Mav nie ma prawa do decydowania o tematach ktore założylem!!
Moderator: modTeam
Mav nie ma prawa do decydowania o tematach ktore założylem!!
A więc o co chodzi mav?Grzecznie poprosiłem o usunięcie topicu który zalozyłem a ty się pytasz czemu jakbyś miał do tego prawo
Wiesz co to są prawa autorskie
?
Ile jest wart świat pełen grubych krat?
Pegaz pisze:Wiesz co to są prawa autorskie
A Ty wiesz co to jest regulamin? Jeśli poprosiłeś o to po ponad dobie od napisania topicu to spytał, bo jest napisaner, że po dobie posty są własnością forum... Ale ja już nic nie piszę...

"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Maverick pisze:A Wy macie jakies tajemnice...
A może ktoś nie chce, żebyś wiedział? Jesteś jakimś konfesjonałem czy co? Powinno być usuń, skoro mam prawo przez dobę usunąć posta, tgo ma mi to być umożliwione, a nie jeszcze utrudnione. I do tego ta spowiedź...
"Miarkuj złość.
Mav> Żadnych tajemnic nie robimy, ale nie będę się darła o masonerii publicznie, bo jeszcze mi znajomi mili
I po części jestem tajemnicą związana, przynajmniej na tyle, żeby ryja nie drzeć na ten temat. Bo nie musi całe forum wiedzieć, co się wyprawia na ich niewinnych uczelniach np.
Mówiłam, żeby po prostu nie kontynuować tematu, ale Pegaz się uparł z usuwaniem i wyszło jak wyszło.

Mówiłam, żeby po prostu nie kontynuować tematu, ale Pegaz się uparł z usuwaniem i wyszło jak wyszło.
- Sir Charles
- Weteran