Wirtualne metamorfozy :)
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Wirtualne metamorfozy :)
Co chcielibyscie w sobie zmienic?
Jesli chodzi o wyglad (poczawszy od wlosow konczac na pietach)
I jesli chodzi o wnetrze(cechy charaktery ktorych wam brakuje, albo ktorych byscie sie chcieli pozbyc?)
I jesli chodzi o wnetrze(cechy charaktery ktorych wam brakuje, albo ktorych byscie sie chcieli pozbyc?)
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
Generalnie nie narzekam, moze poza tym ze mam nieproporcjonalnie rozbudowane nogi... Obwod uda 60, obwod w pasie 82
Yasmine pisze:jesli chodzi o wnetrze
Potrzebuje mniej sinusoidalnie przebiegajacego samozaparcia...
I jeszcze pewnie pare innych rzeczy... <aniolek2>
soul of a woman was created below
wyglad - hmm... chetnie pozbyla bym sie paru rozstepow i cellulitisu poza tym niczego innego bym nie chciala zmienic.
Charakter... wiecej stanowczosci w niektorych sytuacjach, czasami brakuje mi przelaczanie sie na opcje "zimna s*ka" czyli niezwracanie uwagi na odczucia innych.
Charakter... wiecej stanowczosci w niektorych sytuacjach, czasami brakuje mi przelaczanie sie na opcje "zimna s*ka" czyli niezwracanie uwagi na odczucia innych.
Non! Rien de rien... Non ! Je ne regrette rien !
JA jesli chodzi o wyglada zawsze chcialam miec inne wlosy :albo idealnie proste albo mega sprezynki. Od zawsze z wlosami eksperymentowalam i nigdy nie bylo efektu jaki bym chciala.
Od zawsze byla tez zakompleksiona jesli chodzi o figure(uwzalam sie za zbyt krąglą), ale teraz ją na prawde kocham <aniolek2>
I tak jak napisala Moon, rowniez uwielbiam moje oczy, ale do tego dodalam bym pelne usta.
Jesli chodzi o wnetrze : czasem mniej tej mojej chorej ambicji, wiecej optymizmu, i czego chcialabym najbardziej: wiecej otwarcia do ludzi- ciezko mi to przychodzi. Chociaz bywaja nowopoznane osoby co dzialaja na mnie tak ze czuje,jakby znala je 10 lat.
[ Dodano: 2005-08-19, 13:59 ]
ooooo to tez !
Od zawsze byla tez zakompleksiona jesli chodzi o figure(uwzalam sie za zbyt krąglą), ale teraz ją na prawde kocham <aniolek2>
I tak jak napisala Moon, rowniez uwielbiam moje oczy, ale do tego dodalam bym pelne usta.
Jesli chodzi o wnetrze : czasem mniej tej mojej chorej ambicji, wiecej optymizmu, i czego chcialabym najbardziej: wiecej otwarcia do ludzi- ciezko mi to przychodzi. Chociaz bywaja nowopoznane osoby co dzialaja na mnie tak ze czuje,jakby znala je 10 lat.
[ Dodano: 2005-08-19, 13:59 ]
Elspeth pisze:czasami brakuje mi przelaczanie sie na opcje "zimna s*ka" czyli niezwracanie uwagi na odczucia innych.
ooooo to tez !
Yas to jest twoje foto w avatarze? To wez sie puknij jesli tak
Ja bym w wygladzie nic nie zmienil. Nie chcialbym byc IDEALEM kobiet taki umiesniony i zajebisty ble sftu nie podoba mi sie takie cos. Nad sylwetka zaczalem pracowac i sama sie zmieni na ile bedzie mogla ale cwicze zeby sie przypakowac trocche i nabrac sily, nie dla ksztaltow tak przez was porzadanych.
A z charakteru na pewni bym chcial byc bardziej cierpliwy
Ja bym w wygladzie nic nie zmienil. Nie chcialbym byc IDEALEM kobiet taki umiesniony i zajebisty ble sftu nie podoba mi sie takie cos. Nad sylwetka zaczalem pracowac i sama sie zmieni na ile bedzie mogla ale cwicze zeby sie przypakowac trocche i nabrac sily, nie dla ksztaltow tak przez was porzadanych.
A z charakteru na pewni bym chcial byc bardziej cierpliwy
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "
hyhy e(L)o
hyhy e(L)o
- ksiezycowka
- Weteran
Yasmine pisze:Co chcielibyscie w sobie zmienic?
