ban za posiadanie dwoch kont
Moderator: modTeam
ban za posiadanie dwoch kont
probowalam dzisiaj wejsc na inne forum i mam komunikat, ze zostalam zbanowana. No super, zastanawiam sie za co, mysle i mysle i nie wymyslilam. po jakis 20 min dzwoni moja siostra i pyta mnie czy nie wiem co moze być powodem tego, ze nie moze sie zalogowac na forum. Mowi, ze ma ileś tak ostrzezen za posiadanie dwoch kont. pytam na jakim, ona odpowiada, okazuje sie toto samo forum na ktorym ja zostalam zbanowana. No wlasnie i tu nasuwa mi sie mysl. obie zostalysmy "ukarane" za to, ze korzystamy z jednego komputera i uznano, ze to jedna osoba? troche tobez sensu:/ i czy wie ktos jak to odkręcic?
"To jest tak, że gdy mam co chcę,
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
- Wstreciucha
- Weteran
ja mysle , ze to sprawa do wyjasnienia . Ktos, kto chce sie w trolling pobawic to i tak zostanie szybko wychwycony. Osoby chcace spokojnie podyskutowac , wg mnie nie powinny miec problemu. Ciezka sprawa z takim rodzenstwem i faktycznie swojego rodzaju niesprawiedliwosc.
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
To nie kwalifikuje sie tutaj na banaDzindzer pisze:Wystarczy, ze ktos sie w kafejce zarejsetruje, na kompie z którego ktos inny sie rejestrował
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Jak dostaje, to wie za coDzindzer pisze:Człowiek bana dostaje i nie wie za co
DokladnieWstreciucha pisze:Ktos, kto chce sie w trolling pobawic to i tak zostanie szybko wychwycony. Osoby chcace spokojnie podyskutowac , wg mnie nie powinny miec problemu.
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
sadi pisze:Zrobcie sobie dynamiczne IP ;DD
koles ktory nam "sprzedaje" internet mowi, ze nie mozemy, a Neo do mnie nie dociera:P
bana nie wiedziałam za co dostałam, bo ani siostra mi, ani ja jej się nie chwalę na jakich forach mam konto...
"To jest tak, że gdy mam co chcę,
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
- Wstreciucha
- Weteran
Wiecie dynamiczne IP to plusy i minusy [jak ze wszystkim
]. Ja aktualnie zrobilem sobie statyczne zeby ladnie przez eMula i qTorrent ciegnac ;DD
Tak wiec ci co maja statyczne moga sie chociaz troszke cieszyc ze nie musze wklepac w piec linijek paru cyferek
Tak wiec ci co maja statyczne moga sie chociaz troszke cieszyc ze nie musze wklepac w piec linijek paru cyferek
<zmieszany> -> uwielbiam tę mordę
-> ta też jest fajna
-> często sie śmieję...ze wszystkiego...
-> jak mnie ktos wku$%^&!
;DD -> jeszcze ta mi lezy

;DD -> jeszcze ta mi lezy
sophie pisze:Dzindzer napisał/a:
Wystarczy, ze ktos sie w kafejce zarejsetruje, na kompie z którego ktos inny sie rejestrował
To nie kwalifikuje sie tutaj na banaNie przeginaj
![]()
ja tak sobie luxno mysle, ja nie wiem co sie kawlifikuje. Ja sie nie znam

sophie pisze:Dzindzer napisał/a:
Człowiek bana dostaje i nie wie za co
Jak dostaje, to wie za co
no powód podany, ale nie rozumie czemu tak
sadi pisze:Zrobcie sobie dynamiczne IP ;DD
ja mam zmienne IP bo taki mam net, jesli o cos innego chodzi to jak sie to robi i do czego sie przydaje
no wyobraz sobie, ze dostajesz baba za klonowatosc. Tylko, że Ty sie nie klonowałes, masz jedno konto i nigdy nawet nie myslałes o załozeniu innego. To chyba nie rozumiesz czemu yen ban. Potem sie okazuje dopiero, ze z Twojego kompa ktos z rodziny tez sobie zakładał konto na tym samym forum, tez sobie pisze na nim.
