Nie wiem czy to temat na forum...Ale pomóżcie!
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Nie wiem czy to temat na forum...Ale pomóżcie!
Hej, mam 20 lat, nie wiem po co pisze wiek, ale moze to wam ulatwi pomoc mi. Chodzi mi o to, ze moj chlopak ma za 5 dni urodziny, a ja nie mam zupelnie kasy, wszystko idzie mi na dojazdy do szkoly i na kupywanie ksiazek. A wiem, ze powinnam mu cos kupic, albo przynajmniej zrobic dla niego cos wykatkowego. Pomozcie mi prosze, powiedzcie z czego chlopak moze sie ucieszyc, jaki jest odpowiedni niedrogi prezent, bo wstydze sie mu poweiedziec, ze nie mam dla niego nic, tylko siebiue... Bedzie mu przykro, bo pomysli, ze zapomnialam o jego urzodzinach... Pomozecie? Z gory dzieki za kazde slowo. ps.mam 30 zl w kieszeni:)
to jest temat na forum i dodany w bardzo dobrym dziale co moge ci doradzic 30 zł to przeciez nie tak mało musisz sie zastanowic co twój facet lubi najbardziej może czas wybrać się np do śmiesznego sklepu ? chociaz mi wystarczylo by gdyby mnie moja dziewczyna pocałowała i powiedziala pare miłych słówek , ja dostałem raz taką bardzo małą ramke od dziewczyny z narysowaną krówką i w środku było jej zdjęcie według mnie super i całkiem niedrogie
Let me be the one that shines with You in the morning when You don't know what to do
zdjecie
jesli masz jakas fajna foke na ktorej jestes sama albo z nim to spraw jakas odlatowa ramke i wloz do niej to zdjecie naprawde prezent pierwsza klasa , ja taki dalem mojej dziewczynie gdzie bylem z malym dzieckiem na rekach i bez koszulki i powiem tylko tyle , poplakala sie ze szczescia , rzucila mi sie na szyje i nie chciala puscic koszt ok 20 zl wiec nic sie nie martw Poggie mial gitowy pomysl pozdro 4 @ll.
::: Gdy kobieta odmawia miłości, a proponuje ci przyjaźń, nie bierz tego za odmowę; znaczy to, że chce postępować według kolejności :::
tak
nie licze sie co to jest i za ile to jest - licze sie to od kogo - ja bym sie cieszyla nawet z ślicznego wiersza -- bo wiedzała bym ze jest od serca -- co mi po prezecie za 100 zł jeśli ta osoba go daje z musu , nie ważne co by to bylo zawsze liczą sie intencje i uczucia , ja mojej koleżance zrobiłam dwie kartki świąteczne które osobiście malowałam farbkami i wymyśliłam do nich wierszyki na Boże Narodzenie , i nie wiedzałam na jej twarzy smutku lecz wielką radosc , bo nie ma nic wspanialszego niż dar prosto z serca !Coś niepowtarzalnego , a czy coś co zrobi sie samemu jest powtarzalne - kiedyś kupiłam dużą bąbke i ozdobilam brokatem też wyglądało to świetnie i tez osoba obdarowana tym prezetem była zadowolon!
.................
jeszcze nic straconego , wiersz mogę zawsze na pisac - zreszta mam parę których jeszcze nie czytałeś , bombka - a jak masz zamiar ozdobić w tym roku choinke , musze wiedzieć żeby dobrać kolor , a kartka nie bój sie zapewne dojdzie ,
Wróć do „Wszystkie inne tematy”