Mam straszny brzuszek - trzeba pocwiczyc i to zmienic.
Jestem impulsywny - to koniecznie trzeba zmienic.
Te 2 rzeczy na pewno z czasem u siebie zmienie, bo mam dla kogo
W pasie 82 no to Charlie tak jak ja ! <aniolek2> <browar>
nic bym u siebie nie zmieniał , kiedys tak , teraz juz nie , znaczy sie chciałbym swoje włosy miec z powrotem i choc łysy nie jestem , to mi ich ubyło <aniolek2> wytarły sie , ze tak powiem miedzy udami kobiet ! <aniolek2> no moze chciałbym miec tak 8 cm wiecej wzrostu , ale w sumie to też mi po co ? Po co coś zmieniać jak i tak sie wszystkim nie dogodzi ? zawsze sie znajdą tacy którym sie podobamy , jak i tacy którym nie ! trzeba po prostu obracac sie w kregu tych , którym sie podobamy ! <aniolek2> i wsio !
Aż zmierzyłem z ciekawosci , ale nie ...ja mam 54 w udzie ! <aniolek2> buachchchchhaaaa!! <browar>
nic bym u siebie nie zmieniał , kiedys tak , teraz juz nie , znaczy sie chciałbym swoje włosy miec z powrotem i choc łysy nie jestem , to mi ich ubyło <aniolek2> wytarły sie , ze tak powiem miedzy udami kobiet ! <aniolek2> no moze chciałbym miec tak 8 cm wiecej wzrostu , ale w sumie to też mi po co ? Po co coś zmieniać jak i tak sie wszystkim nie dogodzi ? zawsze sie znajdą tacy którym sie podobamy , jak i tacy którym nie ! trzeba po prostu obracac sie w kregu tych , którym sie podobamy ! <aniolek2> i wsio !
Aż zmierzyłem z ciekawosci , ale nie ...ja mam 54 w udzie ! <aniolek2> buachchchchhaaaa!! <browar>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
- Sir Charles
- Weteran
- Entuzjasta
Jesli chodzi o charakter to jestem strasznie uparta. Z jednej strony to dobrze: kiedy sobie cos postanowie to staram sie to osiagnac i ta cecha mi w tym pomaga. Z drugiej str okazuje sie ona wadą...
Jestem cholernie pyskata, zwlaszcza kiedy sie zdenerwuje. Sama sie juz na tym lape...
Nie myslcie sobie tylko, ze na codzien chodze i wrzeszcze... to naprawde tylko wtedy, gdy znajdzie sie ku temu powod.
Co zauwazylam... latwowiernosc. Zazwyczaj ufam ludziom. Nie dopuszczam do siebie mysli, ze ktos moze mnie oklamywac. W rzeczywistosci okazuje sie inaczej. Wpadam jak sliwka w kompot. Dzieki Bogu nabieram juz do tego dystansu, bo kilka razy sie na tym przejechalam.
Jestem cholernie pyskata, zwlaszcza kiedy sie zdenerwuje. Sama sie juz na tym lape...
Nie myslcie sobie tylko, ze na codzien chodze i wrzeszcze... to naprawde tylko wtedy, gdy znajdzie sie ku temu powod.
Co zauwazylam... latwowiernosc. Zazwyczaj ufam ludziom. Nie dopuszczam do siebie mysli, ze ktos moze mnie oklamywac. W rzeczywistosci okazuje sie inaczej. Wpadam jak sliwka w kompot. Dzieki Bogu nabieram juz do tego dystansu, bo kilka razy sie na tym przejechalam.
* W szaleńczej wichurze znajdę Twój szept
W wzburzonym morzu oblicze Twe
W gwieździstym niebie oczu Twój blask
W słodyczy miodu pocałunków smak
Nie ważne kiedy, i tak znajdę Cię
W ślad po twych stopach pójdzie mój cień
W wzburzonym morzu oblicze Twe
W gwieździstym niebie oczu Twój blask
W słodyczy miodu pocałunków smak
Nie ważne kiedy, i tak znajdę Cię
W ślad po twych stopach pójdzie mój cień
chciałbym u siebie zmienić zbytnie przejmowanie się byle czym. Strasznie tego u siebie nie lubię. chciałbym jeszcze być bardziej wygadany
Udo u mnie 56cm
Udo u mnie 56cm
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran