Ciekawe ilu z was...

Tu można wypowiadać się na wszystkie inne tematy jakie przyjdą Wam do głowy.
Posty w tym dziale nie są naliczane.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Awatar użytkownika
słonko
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: słonko » 15 lip 2005, 19:14

GNRose pisze:W moim przypadku jedyna roznica jest taka, ze w realu, znajomym, nie wyjawiam zadnych szczegolow moich i mojej Ksiezniczki dotyczacych sypialni. Takie rzeczy uwazam za prywatne i nie dziele sie z nimi. Tutaj jednak jakas anonimowosc pozwala na wieksza otwartosc. Natomiast jezeli chodzi o wyznawane poglady, podejscie do roznych spraw-wszystko wyglada zupelnie tak samo. Mowie w realu dokladnie to samo, co tutaj

GNRose, podoba mi się twoja wypowiedź myślę dokładnie w ten sam sposób.
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 20 lip 2005, 22:33

To samo co pisze to i myślę choć....
No właśnie. Po pierwsze to fakt, że o niektórych rzeczach o których tu pisze nie rozmawiam zbytnio ze znjomymi. Drugie to kwestia tego, że nie zawsze mam odpowiedni nastrój. Tutaj przeczytam coś nowego i jesli nie mam nastroju to zwyczajnie nie piszę, a następnego dnia już tam pisze posta za postem. Żałuję, że tego nie widać. Bo w realu mam to samo. Potrafię się spotkać z ludźmi, z którymi napawde chciałam dyskutowac do świtu przy piwku, a tu zonk i mam fazę na słuchanie. Mogę siedzieć i słuchac czyjejś dyskusji godzinami.
Więc jest trochę inaczej, ale zdanie mam takie samo bądx zbliżone[bo fiu bździu mam jeszcze w głowie i potrafię radykalnie nawet zdanie zmienić na jakiś temat z dnia na dzień]

Wróć do „Wszystkie inne tematy”