Problem wręcz nie z tej ziemi!
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
-
- Bywalec
Witajcie, jestem nowy na forum, ale przeglądam je już od pewnego czasu i w końcu postanowiłem się zapisać. Tyle tylko że nie myślałem że moj 1 post będzie akurat taki, ale żeby nie przedłużać, to napiszę że zostałem chyba wrobiony przez pewną osobę i w pewnym stopniu zaszantażowany, ale właściwie to z mojej głupoty. W skrócie sytuacja wygląda tak: w zeszłym tygodniu wszedłem zupełnie przez przypadek na czat "nastolatki" w pewnym portalu z kamerkami. Nick miałem także "coś" sugerujący, ale żadnych złych zamiarów. Po prostu z nudy w nocy, po piwku postanowiłem na czacie "zaszaleć". A więc po chwili spędzonej na tym czacie zagadała do mnie jakaś dziewczyna. Jako że nick miałem charakterystyczny i że miałem kamekę, to ona zaczęła mnie zachęcać żebym pokazał coś więcej. I tak w końcu po kilkunastu minutach rozmowy zrobiłem to. Pewnie każdy kto przebywał choć raz na czacie z kamerkami wie co mam na myśli. No i tak to wyglądało, ogólnie było miło, "bawiłem" się w ten sposób 1 raz, nawet porozmawialiśmy przez chwilkę po tym wszystkim przez telefon. Ona była również bardzo miła, ale już następnego dnia zaczęły się problemy. Ja żałując trochę tego wygłupu chciałem jak najszybciej o tym zapomnieć, ale ona mi nie pozwalała. Cały dzień puszczała mi sygnały, w końcu w niedzielę spotkaliśmy się na czacie znowu, ale to już była po prostu normalna, najnormalniejsza w świecie rozmowa. Starałem się nie poruszać tego co bylo poprzednio, po prostu ją troszkę lepiej poznać, czyli wszystko zupełnie normalnie, bez żadnych kamerek itd. Wczoraj w nocy znowu zajrzałem na czat, i ona mnie znalazła. Zaczęła pisać rzeczy w stylu, że ją okłamałem, że ją olewam itd. W końcu po kilkunastu minutach wypaliła mi że jest kimś o kim nie wiem., że nie może mi zdradzić bo to tajemnica. W końcu wyciągnąłem od niej, że ona pracuje dla jakiejś z góry nieokreślonej instytucji (policja?), że bierze za to kasę i że jej zadanie polega na podpusczaniu ewentualnych "pedofilów" itd. Że jest jakąś "podstawką". W tym momencie już bylem zaskoczony, ale po tym jak napisała mi że ma jakoby nagranie z tamtej naszej 1 rozmowy i że ma nagranie z mojej kamerki to zamarłem. Teraz ona twierdzi, że może to wykorzystać przeciwko mnie, szantażuje mnie. Pisze, żebym np. zmienił numer telefonu, numer gg, itd. Do tego jest problem, bo własnie ma mój nr telefonu, widziała też moją twarz w kamerce. Po prostu 1 raz w życiu mnie coś takiego spotyka i jestem serio wystraszony . Dodam, że ja na nic nie nalegałem, tłumaczyłem jej już wcześniej że nie powinno było do tego dojść, że to się nie powtórzy, że żałuję. Ale to ona mnie zachęcała, to ona nie protestowała. Teraz się okazuje że ma 16 lat, a nie 19 jak pisała wcześniej i być może zacznie mnie o coś posądzać. Czuję że to może być też perfidny żart, albo próba odegrania się z jej strony, dlatego, że nie odbierałem jej telefonów. A co wy o tym myślicie? Czy ona może pisać prawdę, czy to zwykły żart albo prowokacja? Czy musze sie czegoś obawiać? Uwierzcie, jestem normalnym chlopakiem, na czaty nie zagladam prawie wcale, wtedy mi tylko cos odbilo i jakos tak wyszlo. A tu taki numer! Poradźcie, bo czuje się tym wszystkim strasznie zakręcony.
W wała Cię robi
Nagraj to co ona mówi, mam nadzieję, że wcześniejsze rzeczy pisane przez Was też zachowałeś. I jak następnym razem z Tobą zacznie takie gadki to powiedz, że szantaż jest karalny, też masz nagrane wszystko i jak się nie censored to Ty pójdziesz na policję.
Nagraj to co ona mówi, mam nadzieję, że wcześniejsze rzeczy pisane przez Was też zachowałeś. I jak następnym razem z Tobą zacznie takie gadki to powiedz, że szantaż jest karalny, też masz nagrane wszystko i jak się nie censored to Ty pójdziesz na policję.