ja to sie domyslem, ze tu to sobie można wyjasnic takie sytuacje, bo tu to kumaci ludzie sa. ale ja tak teoretycznie. wiem ja lubie wyszukiwac problemu i ja sie uczepie to koniec. a wypytuje tak jak bym przyjanmniej ze 3 chetnych miała, a nie mam ani jednego
dobra głowy juz nie zawracam. bardzo ładnie dziekuje za wyjasnienia i przep[raszam, ze głowe zawracałam
dobra głowy juz nie zawracam. bardzo ładnie dziekuje za wyjasnienia i przep[raszam, ze głowe zawracałam
Jak dla mnie to bzdura zakladac bana za 2 konta na tym samym IP. Przeciez mase ludzi ma identyczne IPki ale podaja inne adresy nie? Wiec jak ktos nie smieci na forum idiotycznymi postami czy spamem czy czyms innym to za co ma miec bana? Jezeli w regulaminie jest ze NIE WOLNO ZAKLADAC 2 kont (nie wiem, bo nie czytalem:D) to powinien byc zakaz zakladania 2 kont na tego samego majla.
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "
hyhy e(L)o
hyhy e(L)o
Hyhy pisze:Jezeli w regulaminie jest ze NIE WOLNO ZAKLADAC 2 kont (nie wiem, bo nie czytalem:D) to powinien byc zakaz zakladania 2 kont na tego samego majla.
Ale to jest bez sensu. Ja se mogę mieć z 100 róznych kont i co? ;P
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
-
- Bywalec
Imperator pisze:Hyhy pisze:Jezeli w regulaminie jest ze NIE WOLNO ZAKLADAC 2 kont (nie wiem, bo nie czytalem:D) to powinien byc zakaz zakladania 2 kont na tego samego majla.
Ale to jest bez sensu. Ja se mogę mieć z 100 róznych kont i co? ;P
Przeciez,jest zakaz zakladania dwoch kont na tego samego maila!!
Małgo
"QUOD ME NUTRIT ME DESTRUIT" :
To co trzyma mnie przy życiu,jednoczesnie mnie zabija.
"QUOD ME NUTRIT ME DESTRUIT" :
To co trzyma mnie przy życiu,jednoczesnie mnie zabija.
Przepraszam , a kogo obchodzi kto klika z mojego kompa , nie mam obowiazku wyjasniac komukolwiek takiego stanu rzeczy .
Mod widzi po nicu i po tym co ktos z niego pisze czy to klon - czy nie ! domniemanie nie poddaje winy ! zatem banowania IP jest głupstwem i nadgorliwoscią , poobserwowanie takiegoz uzytkownika z czasem wsio by wyjasniło , ale cóz jak niektórym sie spieszy .
u mnie w domu jest 4 ludzi , kazdy sie moze zarejestrowac na agnieszce bo ma do tego prawo ! zatem jak ja cos nawywijam , to inni polegną ? bo sie banuje IP ? przeciez sam nic wystarczy , a jak zaczne pisać z konta np zony , to i tak mod pozna , ze to ja ! wtedy i tylko wtedy rozumiem banowanie IP jesli z innego konta bede upierdliwy .
Mod widzi po nicu i po tym co ktos z niego pisze czy to klon - czy nie ! domniemanie nie poddaje winy ! zatem banowania IP jest głupstwem i nadgorliwoscią , poobserwowanie takiegoz uzytkownika z czasem wsio by wyjasniło , ale cóz jak niektórym sie spieszy .
u mnie w domu jest 4 ludzi , kazdy sie moze zarejestrowac na agnieszce bo ma do tego prawo ! zatem jak ja cos nawywijam , to inni polegną ? bo sie banuje IP ? przeciez sam nic wystarczy , a jak zaczne pisać z konta np zony , to i tak mod pozna , ze to ja ! wtedy i tylko wtedy rozumiem banowanie IP jesli z innego konta bede upierdliwy .
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Wróć do „Sprawy techniczne forum”