HP, MP, EXP - CO TO JEST???
Moderator: modTeam
HP, MP, EXP - CO TO JEST???
Co to sa te HP, MP i EXP (no to ostatnie to akurat doswiadczenie) i od czego zaleza?
Ps: Nie daloby sie zrobic tak, by byl przycisk do kasowania wlasnego posta? Admin mialby miej roboty.
Ps: Nie daloby sie zrobic tak, by byl przycisk do kasowania wlasnego posta? Admin mialby miej roboty.
Ostatnio zmieniony 08 sty 2004, 19:06 przez Maverick, łącznie zmieniany 1 raz.
wykresy przy profilu
kurcze sama nie wiem co to jest te skroty (wykresy przy profilu) Jesli ktos wie to prosze o odp. :wink:
mi się wydaje że tu chodzi o to że jeśli piszesz duzo postów to dostajesz duzo doświadczenia, zakładając jakieś tematy też gdzieś to idzie a odpowiadając na tematy innych też do którejs z tych kategori dodawane sa punkty
ale to chyba takie "statystyki" tak dla żartu ... i dodatek od autora tego skryptu
Let me be the one that shines with You in the morning when You don't know what to do
[center]
OK to ja rozwiąże ten problem. Oto wyjaśnienie, które znalazłem na innym forum...[/center]
OK to ja rozwiąże ten problem. Oto wyjaśnienie, które znalazłem na innym forum...[/center]
[center]
Level:poziom usera jest opartyn nailosci postow przez niego napisanych.
HP: reprezentuje aktywnosc usera. max hp oparte jest na levelu,
obecne ho oparte jest na tym jak czesto user postuje.
MP: pokazuje jak szybko user postuje. Max mp jest oparte na levelu,
kazdy post kosztuje mp, z mp czasem mp regeneruje sie
Exp: pokazuje ile user musi napisac postow aby osiagnac nastepny level.
[/center]
Wróć do „Sprawy techniczne forum”