nie jestem specjalnie moze wybredna i dobrze mi z tym. lubie sie nad ksiazka zdrowo posmiac.
dlatego tez moim najwiekszym guru jest Terry Pratchett <uklon> <uklon> <uklon>
co wcale nie znaczy, ze nie lubie tez powazniejszych dziel

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Cinnamon_Girl pisze:"Harrego Pottera"
Cinnamon_Girl pisze:heh, fajny topik Gosia, trzymam z Toba, ja do Coehlo nic nie mam czytalam tylko "Alchemika" oraz "11 minut". "Alchemik" to dawka optymizmu, a "11 minut" tez na swoj sposob ciekawe. "Kod Leonarda.." tez mi sie podobal, bo ja jestem czytelnicza epikureistka, czytam po to, zeby mi to sprawialo przyjemnosc, generalnie prawie wszystko, co mi wpadnie w rece nawet "Harrego Pottera"
nie jestem specjalnie moze wybredna i dobrze mi z tym. lubie sie nad ksiazka zdrowo posmiac.
dlatego tez moim najwiekszym guru jest Terry Pratchett
co wcale nie znaczy, ze nie lubie tez powazniejszych dziel
gosia pisze:Choc z zasady jesli chodzi o poezje to jestem bardzo wybredna. Właściwie Herbert jest dla mnie najlepszy, wiekszosc dziel Szymborskiej. A Jak to jest u Ciebie??
gosia pisze:Choc z zasady jesli chodzi o poezje to jestem bardzo wybredna. Właściwie Herbert jest dla mnie najlepszy, wiekszosc dziel Szymborskiej
Cinnamon_Girl pisze:za to Gałczyński (Teatrzyk Zielona Gęś) albo Boy-Żeleński - to jest to
moon pisze:Cytat:
czy ktos tu oprocz mnie jest moze fanem Pratchetta ( Uklon ) ?
Fragmenty tylko czytałam.
I fakt, że mozna się pochorować od smiechu.
gracja pisze:gosia napisał/a:
a zgadzam się, swoją twórczością niesie jaką zadziwijacą tajemnicę, moc i niemoc zarazem i grozę. Nie lubię fantastycznych utorów, ale to stanowi wyjątek.
tu racja, szkoda, że zawsze mnie rozczarowuje zakonczeniem.
<browar>gosia pisze:a zgadzam się, swoją twórczością niesie jaką zadziwijacą tajemnicę, moc i niemoc zarazem i grozę. Nie lubię fantastycznych utorów, ale to stanowi wyjątek.
gracja pisze:tu racja, szkoda, że zawsze mnie rozczarowuje zakonczeniem.
Cinnamon_Girl pisze:ps. czy ktos tu oprocz mnie jest moze fanem Pratchetta ( ) ?
Hyhy pisze:ale to mi podchodzi pod wspolczesne od 2 lat mniej wiecej zespoly hip hopowe, po prostu censored a nie sztuka!
charlie81 pisze:Moze sprobuje... Ja jak do tej pory, na glos smialem sie tylko z Asterixa, a to przeciez sie nie liczy jako ksiazka
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 213 gości