cień, ogień
Moderator: modTeam
cień, ogień
no właśnie - niby dostępne opcje, a jednak nie działają - dlaczego? :-)
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
a niczego mi nie brak
Dzindzer pisze:by tak wszystko upetrokacili, że czytac by sie nie dało
ja wiem, ja wiem, ale dziś tak w ferworze zwycięstwa chciałam sobie zaognić tę ukrainę, a tu kupa
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
a niczego mi nie brak
[shadow=darkred]J[/shadow][shadow=orange]a[/shadow] [shadow=yellow]t[/shadow][shadow=green]a[/shadow][shadow=cyan]m[/shadow] [shadow=blue]n[/shadow][shadow=darkblue]i[/shadow][shadow=violet]e[/shadow] [glow=darkred]w[/glow][glow=yellow]i[/glow][glow=black]d[/glow][glow=green]z[/glow][glow=red]e[/glow] [shadow=yellow]p[/shadow][glow=black]r[/glow][shadow=green]o[/shadow][glow=red]b[/glow][shadow=darkblue]l[/shadow][glow=darkblue]e[/glow][glow=yellow]m[/glow][shadow=brown]o[/shadow][glow=green]w[/glow][shadow=brown] [/shadow][glow=orange]z[/glow][glow=cyan] [/glow][shadow=white]d[/shadow][shadow=black]z[/shadow][glow=violet]i[/glow][glow=olive]a[/glow][shadow=yellow]l[/shadow][shadow=blue]a[/shadow][shadow=olive]n[/shadow][glow=indigo]i[/glow][shadow=darkred]e[/shadow][glow=darkred]m[/glow] [shadow=green]tych[/shadow] [glow=darkred]b[/glow][glow=red]a[/glow][glow=darkred]j[/glow][glow=red]e[/glow][glow=darkred]r[/glow][glow=red]o[/glow][glow=darkred]w[/glow][glow=red].[/glow]
U mnie wszystko dziala jak widac na screenie:
http://img105.imageshack.us/my.php?image=cienieul7.jpg
http://img105.imageshack.us/my.php?image=cienieul7.jpg
Dzindzer pisze:a da sie cos z tym zrobic, bo ja chce widziec jak ktos tak ogniem po postach wali
nie zgadlam widze tu na forum, ze masz w sumie
Nie wiem czy jest jakis plugin moze...albo nowsza wersja, ktora to obsluguje...
..opera tez nie widzi ...mozesz ewentualnie zmienic przegladarke na mozille lub ie...ale to chyba za duzo zachodu tylko dla tych efektow
Wróć do „Sprawy techniczne forum”