Jak w temacie: Mav da radę żebyś mi zrobił coś takiego?
Z góry dzięki ;DD
Chciałbym mieć zablokowany dostęp do jednego z dzialow forum
Moderator: modTeam
Chciałbym mieć zablokowany dostęp do jednego z dzialow forum
Ostatnio zmieniony 05 wrz 2006, 15:21 przez sadi, łącznie zmieniany 2 razy.
<zmieszany> -> uwielbiam tę mordę
-> ta też jest fajna
-> często sie śmieję...ze wszystkiego...
-> jak mnie ktos wku$%^&!
;DD -> jeszcze ta mi lezy

Moze chodzilo mu o jakis dzial forum?
O to mi chodzilo

Chcialbym miec zabokowany dostep do dzialu "sex, kontakt fizyczny" jesli mozna to jakos zrobic ;DD
-> ta też jest fajna

- ksiezycowka
- Weteran
Pewnie mu chodzilo o to by nie mial go na liscie dzialow.
Teoretycznie jest to mozliwe ale za wiele kombinowania i bedize mialo jeden skutek uboczny - dzial nie bedzie widoczny dla niezarejestrowanych.
Trzebaby zmienic ustawienia dzialu ze widoczny nie dla wszystkich a dla specjalnie utworzonej grupy w ktorej beda wszyscy tylko nei sadi. Anonymousi tez nei beda wiec nei beda dzialu widziec. Dlatego to rozwiazanie do mnie nie przemawia.
Teoretycznie jest to mozliwe ale za wiele kombinowania i bedize mialo jeden skutek uboczny - dzial nie bedzie widoczny dla niezarejestrowanych.
Trzebaby zmienic ustawienia dzialu ze widoczny nie dla wszystkich a dla specjalnie utworzonej grupy w ktorej beda wszyscy tylko nei sadi. Anonymousi tez nei beda wiec nei beda dzialu widziec. Dlatego to rozwiazanie do mnie nie przemawia.
moon pisze:sadi, sam to mozesz zrobic. A rzcaej robisz. Wchodzisz w dzial na dole masz opcje zaznacz wszystkie tematy dodaj do ignorowanych zaznaoczone i wsnio. zaznaczas zi ignorujesz caly dzial.
Widzisz, ale sa 2 zonki tego:
- musze wchodzic na kazda strone i klikac zaznacz wszystko i dodaj do ignorowanych
- jak ktos zalozy nowy temat to bede go mial widocznego bo jeszcze go nie ignoruje
To nie to czego chcialem.
Pewnie mu chodzilo o to by nie mial go na liscie dzialow.
Dokladnie ;DD
Maverick pisze:Trzebaby zmienic ustawienia dzialu ze widoczny nie dla wszystkich a dla specjalnie utworzonej grupy w ktorej beda wszyscy tylko nei sadi.
A nie mozna zrobic odwrotnie tzn. ze jest on niewidoczny dla czlonkow danej grupy, a w tej grupie bylbym tylko ja?
-> ta też jest fajna

sadi pisze:A nie mozna zrobic odwrotnie tzn. ze jest on niewidoczny dla czlonkow danej grupy, a w tej grupie bylbym tylko ja?
Wszystko da się, tylko po co?

Po co ktoś ma tworzyć i doktoryzować się nad nowym, skoro nie ma takiej potrzeby wyższego celu?
Idas, sex Cię prześladuje, czy co?

KOCHAJ...i rób co chcesz!
- kot_schrodingera
- Weteran
jeśli mama dobrała się do twojego komputera i czyta Agnieszkę to załuż blokadę rodzicielskąsadi pisze:Uznajmy ze chcialbym [czyt. mam swoje powody], aby jednak dostep tam byl z mojego konta zabroniony

Patrz, Kościuszko, na nas z nieba raz Polak skandował.
I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.
/Konstanty Ildefons Gałczyński/
I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.
/Konstanty Ildefons Gałczyński/
Wróć do „Sprawy techniczne forum”