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz, ale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump
-
- Bywalec
fish - mam nagrany zapis z ostatniego czata, z tego gdzie mnie straszyla "policją" itd. Z poprzednich niestety nie, bo zupelnie nie podejrzewałem, że coś takiego może nastąpić. Też mi się wydaje, że to jakaś podpucha, ale wiesz jak to jest, mimo wszystko człowiek zrobił głupotę i teraz jest trochę niepokoju. Nauczkę na przyszłość na pewno już mam
Moim zdaniem Cie wkreca, i to ostro. Moja rada: olej ja i nie przejmuj sie nia
edit:
Pogadaj z nia moze w takim razie na gadu, gdzie masz archiwum, albo przez kamerke i zgraj to. Rozmowe tak przeprowadz, zeby tam bylo wszystko: ze Cie szantazuje, ze podala sie za 19 latke (to wazne przeciez!) itd.
edit:
Pogadaj z nia moze w takim razie na gadu, gdzie masz archiwum, albo przez kamerke i zgraj to. Rozmowe tak przeprowadz, zeby tam bylo wszystko: ze Cie szantazuje, ze podala sie za 19 latke (to wazne przeciez!) itd.
The boy you trained, gone he is... Consumed by Darth Vader
-
- Bywalec
GNRose pisze:Moim zdaniem Cie wkreca, i to ostro. Moja rada: olej ja i nie przejmuj sie nia
edit:
Niestety archiwum g-g już usunąłem, ale to o czym piszesz mam nagrane z ostatniego czata, to tak na wszelki wypadek Póki co dzisiaj się jeszcze nie odezwala i mam nadzieje, że się nie odezwie.
p.s. zainteresowanym mogę udostępnić zapis tej rozmowy. Fajnie by było, gdyby ktoś spojrzał na to obiektywnym okiem.
Nie rozumiem czym Ty sie przejmujesz ! nawet jak ma lat 16 to i co z tego , ...powiem wiecej , nawet jak ma lat 13 to wała , bowiem tym bardzej nie moze to byc zadna prowokacja policyjna , a tobie wolno robic na czatach o tematyce erotycznej cokolwiek , pod warunkiem iż jest to tylko czcze gadanie , nie prowokujesz spotkania i do niego nie dazysz , gdybyś sie umówił na takowe a by cie przyłapali na samym spotkaniu to też jeszcze nic nie znaczy .Majac lat 16 w pełni odpowiada za siebie i prokurator tu juz nie ma nic do gadania w kwesti pedofili .Po drugie takie portale jak sie nie myle sa dozwolone od lat 18 -tu , wiec co ona na takowym robi ? Długo by gadać dałes sie wciagnąc w kiepskiej jakosci prowokacje , ja bym to mądrze ciagnoł dalej i sie nie przejmował !
dawaj ten zapis ..mam ochotę sie posmiac <aniolek2>
Dodam iż prowokacja polcyjna wyglada całkiem inaczej ..tu nosi sama w sobie (jakoby takową była ) znamiona przestepstwa , chocby z racji iż to ona sie pierwsza do Cebie odezwała <browar>
dawaj ten zapis ..mam ochotę sie posmiac <aniolek2>
Dodam iż prowokacja polcyjna wyglada całkiem inaczej ..tu nosi sama w sobie (jakoby takową była ) znamiona przestepstwa , chocby z racji iż to ona sie pierwsza do Cebie odezwała <browar>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
-
- Bywalec
Andrew - problem w tym, że to było w pokoju "nastolatki", a nie na erotycznym. Gdyby to był erotyczny to bym sobie głowy już nie zawracał. Poza tym reszta co piszesz zgadza się - do niczego nie przymuszałem, to ona sama zaproponowała, poza tym oczywiście że to miała być tylko zabawa! nawet mi przez głowę nie przeszło żeby się np. umówić. To miało być jednorazowe i koniec.
gareth1982 pisze:do niczego nie przymuszałem, to ona sama zaproponowała, poza tym oczywiście że to miała być tylko zabawa! nawet mi przez głowę nie przeszło żeby się np. umówić
No wlasnie, a do tego przeciez gadales z nia w przekonaniu, ze rozmawiasz z 19-latka, wiec nie masz sie czym przejmowac, zwlaszcza, ze przeciez do niczego nie doszlo. To ona Cie w blad wprowadzila.
The boy you trained, gone he is... Consumed by Darth Vader
-
- Bywalec
Jeśli Twój ptak jest "przystojny" to nie masz czego się wstydzić.
A nie słyszałem o 16-letnich pracownicach lub współ- w policji.
Bawi się Tobą aż miło.
(taki duży chłopiec a tak się daje) - napisz jej, że masz 13 lat! i idziesz z mamą na policję, bo zostałeś wymolestowany
<browar>
Jeśli Twój ptak jest "przystojny" to nie masz czego się wstydzić.
A nie słyszałem o 16-letnich pracownicach lub współ- w policji.
