Fetysh party
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Dzieki DZiki Wilku, BDSM jak narazie mnie nie interesuje, tu chodzi o coś innego.
Chcesz przeczyć mój artykuł o poduszkach ortopedycznych? Zapraszam tutaj: http://www.sissel.com.pl/webpage/korzysci-ze-stosowania-poduszki-ortopedycznej.html.
Bańka pisze:No wreście! NA to czekałam, z resztą jak zwykle, Gracja ratuje mnie tutaj. Student wiem, ze Śląska, a ty Gracjo? ...
Banka, dzieki wielkie za te komplementy - i nawzajem, nie trzeba slów.
Jestem ze stolicy, czyli kazdy z nas rozrzucony po Polsce..
ale swiat jest maly
Odnosze wrazenie, ze niektorzy na tem forum nie wiedza co to "szerokosc pojmowania"
Takie imprezy to rzecz dla humanistow, czesto intelektualistow, dla ktorych nagosc nie jest tylko i wylącznie "obiektem mrocznego pozadania", dla ludzi "pozytywnie zakręconych" i dostrzegających w tym swiecie jakis inny wymiar.
Nie przekonasz nigdy do tego reszty, to jest poza nimi...
nie wiem czy postrzeganie niektorych zjawisk jest do wyuczenia..
z tym się chyba rodzi.
Mowicie o tej nagosci ze to jest cos takiego super i ze duzo tracimy nie rozumiejac tego. Ale idac tym tokiem myslenia wiele trace tez nie uprawiajac seksu np ze zwierzetami. No co, moze niebawem tak bedzie. Otwartosc, milosc miedzy gatunkami :d Ale to nie dla mnie.
Nie rozumiem co fajnego w siedzeniu nago. Rownie dobrze kazdy moze sie za zielonego kosmite z 3 metrowym penicem przebrac, efekt jak dla mnie taki sam - czyli jego brak
Bo mozna, ale po co?
Nie rozumiem co fajnego w siedzeniu nago. Rownie dobrze kazdy moze sie za zielonego kosmite z 3 metrowym penicem przebrac, efekt jak dla mnie taki sam - czyli jego brak
Gracjo dokładnie tak właśnie, wciąż toczę jednak tą walkę z wiatrakami, bo czasem dla takich wypowiedzi jak twoje warto. Brzmi patetycznie, ale tak właśnie czuję, czasami trzeba się troszkę zdołować ludźmi, by docenić wypowiedz tej jednej
.
Maverick:
A wiesz, że nawet ten pomysł, który wymieniłeś nie jest wcale zły, grupa odpowiednich osób, odpowiednio nastawionych i mogło by być zabawnie. Np taki flash mob, o którym już pisałam, ludzie to robią, i daje im to wiele, chodz dla wiekszosci moze wydawac sie to bezsensowne.
Maverick:
Rownie dobrze kazdy moze sie za zielonego kosmite z 3 metrowym penicem przebrac, efekt jak dla mnie taki sam - czyli jego brak Bo mozna, ale po co?
A wiesz, że nawet ten pomysł, który wymieniłeś nie jest wcale zły, grupa odpowiednich osób, odpowiednio nastawionych i mogło by być zabawnie. Np taki flash mob, o którym już pisałam, ludzie to robią, i daje im to wiele, chodz dla wiekszosci moze wydawac sie to bezsensowne.
Chcesz przeczyć mój artykuł o poduszkach ortopedycznych? Zapraszam tutaj: http://www.sissel.com.pl/webpage/korzysci-ze-stosowania-poduszki-ortopedycznej.html.
hehe, wiedzialam, ze to zrobie ![:D :D](./images/smilies/zeby.GIF)
Jeszcze tak ze dwadziescia lat i róznica miedzy normalnoscią a nie normalnoscią bedzie wiec nie do dostrzeżenia ! i tak jak kiedyś zobaczyc kobiete z wydekoltowanym biustem (oczywiscie do przesady ) zobaczyc było nie sposób , tak teraz jest to normalne ! Wiec nie dziwmy sie Pnie , ze jestescie gwałcone itd."Pozytywnie zakrecony " Az boje sie jakie to skutki przyniesie , jak morale osłabnie ! nie chce zyc w swiecie gdzie homoseksualisci łaczą sie w pary i jeszcze pozwalac sie im ma adoptowac dzieci ! nie chce ! daltego ze ja nie uwazam tego za normalne i nie chce by moje dzieci patrzyły lub przygladały sie temu bo z tego patrzenia też zatracą w pewnym momencie - normalnosć !
