie skonczylo <papa>
No i co myslisz ze taki wielki jestes tym postem ?
nic nie mam do Ciebie <browar> ale osmieszasz sie tupiesz nuzkami jak małe dziecko któremu zabrano zbawkę <aniolek2>
i Wy macie Mava za niedojrzałego ??
to zachowanie jest dojrzałe jak nic !
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Wróć do „Wszystkie inne tematy”