Max nieprzeczytanych postow...
Moderator: modTeam
Max nieprzeczytanych postow...
Yyyyy...nie da rady wylaczyc tej opcji ze gdy zostanie przekroczony limit 1000 nieprzeczytanych postow w ciagu 3 dni to starsze zostana usuniete z listy "zobacz posty od ostatniej wizyty" ?
Nie czesto tu zagladam, wiec czesto widze ta wiadomosc...
Nie czesto tu zagladam, wiec czesto widze ta wiadomosc...
<zmieszany> -> uwielbiam tę mordę
-> ta też jest fajna
-> często sie śmieję...ze wszystkiego...
-> jak mnie ktos wku$%^&!
;DD -> jeszcze ta mi lezy

;DD -> jeszcze ta mi lezy
- ksiezycowka
- Weteran
Mysle ze mozna zwiekszyc te liczbe ale na wiecej niz 3 dni ja bym nie liczyła. Tez bym chciala tak uwierz, ale to za bardzo cośtam obciąża i nie moze być.sadi pisze:nie da rady wylaczyc tej opcji ze gdy zostanie przekroczony limit 1000 nieprzeczytanych postow w ciagu 3 dni to starsze zostana usuniete z listy "zobacz posty od ostatniej wizyty" ?
Mnie też ta opcja wkurza -_- Ale ja bym proponował usuwanie read history postów starszych niż 3 dni bez powiadamiania o tym użytkownika. To nie brak tych postów wkurza, a ta
strona która o tym ciągle informuje.
Poza tym muszę wchodzić do każdego działu by zaznaczyć posty jako przeczytane, nie znalazłem opcji by wszystkie globalnie jako takie zaznaczyć.

Poza tym muszę wchodzić do każdego działu by zaznaczyć posty jako przeczytane, nie znalazłem opcji by wszystkie globalnie jako takie zaznaczyć.
- ksiezycowka
- Weteran
A sa fora gdzie tak jest. Sam na takich pisze. I wiecie co? Jest to faktycznie mozliweKwestia przyzwyczajenia.
tak ja tez... ale to jest wkuzajace... bo zawsze musisz wszystkie posty przeczytac a jak nie przyeczytasz to sie zagubia gdzies :S ja tam wole czytac wszystko niz szukac pare tematow

Hotoke-no kao-mo san.
(Cierpliwość ma swoje granice)
jedno zdanie a wszystko wyjasnia
- ksiezycowka
- Weteran
[ Dodano: 2006-04-12, 14:34 ]
tak w ogole to dostalam informacje po zalogowaniu ze przkroczylam limit ieprzeczytanych ize nie sa oznaczone jako nieprzeczytane. Tyle ze juz któryś dział patrze to wszystko mam zaznaczone od ostatniej wizyty jako nieprzeczytane co miec powinnam

Moze to dlatego, ze niegdys jak topik mial np 3 strony i nie mialas przeczytanych postow na 2 i 3 stronie, a otworzylas3 strone, to automatycznie oznaczalo caly topik jako przeczytany. Rzem z 2 strona na ktora nie weszlas. Teraz tak nie jest i musisz odwiedizc kazda strone. Co jest szczegolnie uciazliwe przy "wyraz to" gdzie produkujecie tych postow cala mase.
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
Ja tam problemu z tym nie mam, bo mi tak na reke w sumie tyle ze mowie lipna ta opcja jest. I nie wiem czy to nie jakis blad czy cos.
I Mav nie mam. Ja jak mnie dlugo nie ma nie patrze po nieprzeczytanych a po datach. Zawsze jak stad wychodze mam wszystko przeczytane. Wiec zeby mi spadlo na kolejan strone to marne sznase sa. Nigdy az tak do tylu nie jestem. ;P
I Mav nie mam. Ja jak mnie dlugo nie ma nie patrze po nieprzeczytanych a po datach. Zawsze jak stad wychodze mam wszystko przeczytane. Wiec zeby mi spadlo na kolejan strone to marne sznase sa. Nigdy az tak do tylu nie jestem. ;P
Wróć do „Sprawy techniczne forum”