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
krzys pisze: Wiec nie dziwmy sie Pnie , ze jestescie gwałcone!
tu sie z tobą nie zgodze. dla takiego pieprzonego zboka, gwałciciela nie zawsze jest najważniejsze jak wygląda potencjalna ofiara.tak więc nie ma co generalizować.
zgodzę się z tym, że to wszytsko zmierza w dziwnym kierunku <nie do konca właściwym>
krzys pisze:Jeszcze tak ze dwadziescia lat i róznica miedzy normalnoscią a nie normalnoscią bedzie wiec nie do dostrzeżenia ! i tak jak kiedyś zobaczyc kobiete z wydekoltowanym biustem (oczywiscie do przesady ) zobaczyc było nie sposób , tak teraz jest to normalne ! Wiec nie dziwmy sie Pnie , ze jestescie gwałcone itd.
uch jak Ty to zawsze wszytko upraszczasz, szufladkujesz..
o ile sobie przypominam w starozytnym rzymie kobiety chodziły całkiem topless, juz nie mówiąc o Adamie i Ewie
A to ostatnie stwierdzenie jest tak żenująco - prymitywne, że nie chce mi sie komentowac..
usprawiedliwiaj morderce żony "bo zupa była za słona".. :644:
- Dziki Wilk
- Pasjonat
- Pasjonat
eh ten wiecznie nie doświadczony maverick
Szkoda słów
Bmsd_Translation_
Dziki Wilk poziom 15_IQ180 _-_->
Translation.....
Please wait
.......10Sek
Translation Compled
Poziom Mavericka poziom 26 -IQ270
Transled:
Słowo:Bmsd(skrót)
Okrojona wersja wyjaśnień:
Pewna orientacja seksualna
Tłumaczenie na poziom MAVERICka:
Jest to stosunek między kobietą a mężczyzną.
Często kobieta (zawsze) rządzi w związku jest dominą.
Facet przyjmuje rolę niewolnika.
Oczywiście obie strony tego chcą i podpisują umowę :568:
Trasled end
Ps.Mój komputer dawno nie miał takich wolnych obrotów![:D :D](./images/smilies/zeby.GIF)
Szkoda słów
Bmsd_Translation_
Dziki Wilk poziom 15_IQ180 _-_->
Translation.....
Please wait
.......10Sek
Translation Compled
Poziom Mavericka poziom 26 -IQ270
Transled:
Oczywiście obie strony tego chcą i podpisują umowę :568:
Trasled end
Ps.Mój komputer dawno nie miał takich wolnych obrotów
Jestes pewien?
Pierwszy raz spotykam sie ze skrótem BMSD
Do tej pory to co opisałes (mniej wiecej) znałam jako BDSM czyli Bondage & Submission albo Bondage & Sadomaso - z tymi dwoma tłumaczeniami sie spotkałam. Ale ciekawa jestem od czego jest Twoj skrót Dziki Wilku bo tego nie wyjasniles.
Co to jest to BMSD?
Maverick przeciez google Twoim bogiem - sakorzystaj z wyszukiwarki ona prawde CI powie :diabelek:
A tu byłeś? http://szkolabdsm.com.pl/html/wyklady.htm
Nie bylem. Ale teraz juz wszystko wiemA tu byłeś? http://szkolabdsm.com.pl/html/wyklady.htm
![;) ;)](./images/smilies/mruga.gif)
Wróć do „Wszystkie inne tematy”