Jesli Wam cos "nie dziala" to...
Moderator: modTeam
Jesli Wam cos "nie dziala" to...
tutaj to prosze wpisywac :)
Krzys pisal ze mu nie dziala przycisk "edytuj"... co jeszcze jest nie tak? I co sie dzieje, jak na ten przycisk klikasz?
Pozdrawiam
Krzys pisal ze mu nie dziala przycisk "edytuj"... co jeszcze jest nie tak? I co sie dzieje, jak na ten przycisk klikasz?
Pozdrawiam
piszac posta, na str. glownej nie pokazuje sie inform., ostatni post "gracja". Informacja pozostaje taka jak przed napisaniem mojego komentzrza do topicu. W tym przypadku "krzys". Acha i post z moja odpowiedzia nie przechodzi na pocztek kolumny z postami, pozostaje na swoim straym miejscu.
dziesiaj zdarzylo mi sie to kilkakrotnie, miomo, ze moje posty sie wyswietlaja, forum jakby sie nieaktualizuje
dziesiaj zdarzylo mi sie to kilkakrotnie, miomo, ze moje posty sie wyswietlaja, forum jakby sie nieaktualizuje
Problem polega na tym, iz to nie wina forum a kompa. Sa to indywidualne przypadki. Gdyby to przez forum bylo, to ja tez tak bym mial. Mnie np na moim kompie w ShuteBoxie nie loguje i nie moge go moderowac... Na innym moge, na moim nie. Tak, ze jak beda wieksze bluzgi w nim a ja nie bede mogl ich usunac to go wylacze (to moge :d )
-
- Uzależniony
Wczoraj cale popoludnie az do wieczora tak bylo ze sie otwierala strona glowna serwera gdzie mam konto czyli sisco.pl - napisalam email do admina i naprawili
Maverick pisze:Jakiego systemu uzywasz? I czy masz wlaczone ciasteczka u siebie? w ogóle forum nie widzi Ciebie, tzn Twojego systemu (zwykle to pisze w poscie).
Nie widzi bo zmodyfikowalem rejestr. Wszystko mam wlaczone, z innymi forami nie mam problemu, dlatego napisalem.
Pozdrawiam
PS:Teraz pisze od kologi to zobacze jak u niego.
" ...the truth is out there... "
-
- Uzależniony
Ja zadałem pytanko o refresh, bo myślałem, że to czegoś na moim kompie nie dopatrzyłem - na forum nie ma co zmieniać (zwłaszcza, gdy Mav. ma jakieś wątpliwości), bo jak wspomniałem, to nie jest zbyt uciążliwe - myślałem tylko, że u was jest tak, że będąc na głównej stronie forum możecie dostrzec czy ktoś na bieżąco coś napisał. Ja muszę odświeżać stronę, albo nawet czasem się wylogować i zalogować od nowa.
Pozdr
Pozdr

Wróć do „Sprawy techniczne forum”