Bawi się Tobą aż miło.
(taki duży chłopiec a tak się daje) - napisz jej, że masz 13 lat! i idziesz z mamą na policję, bo zostałeś wymolestowany
<browar>
KOCHAJ...i rób co chcesz!
-
- Bywalec
Już się uspokoiłem po tych waszych postach A jeszcze bardziej po tym, że dzisiaj się do mnie nie odezwała, bo ostatnio nie dawała mi spokoju. Gdyby się coś zmieniło, to jeszcze coś dopiszę do tego wątku. Dzięki za komenty!
p.s. zdecydowałem się puścić Wam do poczytania zapis z tego ostatniego czata. Możecie się śmiać Tutaj link:
http://img50.imageshack.us/my.php?image=rrrrrrr7eg.jpg
p.s. zdecydowałem się puścić Wam do poczytania zapis z tego ostatniego czata. Możecie się śmiać Tutaj link:
http://img50.imageshack.us/my.php?image=rrrrrrr7eg.jpg
Ostatnio zmieniony 26 lip 2005, 22:16 przez gareth1982, łącznie zmieniany 1 raz.
- ksiezycowka
- Weteran
Wkrec Cie z kolezanka pewnie i maja niezly ubaw.
Olej ja, bo nie moze Ci nic zrobic (tym bardziej od strony policji). W koncu godzina byla pozna, na pewno po 23.
Ale mozesz sie z nia zabawic. Gadaj na gg (latwiej rozmowe zapisac) i udaj przestraszonego. Ze zrobisz wszystko zeby nic Ci nei robila. Ona cos tam zazada i juz masz szantaz Potem jej powiedz ze ona Cie szantazowala i ze masz to nagrane i ze pojdizesz na policje. tylko wczesniej wyciagniej od niej adres (moze jako inna osoba) zeby miala w ogóle pelne portki.
Olej ja, bo nie moze Ci nic zrobic (tym bardziej od strony policji). W koncu godzina byla pozna, na pewno po 23.
Ale mozesz sie z nia zabawic. Gadaj na gg (latwiej rozmowe zapisac) i udaj przestraszonego. Ze zrobisz wszystko zeby nic Ci nei robila. Ona cos tam zazada i juz masz szantaz Potem jej powiedz ze ona Cie szantazowala i ze masz to nagrane i ze pojdizesz na policje. tylko wczesniej wyciagniej od niej adres (moze jako inna osoba) zeby miala w ogóle pelne portki.
- ksiezycowka
- Weteran
Ale mozesz sie z nia zabawic. Gadaj na gg (latwiej rozmowe zapisac) i udaj przestraszonego. Ze zrobisz wszystko zeby nic Ci nei robila. Ona cos tam zazada i juz masz szantaz usmiech Potem jej powiedz ze ona Cie szantazowala i ze masz to nagrane i ze pojdizesz na policje. tylko wczesniej wyciagniej od niej adres (moze jako inna osoba) zeby miala w ogóle pelne portki.
A ja doniosłam wrażenie, ze on tamtą wizytę na czacie jako przygode potraktował i ona go censored tymi telefonami i wymuszaniem kontaktu. Więc po co miałby jeszcze się w tej kupie grzebać?
Zlac ją ciepłym moczem i tyle.
- Cinnamon_Girl
- Zaglądający
odnosze wrazenie, ze to jakas odmiana schizofrenii....... wiecie, uwazanie sie za tajnego agenta, przekonanie, ze ma sie jakies tam powiazania z tajemniczymi organizacjami, "nadzór", te rzeczy... problemy z interpertacja rzeczywistosci.. jak nic, ma nie po kolei w glowce, pewnie za duzo <komputerowiec>
Gratuluję jej pomysłu
Wkręt jak nic
Swoja drogą kto się zna dobrze na prawie i może coś więcej powiedzieć na temat prowokacji policyjnej?
Moim zdaniem takie coś jest tylko w gestii policji, chyba gliny nie mogą wynajmować nikogo do takich rzeczy. Ewntualnie może byc to jakaś niezależna organizacja która robi coś takiego (podobnie jak śledztwo dziennikarskie) i dopiero później daje namiary do prokuratury. Ale w tym momencie nie bardzo w to wierzę.
Wkręt jak nic
Swoja drogą kto się zna dobrze na prawie i może coś więcej powiedzieć na temat prowokacji policyjnej?
Moim zdaniem takie coś jest tylko w gestii policji, chyba gliny nie mogą wynajmować nikogo do takich rzeczy. Ewntualnie może byc to jakaś niezależna organizacja która robi coś takiego (podobnie jak śledztwo dziennikarskie) i dopiero później daje namiary do prokuratury. Ale w tym momencie nie bardzo w to wierzę.
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz, ale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump
Wróć do „Wszystkie inne tematy”