<wsciekly> <wsciekly> <wsciekly>Ssiesz czasem?
My¶lisz, że to beeee...
...czy pyszna zabawa?
Obejrzyj nasz filmik o ssaniu
i podyskutuj na forum!: www.antycenzura.net
[ Dodano: 2006-09-26, 22:54 ]
Z maila naszego admina?!
Moderator: modTeam
<wsciekly> <wsciekly> <wsciekly>Ssiesz czasem?
My¶lisz, że to beeee...
...czy pyszna zabawa?
Obejrzyj nasz filmik o ssaniu
i podyskutuj na forum!: www.antycenzura.net
JA dostaje tyle spamu,ze nie moge sie polapac, ktory od forum, a ktory nie. Kasuje na biezaco.
To moglbys chociaz raczyc uprzedzic ze jakies swinstwa ludziom wysylasz. To raz a dwa:admin pisze:to ja jestem sprawcą tych emaili chociaż nie autorem.
.Mysiorek pisze:To nie ten poziom
Nikt tego od Ciebie nie oczekuje...madziorka.m pisze:nie rozumiem problemu
Ja wlasnie czuje czuje urazona.Anula pisze:A ja bym się obraziła
... ale może mógłbyś, chociaż, mieć wpływ na tekst
Dokladnie, totalna antyreklama
eh... no ja tez dostalem tego smiecia
Proponuje filtrowac treśc e-maili ktore sa rozsylane tzn zeby jakis poziom prezentowaly a nie brzmialy jak zwykly spam
I to jeszcze tak prymitywnego spamu
To moglbys chociaz raczyc uprzedzic ze jakies swinstwa ludziom wysylasz.
Z 5?admin pisze:Moon masz konto na poczta.fm więc powiedz ile reklam tygodniowo dostajesz od nich na swoją skrzynkę?
Nie wystarczy jeden ktory mozesz wyslac robiac dwa klikniecia w PA. Albo napisac nam tutaj jeden topic z dwoma zdaniami doslownie.admin pisze:Dobrze, więc następnym razem wyślę wszystkim użytkownikom dziesięć emaili ostrzegających że jedenasty bedzie reklamą mailową
Bynajmiej nie wracam tu ze wzgledu na serwer czy forum z cała masa bledow ktore wisza adminom.admin pisze:I napisała to osoba która uwielbia gó...ane serwery bo wraca tu codziennie, często spędzając na nim po kilka godzin.
Ok ale chociaz uprzedzic i wyboerz takiego co takich swinstw nie chce nam wyslac. Tylko cos na ludzkim poziomie. Bo takiemu tu nawet Mysiorek na forum by dal warna za "nie ten poziom"admin pisze:eżeli w przyszłości jakiś reklamodawca wyrazi chęć wysłania e-mailingu do użytkowników forum i będzie chciał za to zapłacić, to zrobię to ponownie.
Nie burzylabym sie gdyby to bylo od jakis interii. Ale to forum to nie interia czy forum onetowskie. To jest cos wiecej dla niektorych uztkownikow i myslilam po prostu ze z Agnieszka to doceniacie jakos i potraficie sie odniesc bardziej z szacunkiem do nas...admin pisze:Jeśli wejdziesz na jakikolwiek duży portal typu interia, onet, wp to wszelkiego rodzaju reklamy wręcz chcą wyskoczyć z monitora, tyle ich jest. Tu masz pełną swobodę i nikt ci nie narzuca tych banerów.
madziorka.m pisze:tylko, ze nie pomyślałaś, ze zarabiają w ten sposób właśnie dla użytkowników? po to aby forum dalej funkcjonowało?
moon pisze:Nie myslam po prostu ze to forum z którym ja np w pewnien sposob jestem zżyta potraftuje nas jak jakas interia czy cokolwiek takiego...
Anula pisze:zresztą ja go nawet nie dostałam)
Sir Charles pisze:Jak Ci pizza założy ulotkę na klamkę, do składasz doniesienie do prokuratury?
Anula pisze: Dostają sporo spamu, więc mają założony filtr. I nagle, dla pewnej wiadomości, filtr źle zadziałał i wylądowała w koszu
Anula pisze:Jak dostajesz, musisz poświęcić czas na odsegregowanie spamu od niespamu i usunięcie niechcianych wiadomości.
Anula pisze:Jak dostajesz, musisz poświęcić czas na odsegregowanie spamu od niespamu i usunięcie niechcianych wiadomości.
Wróć do „Sprawy techniczne forum”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 19 gości