Moje 4-y posty zostały usunięte. Wypowiedzieć się nie można, bo od razu wielkie halo.
A mój temat pewnie zostanie zamknięty.

Moderator: modTeam
A Ty co tu robisz? W ramach wywiadu gospodarczego tu wpadasz?Rish pisze:Na pewnym forum ktore mam przyjemnosc moderowac licznika postow nie ma to i liczba offtopicow jest mala a z ostrzezeniami nie ma tak jak tutaj ze znikaja po 2 tygodniach, dostaniesz 4 i dziekujemy...tutaj w takim systemie juz by polowy osob by nie bylo co z lekka moze swiadczyc o poziomie merytorycznym
doriana pisze:Na tym forum panuje przyzwolenie na obrażanie innych użytkowników, pisanie postów nie na temat w czyimś temacie(nawet po kilka), a posty bez soczystych słów, nikogo nie obrażające, są usuwane.
Moje 4-y posty zostały usunięte. Wypowiedzieć się nie można, bo od razu wielkie halo.
A mój temat pewnie zostanie zamknięty.![]()
Albo skasowany.
betusia pisze:Czasami niesprawiedliwie - masz racje. Ale Ty rzeczywiście często nie na temat piszesz.
Olivia pisze:Można się wypowiadać, ale NA TEMAT!
Oczywscie zartowalem ale nie da sie ukryc ze osoby z wieksza iloscia postow sa inaczej postrzegane
Żebys sie beu zdzwila. Mav jest ciety na ten działdoriana pisze:Ehhh, ale to mój temat to mogę go off topować
Wróć do „Sprawy techniczne forum”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 19 gości