Jak się wejdzie w dział, wszystko gra. Tylko na głównej jest błąd.
Moderator: modTeam
Maverick pisze:Szczerze mowiac ja nie wiem jak Wy na te bledy trafiacie bo mi sie jeszcze nie przytrafil.
Mysiorek pisze:Da się z tym żyć.
moon pisze:Pryz ladowniau strony.
Mysiorek pisze:A nie klechać o tym samym w koło
Warning: get_groups_color(./cache/user_groups.php): failed to open stream: Nie ma takiego pliku ani katalogu in /forum_php/includes/functions.php on line 2312
Warning: get_groups_color(): Failed opening './cache/user_groups.php' for inclusion (include_path='.usr/share/php:/usr/share/pear') in /forum_php/includes/functions.php on line 2312
Warning: get_groups_color(./cache/groups_data.php): failed to open stream: Nie ma takiego pliku ani katalogu in /forum_php/includes/functions.php on line 2313
Warning: get_groups_color(): Failed opening './cache/groups_data.php' for inclusion (include_path='.usr/share/php:/usr/share/pear') in /forum_php/includes/functions.php on line 2313
Mysiorek pisze:Czy ten komunikat Cię przeraża? Czy też drżysz?
Mysiorek pisze:ale nie jest to zbyt upierdliwe. Nieprawdasz?
rentdresxea pisze:nie moge zalogowac sie na stronie www , wczesniej moglem ale nie szlo zmienic tresci w moich materialach a teraz wcale...... czy cos sie zmienilo ?
Wróć do „Sprawy techniczne forum”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 21 gości