charlie81 pisze:Fajnie. Jak cos, to bede pytal o dokladniejsze namiary
Ja Cię nauczę, prawie darmo
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Wiola pisze:moj kochany maz juz je dostal i je ma.teraz tylko je opic zeby dobrze sie trzymaly.teraz wszyscy sie go pytaja kiedy kupi sobie fure.
kurcze, słyszałam ze czasami oblewaja, ponieważ kogoś muszą oblać,
Taka znajoma 6 raz ostatnio zdawala no i znow nie zdala. Ostatnim razem na placyku poszlo jej censored na miescie tez. Egzaminator mowi "zdala pani ! gratuluje.Prosze sobie zapipczec". Ona tak na niego no ale nacisnela z uciecha na klakson, a egzaminator -"na terenie zabudowanymnie mozna uzywac klaksonu" i ja oblal...
księżycówka pisze:Gośc potrafił mu np na pedał nacisnąc i oblać.
karmen pisze:tego ci mi wiadomo egzaminator nie mże brac nikogo do samochodu w trakcie egzaminu...
Mysiorek pisze:Yasmine napisał/a:
Tez bylam zdziwiona
Bo se zatrąbiła ot tak ;P
księżycówka pisze:O a ja zdałam w końcu!
Yasmine pisze:Taka znajoma 6 raz ostatnio zdawala no i znow nie zdala. Ostatnim razem na placyku poszlo jej iscie na miescie tez. Egzaminator mowi "zdala pani ! gratuluje.Prosze sobie zapipczec". Ona tak na niego no ale nacisnela z uciecha na klakson, a egzaminator -"na terenie zabudowanymnie mozna uzywac klaksonu" i ja oblal...
Mati pisze:tego ci mi wiadomo egzaminator nie mże brac nikogo do samochodu w trakcie egzaminu...
Cold Princess pisze:Napisala odwołananie, dostała nastepny egzamin za friko, sprawa poszła do gazety a pan egzaminator został zwolniony dyscyplinarnie.
Cold Princess pisze:Niestety nie mogli z wlasiwym egzaminatorem dojsc do porozumienia i kazali mi jednoszczesnie skrecac w prawo i w lewo :E
księżycówka pisze:Ale teraz nie ma już osób trzecich na egzaminach przecież
A Wy w wszystko wierzycieCold Princess pisze:Yasmine pisze:Taka znajoma 6 raz ostatnio zdawala no i znow nie zdala. Ostatnim razem na placyku poszlo jej iscie na miescie tez. Egzaminator mowi "zdala pani ! gratuluje.Prosze sobie zapipczec". Ona tak na niego no ale nacisnela z uciecha na klakson, a egzaminator -"na terenie zabudowanymnie mozna uzywac klaksonu" i ja oblal...
Moja kumpela miała podobną sytuację - kazal jej się zatrzymac czy tam nawrócic przy przystanku autobusowym, co poslusznie uczynila. Oczywiscie legalnie nie mozna tam sie zatrzymywac i przerwal egzamin. Napisala odwołananie, dostała nastepny egzamin za friko, sprawa poszła do gazety a pan egzaminator został zwolniony dyscyplinarnie.
A ja przymierzam się do kolejnego podejscia...
[ Dodano: 2008-08-25, 22:57 ]Mati pisze:tego ci mi wiadomo egzaminator nie mże brac nikogo do samochodu w
trakcie egzaminu...
taaaaaaaa a swistak siedzi i zawija
ja na jednym z egzaminów miałam sympatycznego pana praktykanta. Niestety nie mogli z wlasiwym egzaminatorem dojsc do porozumienia i kazali mi jednoszczesnie skrecac w prawo i w lewo :E
księżycówka pisze:Ale teraz nie ma już osób trzecich na egzaminach przecież
Mati pisze:Cold Princess napisał/a:
Niestety nie mogli z wlasiwym egzaminatorem dojsc do porozumienia i kazali mi jednoszczesnie skrecac w prawo i w lewo :E
to w takich sytuacjach egzaminator nie jest tylko obserwatorem zwykłym, a praktykant prowadzi egzamin? dziwne...imo ten z tyłu powinien siedzieć cicho jeśli chodzi o przebieg egzaminu, ewentualnie poprawiać błędy egzaminatora
Andrew pisze:<hahaha> A Wy w wszystko wierzycie
Andrew pisze:jedna jaskółka wiosny nie czyni , a co sie dzieje to ja wiem ! wiem też ze wielu osobom nie wychodzi bo robią bledy , zas tych egzaminatro tolerowac nie musi !
przyklad z egzamninu mojego na kat D
oblanych na 13 - 8 osób , bo ! na swiatla mijania mówią krótkie ! zły powód oblania Tobie sie nie podoba ? a ja uwazam iż bardzo dobry
(...)
a instruktor egzaminujacy mógłby przymknac oko na niektóre błedy , ale nie musi !!!!!!!! NIE MUSI ! co nie czyni go swinią .
Andrew pisze:bo ! na swiatla mijania mówią krótkie !
Rownie dobrze powinienes za kazdym razem sprawdzic wszystkie swiatla, klakson, cisnienie w gumach itd itp - znasz jakiegos co to zawsze robi?Andrew pisze:nie sasygnalizowali dzialajacego "klaksonu" sygnału dzwiekowego
no powinny byc zamkniete... ale badzmy ludzmiAndrew pisze:jechali z otwartymi drzwiami (pneumatyczne) tlumaczac sie iz to przecież placyk a na dwoze 30 stopni
Andrew pisze:nie wiedzieli ze kierunkowskaz jak wybije to trzeba ponownie wlaczyc itd.
tutaj powinien oblac, jedziesz duzym pojazdem to musisz patrzez na znaki.Andrew pisze:mnie też na miescie powiedzial ze mam skrecic w uwaga ( najblizszą ulice w prawo ) ale w prawo nie dalo sie skrecic bo było do 2.5 tony trzeba było jechac dalej
www.prawojazdy.com.pl polecam temat w ktorym inni instruktorzy i egzaminatorzy naublizali jednemu z nich bo wedlug tabelki kogos oblal (bodajze duzy star zajal caly pas i zmieniali mu kolo, a eLka ominela go na ciaglej (normalne zachowanie)).Andrew pisze:a jakies wyjatki mnie nie interesują
Prosze Cie Andrew wiesz jak sie to zazwyczaj konczy - nie mamy zapisu Pana jazdy ups gdzie on sie podzial? Druga odpowiedz - zostal pan oblany slusznie, chociaz tak naprawde to nie.Andrew pisze:jezeli egzamninujacy nieslusznie cie obleje , ty idziesz w tym samym dniu do osrodka i skladasz skarge , zapis z kamery jest zabezpieczany do rozstrzygniecia sporu !
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 106 gości